Salutare am un 124 motor 250 D an fabricatie 1988 de vreo 2 zile se aude o bataie suspecta sub masina azi am fost cu masina la service si am ridicat-o pe un elevator cand am sucit de cardan (partea dinspre cutie) am constatat ca are un pic de joc cei de la service mi-au spus ca tre sa schimb cardanu un alt prieten mi-a zis ca s-ar putea sa fie bilele de la crucea aia din mijloc sau de la piulita aia mare care e pe cardan in partea din fata. Intrebare daca sunt bilele acestea se pot cumpara separat sa le pot schimba sau trebuie cumparata crucea cu totul sau poate sa fie alta problema?
O alta problema o am cu aerul conditionat masina nu a fost dotata cu AC din fabrica am luat o instalatie de AC de pe un alt 124 dar aceasta instalatie este italiana marca DIAVIA, am montat-o pe masina dar singura problema este la partea electrica, ma poate ajuta cineva cu o schema a instalatiei electrice ca sa poata face electricianu legaturile electrice, el mi-a zis ca lui ii trebuie schema electrica sa poata face legaturile. Multumesc anticipat.
O alta problema o am cu aerul conditionat masina nu a fost dotata cu AC din fabrica am luat o instalatie de AC de pe un alt 124 dar aceasta instalatie este italiana marca DIAVIA, am montat-o pe masina dar singura problema este la partea electrica, ma poate ajuta cineva cu o schema a instalatiei electrice ca sa poata face electricianu legaturile electrice, el mi-a zis ca lui ii trebuie schema electrica sa poata face legaturile. Multumesc anticipat.
Comment