Va salut stimati colegi. Sunt posesorul unui MB 200 din '87 motor 102.922. Asta vara am plecat cu el la mare si la km 50 pe A2 a cedat eroic cu o bataie sfasietoare la motor. L-am adus acasa pe platforma si a zacut in fata blocului pana zilele trecute deoarece nu dispuneam de bani pentru a o duce in service macar pentru o constatare. Un prieten s-a oferit recent sa ma ajute si am dus-o la el la curte unde am inceput sa demontam chiulasa si baia de ulei pentru a descoperi motivul decesului. Pentru a nu lungi povestea arborele cotit e praf.
Va adresez o serie de intrebari cu speranta ca cineva va avea cateva date concrete.
Cat costa un arbore nou? Am intrebat la 2 magazine si ia pufnit rasul iar la reprezentanta inca nu am fost fiind descumpanit de reactiile primite.
Are cineva un motor de acest tip, si la ce bani?
Eu tind sa repar motorul pe care il am pe principiul ca dupa aia macar stiu ce am sub capota dar intrebarea esentiala ar fi:
Mai merita?
Aici ma refer strict la raportul dintre pretul reparatiei (piese, manopera fiind a mea si a prietenului meu, el mecanic cu experienta, eu novice) si pretul unui alt w124 pe la 200k de km in stare de functionare.
Va multumesc anticipat.
Va adresez o serie de intrebari cu speranta ca cineva va avea cateva date concrete.
Cat costa un arbore nou? Am intrebat la 2 magazine si ia pufnit rasul iar la reprezentanta inca nu am fost fiind descumpanit de reactiile primite.
Are cineva un motor de acest tip, si la ce bani?
Eu tind sa repar motorul pe care il am pe principiul ca dupa aia macar stiu ce am sub capota dar intrebarea esentiala ar fi:
Mai merita?
Aici ma refer strict la raportul dintre pretul reparatiei (piese, manopera fiind a mea si a prietenului meu, el mecanic cu experienta, eu novice) si pretul unui alt w124 pe la 200k de km in stare de functionare.
Va multumesc anticipat.
Comment