Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Am nevoie de sfaturi pentru 300D

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Carmine,merci mult.
    Am tras tare de butoane si au iesit .
    Dar problema care ma doare tot nu am rezolvat-o.Nu imi merge ventilatorul din masina
    STIE CINEVA CAT ESTE TAXA DE PRIMA INMATRICULARE PENTRU MASINA MEA?
    AN FABRICATIE :1985
    CAPACITATE :2998 CMC

Comment

Originally posted by eduard View Post

STIE CINEVA CAT ESTE TAXA DE PRIMA INMATRICULARE PENTRU MASINA MEA?
      AN FABRICATIE :1985
      CAPACITATE :2998 CMC
      Taxa actuala de prima inmatriculare este : 8580.27 euro adica 28799.69 RON
      .. ________ ..
      o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
      (Oo\==/oO)
      ..U...............U.
      Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
      http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Dar spuneau ca au redus-o.

Comment

Nu au spus ca au redus-o, au spus doar ca vor sa o reduca, asta tot spun ei de un an.
          .. ________ ..
          o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
          (Oo\==/oO)
          ..U...............U.
          Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
          http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Este culmea prostiei in Romania
            Trec pe langa masini gen trabant ,vartburg,skoda.moskvici etc. Urla,polueaza,tusesc ,se screm din toate incheieturile si totusi mai circula .Iar mie imi cer ordinarii 9000 euro ca sa pot sa o inmatriculez.

Comment

Doktore,te rog sa-mi spui ceva!
              Ce Euro am la masina?
              Seria motorului este D/OM 603.912
              Seria caroseriei este WDB1241301A191310
              Daca motorul este schimbat spaniolii mai corecteaza seria in certificatul de inmatriculare?(adica sa puna seria motorului nou)
              Inca ceva :se tot vorbeste de masini vechi de 15-20 ani ,dar nimeni nu pomeneste de masini vechi de 23 ani cum este a mea.Acestea mai pot fi inmatriculate?
              Cat ma ajunge ,ca eu nu -mi dau seama din ce gasesc pe net?

Comment

asta e masina ta din fabrica:

VIN WDB1241301A191310
                Model 300 D
                Chassis 1241301A191310
                Engine 603912 10 011419
                Transmission 717430 00 346468
                Order 0 5 577 21614
                Approx. year 1985
                Dealer Spain (577)
                Interior leather black / anthracite (271)
                Paint
                473 champagne metallic (с 01.01.1978 по 31.12.1988, с 1994)
                Options
                251 Becker Radio Mexico cassette, full stereo, electronic (с 01.04.1980 по 30.11.1990)

430 headrests in the rear (с 01.01.1977)

470 anti-lock braking system (abs) (с 01.06.1978 по 31.10.1993)

506 outside rear view mirror, left and right, heated (electrically adjustable on the right) (l.h.d.) (с 01.10.1983 по 31.03.1989)
                outside rear view mirror, right, convex, taxi export version

531 automatic antenna (с 01.01.1963)

570 folding armrest front w202/210 stowage box front with armrest (с 01.04.1970)
                front folding armrest w202 - housing at front with armrest

586 Behr air conditioner, and electric window lifters (front and rear doors) (с 01.04.1970)

593 heat-insulating glass, all-around, heated rear window pane (single-sheet safety glass), band filter
                green heat-insulating glass all round, heated rear window, single pane safety glass - tinted strip (с 01.01.1972)

612 lamp unit headlamp with white lenses, fog lamps with amber lenses (с 01.03.1981 по 31.10.1988)
                lamp unit: gas discharge lamp (ael)

682 fire extinguisher (с 01.04.1970)

913 Unknown code

Comment

dar nu vad nimic legat de motor
                  am fost la service si mi-au spus ca am clima nu ac(ma rog , a avut clima ca nu mai merge)
                  ce euro am la motor?
                  de unde ai aflat datele astea?
                  Cumnatul meu care mia dat masina spune ca motorul e schimbat si ca as avea euro 2?
                  cum dovedesc asta la RAR?

Comment

Nu e euro 2. OM 605 daca era..
                    Daca are 5 butoane pe consola, are klima. Daca ai butoane care se rotesc, ca robinetul, are aer simplu, adica asha cum scrie Ionutz mai inaintea mea. Datele sint de pe site-ul rusesc, banuiesc.
                    Last edited by doktor4carz; 01-27-2008, 21:47 PM.

Comment

dupa cum vezi in lista de mai sus, masina figureaza cu motorul care este pe masina, deci nu cred ca a fost schimbat. Datele sunt luate de pe site-ul rusesc, cum a spus si dok

Comment

Tocmai asta era intrebarea :in afara cand se schimba motorul se tipareste si pe certificatul de inmatriculare noua serie a motorului?
                        Foarte multi spun ca nu ,deoarece dansii trateaza motorul ca pe o piesa de schimb.
                        Am vazut multe discutii pe net pe tema asta
                        Doktore ,am la motor compresor pentru clima (butoanele nu se rotesc ca robinetul)
                        Oricum ,va multumesc pentru raspunsuri

Cum sa o inscriu in tara ,fara sa platesc taxa?
                        Sa cumpar acte de la o masina terminata?
                        Dati-mi idei

sa fiu al naibii daca nu ii pun belciuge si lacat!
                        Am dat cu spray de incuietori in speranta ca pot inchide masina,dar pace.
                        Nici macar 1 mm nu se roteste cheia in yala.E teapana .
                        Am incercat si la sofer si la pasager si la portbagaj.
                        Last edited by doktor4carz; 02-09-2008, 16:26 PM.

Comment

Apa calda my friend, apa calda pe broasca, se deschide 100 %. Altfel rupi cheile si incuietorile.
                          Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                          http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                          http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

carmine ,glumesti?
                            nu sunt pe acolo ceva circuite electrice?

Comment

N-are nici pe dracu', eu asa le deschid cand ingheata. Chestia asta m-i se intampla dupa ce o spal.
                              Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                              http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                              http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Dar nu e vorba de inghetat.
                                Eu nu pot incuia masina de afara.Nici nu pot invarta cheia in yala.
                                Am bagat ulei si am dat si cu spray de ala de dezmorteste ruginiturile.
                                Parca au intepenit

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF