Salut prieteni. Sunt posesorul unui W 124 300 td, limuzină, la care suspensia pe spate este hidraulică, sau mai bine spus era, pentru că acum nu mai este, avînd în vedere faptul că ceva s-a întîmplat şi a curs tot lichidul din telescoape, din ambele din spate, şi acum face ca dracu. Problemele au început cu pompa servo care s-a stricat, iar pentru că nu am găsit una la fel ( maşina este cu ASD) am pus una simplă, anulînd-ui deci circuitul ptr. ASD. Nu ştiu dacă problemele cu suspensia hidraulică provin tot de la pompa servo. Conductele care merg la telescoape pleacă de la vasul cu lichid ptr servo şi ptr. ASD, dar nu ştiu dacă tot pompa servo este responsabilă şi ptr telescoape.
Intenţionez să schimb telescoapele hidraulice cu unele clasice, nu cred că ar fi probleme, dar dacă toate problemele sunt de la pompa servo atunci aşi căuta totuşi pompă cu ASD.
Aştept orice sfat, dacă cineva poate să mă lămurească şi pe mine cum este cu suspensia, dacă este sau nu legătură între circuitul ptr telescoape şi ASD
Precizez faptul că pompa servo am schimbat-o de cîteva luni iar problemele cu telescoapele au apărut de două săptămîni.
Vă salut şi vă doresc " An nou fericit "
Intenţionez să schimb telescoapele hidraulice cu unele clasice, nu cred că ar fi probleme, dar dacă toate problemele sunt de la pompa servo atunci aşi căuta totuşi pompă cu ASD.
Aştept orice sfat, dacă cineva poate să mă lămurească şi pe mine cum este cu suspensia, dacă este sau nu legătură între circuitul ptr telescoape şi ASD
Precizez faptul că pompa servo am schimbat-o de cîteva luni iar problemele cu telescoapele au apărut de două săptămîni.
Vă salut şi vă doresc " An nou fericit "
Comment