Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ma poate ajuta cineva ? Vreau cobra.

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma poate ajuta cineva ? Vreau cobra.

Daca se poate sa-mi spuneti si mie, o cobra de 240 in Bucuresti in stare buna, cam la ce pret se vinde.Multumesc.
    Prostia si Hotia au cucerit Romania.

Cumperi sau vinzi ?, sti cum este matematica evreiasca, cand iei 2+2=5, cand dai 2+2=3.
    Glumesc, si cred ca este foarte greu de raspuns la o asemenea intrebare, probabil ca si la Bucuresti pe un W123_240D se poate cere de la 700 euro pana la 4.000 euro, diferenta de la un exemplar la alt exemplar poate fi foarte mare si depinde de foarte multe, majoritar fiind in jurul pretului de 1.500 euro.
    Last edited by orca; 02-07-2008, 22:04 PM.
    .. ________ ..
    o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
    (Oo\==/oO)
    ..U...............U.
    Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
    http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

io pe una neomorita as da si 2000 euro,iar una cu aer si 5 vit,mai mult.....daca as cauta asa ceva

Comment

In stare buna in minim caz, cam 15 sute. Stare foarte intretzinuta fara 25 de sute nu estem. Si daca vrei una tzapana, vezi la bursa sau cauta membrul Cobra. Garantez pentru ea. Si cred ca numele meu ajunge...

Comment

Multumesc mult pentru ajutor.Si inca o intrebare daca se poate.Daca stie cineva Cobra lui Arsinel si in ce stare este.Mersi.

Comment

E in stare buna, dar din cite shtiu, nu se vinde.

Comment

Cat ar merita o masina in starea care este masina lui ?

Daca este cineva intere, in Timisoara exista o cobra cu o caroserie impecabila, fara rugina si cu vopseaua originala inca.
              Last edited by doktor4carz; 02-08-2008, 22:43 PM.

Comment

aici una ca ia e 7000...p-aci

Comment

Singura problema ar fi ca, a fost benzinar la origine.

Comment

daca te referi la cea a lui ARSINEL,era parca linga palatul copiilor,cind iei curba spre medicina....

Comment

Copiii lu Cotroceni...

Comment

A' lu arsinel e visinie, merge bine dar are un aspect prafuit, trebuie vopsita. Moshu se da acum cu un nissan terano, il vad in fiecare dimineata.
                        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

E vorba de al nostru celebru Alexandru Arsinel?

Comment

Asa prafuita, cat ar merita masina aia, stie sa-mi spuna cineva?

Va spun o poveste adevarata.Am avut o cobra impecabila pe care am vandut-o dupa 3 ani.Totul a fost original pe ea.A avut si km reali, stare opti-tehnica perfecta si am vandut-o din cauza motorului, care era de 3005 cmc.Am cumparat un 124 200d, dar pe care l-am vandut dupa 1 an.Nu mi-a placut deloc.Mi s-a parut o trecere foarte (dureroasa) de la o cobra solida la o masina de unica folosinta(sper ca nu jignesc pe nimeni), dar asa am simtit.Acum din nou,vreau sa cumpar o batrana doamna, ce spuneti sunt normal?Astept parerile si sugestiile voastre.Multumesc.
                            Last edited by doktor4carz; 02-10-2008, 13:51 PM.

Comment

Toti sunt anormali p-aici, sau majoritatea. Puteai sa-i schimbi motorul cu unul mai mic. Cobrele bune sunt rare si inca se tin la pret. Daca iei vreun chilipir deschide bine okii ca s-ar putea sa-i inzecesti valoarea in cateva luni. Una acceptabila se invarte in jur de 1500, una buna sare de 2000, acum mai depinde si de la cine o cumperi si ce valoare are pt. vanzator, daca stie ce are in fata cortului.
                              Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                              http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                              http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF