Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

In ce norma de poluare se incadreaza w124 200 D!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

A mea e benzina si are catalizator si sonda labda si ete trecuta non-euro...Romania este mai cu mot intotdeauna...doar sunt primii constructori de automobile...

Si eu zic sa mai asteptati....poate se mai schimba ceva...

Comment

Si daca masina ar fi din 92 ? Ar fi vreo sansa sa fie EURO 1 ? Si totusi care e explicatia ? de ce daca in acte e euro 2, de ce handicapatii astia o baga ca non euro ?
      Asa fac cu toate marcile? De exemplu vreau sa aduc un astra 1.7 DTI din 94 care tot euro 2 e? Tot o baga ca non euro ? sau doar la mercedes fac astia schinari ? mersi

Ps: Daca nu si nu iau una din 94 si gata ..... chiar daca e aceeasi motorizare ....poate cine stie .....

@asfalttango, ce capra .... vecinului sa se schimbe ? clima ? polul ? ce trebuie sa se schimbe ? nu vezi ca o dam din pod in beci !?!?!?!? vai de steaua noastra...care o fi aia ...
      Last edited by MANIAC222; 05-13-2008, 22:19 PM.
      Dimsport Romania, Suceava
      Chip-tuning/ Flashtuning
      Tel: 0752923786
      ID Yahoo Messenger : dimsportsv@yahoo.com

Comment

Daca va avea EURO1 o sa ai de platit vreo 650 euro si atunci merita masina ca macar e beton.

Comment

@nel .... bine ai punctat acolo cu "daca" .... dar eu as vrea ca acest "daca" sa fie un DA sigur.... :-s ca nu vreau dupa cum am zis mai sus sa o aduc si sa ma uit la ea cat e de frumoasa ....
          De aceea inca astept pareri si sfaturi de la "ai mai batrani si calitzi " .... mersi again...
          Dimsport Romania, Suceava
          Chip-tuning/ Flashtuning
          Tel: 0752923786
          ID Yahoo Messenger : dimsportsv@yahoo.com

Comment

Solutia ar fi sa-l suni pe dealerul neamt sa-ti puna pe fax brief-ul masinii. Cu faxul ala te duci la RAR si pt 30 de lei iti spun ei pe baza de serie sasiu care e incadrarea de origine. Cea aftermarket nu conteaza.

Comment

aha oke...pare o idee buna...si cu singuranta am sa incerc...asta fiind ultima sansa sa devin proprietar de mercedes, cel putin pentru moment....

dupa parerea voastra acelasi model dar fabricatie '94 .. ar fi sigur Euro 2 ??

sau ati auzit ceva daca te duci si le dai la aia de la RAR 5 rachiuri (mita) ar putea sa iti treaca asa de la ei macar euro unu...????

Comment

Am avut un 124 200 D din 91'. Este euro 1 absolut sigur.

Comment

ai putea sa dai mai multe date despre masina ta...eventual poza.. sau nujtiu..

sau poti sa detaliezi cum ai aflat ca este euro 1??

Comment

Originally posted by PumaMS13 View Post
                    aha oke...pare o idee buna...si cu singuranta am sa incerc...asta fiind ultima sansa sa devin proprietar de mercedes, cel putin pentru moment....

dupa parerea voastra acelasi model dar fabricatie '94 .. ar fi sigur Euro 2 ??

sau ati auzit ceva daca te duci si le dai la aia de la RAR 5 rachiuri (mita) ar putea sa iti treaca asa de la ei macar euro unu...????
                    Nici din '94-'95 (diesel) nu e Euro2. Doar benzinarele sunt Euro2 la anii aia.

Destul de greu cu mita pentru ca masina are un numar de omologare cu toate specificatiile. Dar noah, in Romania totul e posibil, am vazut directori de banci care au delapidat banca si apoi s-au aruncat de pe bloc...

Comment

pana la urma am sa merg in germania si o sa trimit un fax cu brieful masinii..am sa trimit pe cineva la RAR cu el si sa vedem ce rezultat va avea.. aveti idee daca dureaza ceva timp pana imi dau un rezultat?? sau daca se poate urgenta rezultatul?? multumesc...

si ink ceva...stiti cumva daca, sa zicem la un golf 3 din '94 care la nemti este euro 2...la noi in tara sa faca la fel ca si cu mercedesul?? adik sa imi bage euro 1 sau yo stiu...sau golful din'94..chiar e euro 2!

Comment

Depinde de motor...si la Golf.

Eu n-as pleca in Germania fara cel putin 3-4 variante de masini pe care sa le am in vizor.

Cel mai bine era sa suni sau sa ii scrii dealerului sa dea brief-ul pe fax sau scanat pe email.

Comment

Originally posted by PumaMS13 View Post
                          ...o sa trimit un fax cu brieful masinii..am sa trimit pe cineva la RAR cu el si sa vedem ce rezultat va avea..
                          La RAR este neaparat nevoie si de seria (tipul) motor, si nu strica sa specifici si ce cutie de viteze are.
                          Last edited by orca; 05-14-2008, 22:26 PM.
                          .. ________ ..
                          o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                          (Oo\==/oO)
                          ..U...............U.
                          Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                          http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

pai am 3 4 variante.. eu ash fi vrut mercedes...dar daca nu o sa se poata o sa vin cu o masina oarecare..(golf3, vento, opel astra)..
                            mam uitat la anunturile cu masini din romania la golf si la astea si toti zic ca sunt euro 2...mai are si un prieten de-al meu opel astra si tot euro 2 e..

da intradevar mi-ar fi mai usor sa ii zic dealarului sa trimita el brieful dar..nu stiu nemteste..yo stiu..nici faxul nu prea stiu cum se utilizeaza ..acolo in germania am o ruda care o sa ma ajute...

orca...am sa tin cont si de specificatiile tale..mersi mult...
                            doamne ajuta sa fie euro 1!

am citit pe un site de la RAR ..ca pentru a fi trecut la Euro 1 sau Euro 2 motoarele trebuie sa fie neaparat pe injectie sau cu carburator electronic si sa aiba sonda lambda...stiti cumva motorul asta 200D are asa ceva??

Comment

Se vede ca esti un "profan" in auto...

Doar masinile pe benzina au sonda lambda, carburatoare electronice (astea-s dinainte de '89 tot benzinare).

Termenul de injectie tine mai mult tot de benzinare. Injectia (sistem de alimentare) a inlocuit carburatia, existand injectii mecanice, injectii electronice mono sau multipunct.

La 200d-ul pe care il vizezi, motorul este diesel aspirat (fara turbo) cu injectie indirecta de motorina. Ar trebui sa aiba D-kat din fabricatie.

Comment

scrie e-mail proprietarului si gata...daca vrea sa isi vanda masina o sa iti raspunda :

Sehr geehrte Damen und Herren
                                Ich bin am Mercedes 200D , W124 interessiert , allerdings brauche ich eine Kopie von Fahrzeugbrief um die Steuerklasse in meinen Land zu ermitteln . Meine E-Mail Adresse lautet (aici adresa ta de mail) und die Faxnr. ist (nr de fax)
                                Ich bedanke mich im voraus und hoffe auf eine gute Zusammenarbeit .
                                MfG
                                numele tau

Inca ceva...daca iti trebuie si seria de motor aia nu e scrisa in actele masinii.(insa poate o gasesti pe pagina ruseasca daca ai nr de caroserie din acte

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF