Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme ABS

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme ABS

Salutare. Am avut o problema cu MB-ul meu, mi s-a dus pompa de ulei,si am fost cu ea la mecanic. Ulterior am aflat ca a afectat si alte piese pe la motor (cuzineti etc) si ca sa le schimb , a trebuit dat motoru jos. Totul a fost ok, dar ,dupa toata treaba, a aparut in bord martoru la ABS aprins si am incercat sa vad daca functioneaza, m-am gandit ca este vreo eroare ceva, dar in zadar, nu mergea. NU stiu ce s-a intamplat , dar inainte sa o duc la mecanic ABS-u functiona. pls HELP!!

Verifica cablurile senzorilor de la roti,poate din gresala omul a tras de un fir sau a ars o siguranta.

Comment

Sunt de acord cu cele spuse de nel,vezi ca modulul de ABS are o siguranta pe el.Modulul se afla in spatelele baterieidupa un capac de plastic.

Comment

Originally posted by corneliu View Post
        Sunt de acord cu cele spuse de nel,vezi ca modulul de ABS are o siguranta pe el.Modulul se afla in spatelele baterieidupa un capac de plastic.
        O siguranta si un releu cu probleme de obicei...tot in spatele bateriei.

Comment

Si mai verifica si mufele cablurilor de la ABS, intra prin contra aripa si se mufeaza fiecare intr-o mufa undeva la compartimentul acumulatorului, respectiv cutie sigurante. Daca nu cumva a fost cauza este asa cum ti-au redat-o colegi mai sus. Sper sa iti fie de folos.

Comment

Maine plec cu ea la sat si am sa verific acolo . Va anunt dupa daca am rezolvat problema. Multumesc mult pentru sfaturi !
            Last edited by addelynuss; 07-16-2010, 15:25 PM.

Comment

Salutare !! Am verificat cablurile, senzorii, releul si siguranta din spatele bateriei, toate sunt in regula.

Comment

ABS-u tot nu merge. Un manual sau o schema ceva despre ABS ?

Comment

Comment

Salut,
                    Problema cu martorul de ABS aprins tot timpul, am intalnit-o si eu,problema a fost din Releul OVP(cel din spatele bateriei),l-am desfacut si i-am relipit pini releului in cablaj.
                    In manualul service sunt date toate problemele ce pot fi intalnite la ABS,citeste cu atentie problemele descrise acolo,mie mi-a fost de mare ajutor.
                    Bafta
                    Attached Files

Comment

Ai verificat senzorii de la roti(continuitatea cablurilor care vin de la senzorii de la roti ),scoti mufele de la cabluri si le verifici cu aparatul de masura.

Comment

Am verificat senzorii , releul din spatele bateriei cu aparatul de masura. Siguranta de pe releu e buna.

Comment

Working...
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF