Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Euro 2 pe motorul de 250 diesel la w 124?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Euro 2 pe motorul de 250 diesel la w 124?

Buna seara stimati colegi. Va rog sa ma lamuriti si pe mine: din ce an au inceput sa se puna euro 2 din fabrica la motoarele de 250 diesel(sau turbo diesel) pe w 124. Ma intereseaza acest aspect pentru ca as vrea sa ajung prin germania sa imi iau 250 diesel sau turbodiesel si ma intereseaza sa il iau cu euro 2 din fabrica pentru a nu avea probleme la rar! Multumesc
    Last edited by Semtexx; 10-24-2008, 20:15 PM.

Pai din cate stiu eu nu prea au pus euro 2 pe 124. Cam din 96 au pus euro 2 pe 250 diesel, cand deja 124 era scos din productie. Orca cred ca stie mai multe detalii.

Comment

Salut .
      Nu stiu mare lucru despre normele de poluare in general , dar am vorbit cu cativa care au adus sau au incercat sa aduca Mercedes w124 din afara. Asta pentru ca si eu vroiam unul din Germania.

200 E - non euro, sub 09.1992
      200 E - euro 1, cu 16 valve (09/1992-07/1993)
      230 E - non euro , sub 09/1992
      260 E - non euro , sub 09/1992
      280 E - euro 1 ( 09/1992-07/1993)
      E 200 - euro 2 , ala cu 16valve ( 07/1993-08/1995)
      E 280 - euro 2 ( 07/1993-08/1995)

200 D - non euro , sub 07/1993
      E 200 Diesel - euro 1, 07/1993-08/1995
      250 D - non euro , la fel si turbo , sub 07/1993
      E 250 Diesel - euro 1, la fel si turbo , 07/1993-08/1995

Restul motoarelor nu m-au interesat, asa ca nu am nici cea mai mica idee.

Eu am notat asta de la unii care ziceau ca aduc masini din germania si ca astea ar fi sigur normele de poluare ce le poti primi de la R.A.R..
      Cica nu prea conteaza ce ai in acte , conteaza ce au ei acolo ... in catalog, tabele, dracu sa le ia, ca nu stiu cum pun aia normele.

Aia spuneau ca Diesel nu exista cu Euro 2 pana la generatia Commonrail.
      Iar benzinarele ar fi Euro 2 dupa 1993 - 1994 , adica la modelul "E" w124 .
      Last edited by w124researcher; 10-30-2008, 16:18 PM.
      Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Multumesc mult.

Comment

Originally posted by florineasca View Post
          Pai din cate stiu eu nu prea au pus euro 2 pe 124. Cam din 96 au pus euro 2 pe 250 diesel, cand deja 124 era scos din productie. Orca cred ca stie mai multe detalii.
          W124 s-a mai produs pana prin 1997 in variante coupe, kombi, cabrio.
          E posibil ca pe un break sa gasesti un 250D care sa fi fost facut Euro2. Dar e o nebuloasa oricum...
          Last edited by Diesel; 10-24-2008, 23:53 PM.

Comment

Salutare.
            Eu sunt putin confuz deoarece toti spun ca nu exista W124 2500D cu Euro 2 dar sunt o gramada care vand masini inscrise in ro. si spun ca sunt cu Euro 2. De ce?

Comment

Pai tu de ce crezi ?

Ca sa se vanda masina mai bine .
              Ei pun norma de poluare "dupa ureche" , daca intelegi ce vreau sa spun.

Cum ar zice cineva de la tv : " ie da porc " sa cumperi masina non-euro sau Euro 1 .
              Deci nu te astepta ca la R.A.R. un diesel mercedes , fara commonrail , sa primeasca Euro 2.

Bafta man.

Later Edit :

Am uitat sa iti spun ca, pe forum, este la vanzare un Mercedes 200 Diesel din 1995 pe care proprietarul il cataloga drept Euro 2 si apoi de la R.A.R. a primit Euro 1 ( asa cum stia toata lumea )

Deci multi pun si ei Euro 2 pentru ca au vazut la astia care aduc puzderie de masini din afara .
              Last edited by w124researcher; 11-01-2008, 12:38 PM. Reason: Am facut o copletare pentru bbiigg

Comment

Salutare la toti! Nu mai stiu ce sa cred! Ma intereseaza un 250TD si m-am tot uitat! Am gasit unu din 08/1995 si nu stiu daca are sau ba euro 2! Sunt disperat dupa lamuriri chiar daca am primit citeva din ce am citit mai sus dar nu mi-au convenit asa ca... va rog niste vesti bune! Multumesc!

Comment

Parerea mea

Si eu vreau un 124 250 turbo diesel si dupa citeva cautari am luat urmatoarea hotarire - cumpar un 124 inmatriculat cu caroseria in stare buna si aer conditionat, cumpar motor 250 turbo diesel (il verific si repar sa fie fara probleme), ii pun cutie automata, interior de piele verde si remediez orice defectiune are. Merg la RAR cu masina in stare perfecta si omologhez noul motor.
                  Este singura varianta de a avea un 124 cum imi doresc.
                  Daca stau sa caut, foarte greu voi gasi ceea ce doresc. Aproape imposibil.
                  Pe cind asa, masina sta sub ochii mei pina iese ce mi-am dorit.
                  Daca iti place 124, nu cred ca trebuie sa te intereseze daca are euro 2 sau euro x. Si asa este gargara chestia asta cu euro, nu ajuta pe proprietar cu nimic, este un potential generator de probleme.

Comment

Originally posted by alc View Post
                    Si asa este gargara chestia asta cu euro, nu ajuta pe proprietar cu nimic, este un potential generator de probleme.
                    Daca vrea sa-l aduca din afara nu mai este gargara !

motor 2500 cmc din 08/1995 Euro 1 : Taxa:2,750.00 E

motor 2500 cmc din 08/1995 Euro 2 : Taxa:1,375.00 E

Deci este o diferenta .... destul de mare ( dubla in cazul de fata )

Oricum ceea ce am scris eu mai sus cred ca este cel mai aproape de adevar, tinand cont ca am intrebat la astia care aduc masini din afara .

Comment

La RAR trebuie intrebat, nu la cei care aduc masini.
                      Pe brief-ul nemtesc poate sa scrie si Euro 3, daca in tabelele RAR este Euro 1, asa va ramane.

Comment

Multumesc de pareri si sfaturi! M-am intilnit in seara asta cu un proprietar de 250 D cu nr.rosii! Miine se duce la RAR! I-am luat nr.de tel. si am sa va tin la curent!

Comment

Originally posted by SHPAN View Post
                          M-am intilnit in seara asta cu un proprietar de 250 D cu nr.rosii! Miine se duce la RAR! I-am luat nr.de tel. si am sa va tin la curent!

Un user de pe forum cu un E 200 Diesel din 06.1995 , parca Adriantm , a scos Euro 1 la RAR .

Era la Vanzari Mercedes , dar nu stiu daca mai este ca s-a dat masina .

Daca afli ceva sa ne zici si nou . Eu unul sunt interesat , ca daca este euro 2 poate imi extind orizontul de cautare si prin alte tari .

Sa il intrebi si tu codul motorului si VIN-ul ca sa stim despre ce model discutam.

Comment

Amintitzi-va ca e vorba de codurile de motor....

Comment

O mica completare la ce am scris mai sus :

Norma Euro 1 la autoturisme e obligatorie din iulie 1992 pentru modelele noi, ce urmau sa fie lansate dupa aceasta data si obligatorie din iulie 1993 pentru modele aflate deja in productie in iulie '92.

Euro 2 este obligatorie din ianuarie 1996 pentru modelele noi, ce urmau sa fie lansate dupa aceasta data si din ianuarie 1997 pentru modele aflate in productie.

Euro 3 este obligatorie din ianuarie 2000 pentru modelele noi, ce urmau sa fie lansate dupa aceasta data si a intrat un an mai tarziu in vigoare pentru modele aflate deja in productie in ianuarie 2000.

Euro 4 este obligatoriu din ianuarie 2005 pentru modelele noi, ce urmau sa fie lansate dupa aceasta data si din ianuarie 2006 pentru modele aflate deja in productie la inceputul lui 2005.

Norma Euro 5 va intra in vigoare in septembrie anul viitor.

ZIUA : 13/14 Decembrie, pagina 5, Pagina realizata de Robert MIRCEA

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF