Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme semnalizare w124

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si eu am probleme cu maneta de semnal. Cand schimb viteza la stergator pe treapta 3 nu mai merge si cand semnalizez dreapta se aprinde faza lunga. De fapt se aprindea. Ca acum abia mai merg farurile. Uneori isi dau drumul dar cel mai adesea pe dreapta sunt chioare rau.
    Si martorul de faza lunga este aprins tot timpul.Sa fie din releu sau din contactele de la faruri ca daca schimb pe faza lunga nu merge pe dreapta decat daca umblu la mufe. Si dupa un timo la fel nu mai merge.

Comment

Originally posted by mitre View Post
      Si eu am probleme cu maneta de semnal. Cand schimb viteza la stergator pe treapta 3 nu mai merge si cand semnalizez dreapta se aprinde faza lunga. De fapt se aprindea. Ca acum abia mai merg farurile. Uneori isi dau drumul dar cel mai adesea pe dreapta sunt chioare rau.
      Si martorul de faza lunga este aprins tot timpul.Sa fie din releu sau din contactele de la faruri ca daca schimb pe faza lunga nu merge pe dreapta decat daca umblu la mufe. Si dupa un timo la fel nu mai merge.
      Verifica mufele. si eu am avut probleme cu mufele, pana le-am desfacut, am strans papucii cilindrici din interiorul mufei, le-am gresat si le-am prins la loc. La tine cred ca e cam aceiasi problema. Verifica atent mufele.

Comment

Am avut si eu probleme cu maneta de semnalizare/ stergator. Cand dadeam semnal incepea si stergatorul sa mearga. am schimbat maneta cu una noua (150 lei) si s-a rezolvat. In urma schimbarii a aparut o alta problema - cand dadeam semnal stanga incepeau sa se inchida toate geamurile (care la un cabrio trebuie sa stea deschise). Aici a fost deja o problema cu o fosta alarma de pe masina, care avea legatura si cu sistemul electric. M-a ajutat electricianul de la serviciu si s-a rezolvat si asta.

Comment

Eu am avut o problema asemanatoare cu a ta, cand calcam frana ceasul unde indica presiunea la ulei, benzina si temperatura ... murea si totul se datora unei sigurante care nu era arsa dar metalul conductor isi pierduse proprietatile. Am schimbat-o si merge perfect! Verifica-i sigurantele, nu e vorba de un contact imperfect sau siguranta arsa, incearca si asa poate.....
          Last edited by florineasca; 04-30-2009, 21:06 PM.
          Searching for something to learn ...

Comment

Originally posted by mitre View Post
            Sub faruri ai niste fire care se leaga prin papuci la masa.Vezi ca nu-ti fac contact bine.
            Doua masini:
            W 124 230E 1986 full
            W 124 250D 1987
            Si o:
            Alfa Romeo 155 TS 1998

Comment

Originally posted by ELM View Post
              Am avut si eu probleme cu maneta de semnalizare/ stergator. Cand dadeam semnal incepea si stergatorul sa mearga. am schimbat maneta cu una noua (150 lei) si s-a rezolvat. In urma schimbarii a aparut o alta problema - cand dadeam semnal stanga incepeau sa se inchida toate geamurile (care la un cabrio trebuie sa stea deschise). Aici a fost deja o problema cu o fosta alarma de pe masina, care avea legatura si cu sistemul electric. M-a ajutat electricianul de la serviciu si s-a rezolvat si asta.
              salut! unde ai gasit frate maneta de semnalizare cu 150lei?....ca eu sub 450 lei nu am gasit pe nicaieri....

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF