Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Discutie punctuala despre w124

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Comparatie intre w124(stage3) si w202(fl). Astept parerile voastre legate de aceste doua modele precum si daca aveti cunostinta de masini ce merita achizitionate.

Multumesc,

Mihai
    Attached Files

Comment

O opinie va rog?

Comment

Si eu am cautat foarte mult timp un w124 insa nu am vazut nimic care sa imi placa(si am vazut si probat multe).Ma consider un fan al lui w124dar cu parere de rau trebuie sa spun ca raman doar la stadiul de admirator al modelului.Nu ma apuc acum sa enumar plusurile si minusurile masinii dar personal tind sa aleg o masina mai ,,noua,,(Mercedes) din motive usor de inteles.

Comment

Am cateva optiuni, adica mai precis 3
          Vedem ce voi finaliza, dar intr-adevara este greu, foarte greu sa mai gasesti ceva bun si mai ales si cu dotari

Comment

Am urmatoarea situatie: cumpar o masina ok, dar care are un motor mare de 3l. Gasesc un motor mai mic, de 2l - 2,5l sa zic pentru a avea un impozit rezonabil.
            Il montez, fac omologare la RAR, se trece seria in talon etc. cum fac sa fie luat si la Finante in evidenta pentru a achita impozit pe noua capacitate, care va fi mai mica?

Deci m-ar interesa care este procedura.

Multumesc!

Comment

Salut, încearcă un motor de 300 td, cel de 147 cai cu cutie automată să vezi senzaţie, şi mai vorbim. Succes!!!

Comment

Pai pb este ca masina in cauza are motor de 3l normal, OM 603-ul
                daca era td poate merita sa platesc 2200lei impozit dar asa...

Comment

La financiar trebuie sa mergi cu cartea sa arati schimbarea de motor si totul e ok scade impozitul

Comment

Originally posted by luciandelaiasi View Post
                    La financiar trebuie sa mergi cu cartea sa arati schimbarea de motor si totul e ok scade impozitul
                    Cartea in original oare? Ma gandeam daca nu se poate face si aici o miscare

Comment

Pai ce miscare? Banuiesc ca dupa omologare in cartea masinii iti apare noul motor, se schimba si talonul pt a se specifica noul motor, si apoi la finante.

Este o supozitie, dar daca ma gandesc aceasta ar fi ordinea logica a evenimentelor

Comment

Salut.

Originally posted by 300zxtt View Post
                        Pai si in branhiile alea era pus turbo-ul?

Stii ceva, dar nu exact. Branhiile alea le au si modelele aspirate de diesel stage 3. Nu doar cele turbo. Le gasesti si pe versiunea E250 aspirat de 113cp, si pe E300 aspirat de 136cp.
                        Al meu MB W124 300TD e din 91 si are ''branhiile''.

Comment

Imi poate spune cineva unde pot gasi boxe? Claritatea sunetului nu e chiar aceeasi ca acum 19 ani. Astept pareri

Comment

Working...
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF