Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Salut!!! Am o problema mare!!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ai ceva alarma aftermarket pe masina si s-a cuplat inchiderea?Sau inchidere centralizata din fabrica?Ca nu prea am inteles din prima ta postare,care este treaba...Daca ai alarma aftermarket pe masina,atunci pot sa tot cuplezi-decuplezi bornele de pe baterie,ca nu se va reseta deoarece,alarmele dupa ce sunt montate si reglate,isi stocheaza informatiile in memorie eeprom.Asta inseamna ca nu se reseteaza daca se lasa fara alimentare,decat de la butonul de programare,care este conectat la unitatea centrala al alarmei.Acuma,daca ai cumva yala la portbagaj si se poate deschide eventual cu cheia de contact,atunci ar merita sa incerci,poate se vor deschide si usile.Parerea mea este ca,s-ar putea descuia masina fara sa spargi butucul,sau geamul,daca cineva ar reusi sa alimenteze pompa de vacuum,sau sa-i dea o comanda de deschidere.E riscant sa te apuci tu de treaba,daca nu stii ce faci....Revino cu mai multe detalii,privind marca alarmei eventual si poate careva din noi te putem ajuta.
    W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

deci am ceva alarma pe masina care nu functioneaza adika apas pe telecomanda se aprinde becu sau se stinge din bord si semnalizarile laterale dar nu se intampla nimic. alarma e aftermarket nush ce model e ca in fata la capota unde mi deschis doar goarna o am. NU AM CHEIE DE LA USA DOAR DE LA CONTACT
      Mercedes w140 300SE , Mercedes w124 250TD , Mercedes W124 230CE, Mercedes W210 220D, Mercedes W210 300D

Comment

ai faza cu mingea de tenis merge a incercat cineva? ce minge de tenis de camp sau de pingpong
        Mercedes w140 300SE , Mercedes w124 250TD , Mercedes W124 230CE, Mercedes W210 220D, Mercedes W210 300D

Comment

In spate la portbagaj este furtunul de la inchidere,scoate-l si sufla cu o pompa in el.La w201 eu asa i-am facut si prima usa s-a deschis cea din dreapta spate.

Comment

Originally posted by rundll View Post
            ai faza cu mingea de tenis merge a incercat cineva? ce minge de tenis de camp sau de pingpong
            Salutam! Poti sa sufli in incuietoare si cu compresorul, nu are nici o treaba una cu alta.
            Originally posted by lolwtf View Post
            In spate la portbagaj este furtunul de la inchidere,scoate-l si sufla cu o pompa in el.La w201 eu asa i-am facut si prima usa s-a deschis cea din dreapta spate.
            Interesant! Pe unde sa ajunga la furtun daca totul este inchis,inclusiv portbagajul?
            Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

pai portbagajul il poti deschide cu cheile. scoti plasticul acela din partea de jos si scoti furtunul si sufli cu gura daca poti daca nu pune compresorul. daca nu ai nici o cheie sparge butucul de la portbagaj si sufla. cred ca butucul este cateva sute de mii la schrott. sau sparge un gemulet din spate. bafta

Comment

rundll -
                Din cate am citit despre problema ta :ai doar cheia de contact care e in masina ,portiere si portbagaj inchise ...
                O solutie ar putea fi urmatoarea : la portbagaj la unele modele de w124 -w201 se poate desface plasticul de la lampa care ilumineaza numerele din spate, apoi cu putina indemnare ,actionand o pargie care la randul ei permite sa deschizi portbagajul ..operatiunea dureaza vreo jumatate de ora
                Dupa aceasta etapa ai 2 variante :
                1 Gasesti si actionezi sistemul de vacuum din portbagaj (cel mai accesibil imi pare ca e cel de la capacul de benzina)
                2 Poti patrunde in habitaclu pa la bancheta din spate (in cazul in care nu ai rezervorul in spatele banchetei ) si cu o sarma indoita sa tragi de manerul de deschidere al unei portiere.
                Sper ca iti va fi de ajutor sfatul.

Comment

La w201 ridici portbagajul putin in partea dreapta in dreptul busonului de la rezervor si o sa se vada furtul de la inchidere,cu un carlig tragi un pic mai tare de el , o sa iti iasa din inchidere.Pe acel furtun sufli .

Comment

Astept cu nerabdare sa aflu care a fost cea mai buna varianta. parerea mea este ca mai bine spargi un triunghi de la portiera spate.

Comment

poti incerca sa crestezi chederul unuia din triunghiuri si sa scoti triunghiul . Eu asa am rezolvat problema la Mercedesul meu care se incuia singur dupa 15 secunde ... se monteaza repede la loc la orice service . Incearca asa ca e cel mai simplu
                      C200T CDI w203 FL

Kawasaki ZX636R -> vine raaaacccheeeeeeetttttaaaaaaaaaaa aaaaaaa trecut ...

http://www.spritmonitor.de/en/detail/451199.html

Comment

mai nu prea merg indiciile cred ca singura scapare va fi cu geamu spart

Comment

sparge unu mare nu triunghi ... alea mici sunt mai scumpe ca alea mari ))
                          C200T CDI w203 FL

Kawasaki ZX636R -> vine raaaacccheeeeeeetttttaaaaaaaaaaa aaaaaaa trecut ...

http://www.spritmonitor.de/en/detail/451199.html

Comment

Rund.. vezi ca ti-am dat PM.Este posibil sa te ajute... si am sa te rog sa ne anunti daca ai reusit. Multa Bafta

Comment

Ai cumva geamuri electrice la masina? Si inca o chestie....Fa niste poze la telecomanda alarmei si pune-le pe forum,poate gasim ceva documentatie cu fabricantul,modelul,iar daca le-am gasit putem afla mai multe.
                              Last edited by zsolti1981; 01-05-2011, 17:52 PM.
                              W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Confectioneaza o pana de lemn si trage de rama geamului de la sofer exact coltul din mijlocul masinii (fara emotii ) pana se creeazaun spatiu suficient (pana ramane fixata pe pozitie ) pentru a introduce o sarma neaparat oteloasa si curbata in prealabil aproximativ 2 M care sa aiba la capat o forma de inel care sa-introduci pe manerul interior.Trebuie sa ai rabdare . Bafta.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF