Am o problema care se agraveaza pe zi ce trece ,deja i-mi vine sa torn gaz pe ea si sa-i dau foc
w124 2000cc motor 102.920 cutie 4 trepte 1986
Mi-a cazut grupul : grupul vechi R 201 351 1408 / 666 936 3.42
Am cumparat alt grup : grupul nou R 124 351 2508 / 57 1774 3.07
Tot odata daca tot m-am apucat am zis sa schimb si flansa de la cutie care era varza ca atare m-am dus cu talonul in mana si am comandat alta doar ca au aparut problemele:
-planetarele de pe masina nu se potrivesc pe grup ca diametru ( sunt mai mici )
-flansa cumparata nu se potriveste pe cutie si pe cardan
-cardanul la randul lui nu se potriveste pe grupul nou (mai mic )
am o banuiala si ii rog pe cei care cunosc sa ma corecteze daca gresesc : transmisia toata ( cutie ,cardan ,planetare, grup ) provine de pe alta masina eventual 201 ?
ce solutii ar fii pt remedierea situatiei :
-sa cumpar cutia ( in 5 trepte) careia ii lipseste timoneria si puntea spate de pe masina de pe care am preluat grupul dar trebuie sa fac rost si de cardan nou
-sa incerc sa schimb grupul cu unul similar cu cel vechi ( mai economic ) dar nu stiu daca asa a fost masina originala
Astept pareri de la cei in masura sa ma ajute
Multumesc anticipat
w124 2000cc motor 102.920 cutie 4 trepte 1986
Mi-a cazut grupul : grupul vechi R 201 351 1408 / 666 936 3.42
Am cumparat alt grup : grupul nou R 124 351 2508 / 57 1774 3.07
Tot odata daca tot m-am apucat am zis sa schimb si flansa de la cutie care era varza ca atare m-am dus cu talonul in mana si am comandat alta doar ca au aparut problemele:
-planetarele de pe masina nu se potrivesc pe grup ca diametru ( sunt mai mici )
-flansa cumparata nu se potriveste pe cutie si pe cardan
-cardanul la randul lui nu se potriveste pe grupul nou (mai mic )
am o banuiala si ii rog pe cei care cunosc sa ma corecteze daca gresesc : transmisia toata ( cutie ,cardan ,planetare, grup ) provine de pe alta masina eventual 201 ?
ce solutii ar fii pt remedierea situatiei :
-sa cumpar cutia ( in 5 trepte) careia ii lipseste timoneria si puntea spate de pe masina de pe care am preluat grupul dar trebuie sa fac rost si de cardan nou
-sa incerc sa schimb grupul cu unul similar cu cel vechi ( mai economic ) dar nu stiu daca asa a fost masina originala
Astept pareri de la cei in masura sa ma ajute
Multumesc anticipat
Comment