S-a rezolva cazul. Am scos sonda, am desfacut-o si am probat cu mana daca indica bine ceasul. Am scos toata motorina cu furtunul, dupa care am desfacut busonul de sub rezervor, adica sorbul. Deoarece era imbacsit pana la jumate l-am spalat si suflat la compresor. Optional am dat si rezervorul jos si l-am curatat. Era sorbul infundat iar de la jumate in jos nu mai avea pe unde sa traga motorina. Cine doreste detalii ii stau la dispozitie!
Ca sa-mi raspund la intrebare, NU are spargator de valuri.
Nu se demonteaza greu, are doar 4 piulite.
Sorbul este un cilindru din sita si sta in pozitie verticala, nu au existat modificari. Fiindca sita era infundata de la jumatate in jos, cand scadea nivelul nu mai avea pe unde sa traga. Daca sorbul era plan nu mai apareau astfel de probleme. Cred ca ma va tine inca 30 de ani lucrarea.
Ca sa-mi raspund la intrebare, NU are spargator de valuri.
Nu se demonteaza greu, are doar 4 piulite.
Sorbul este un cilindru din sita si sta in pozitie verticala, nu au existat modificari. Fiindca sita era infundata de la jumatate in jos, cand scadea nivelul nu mai avea pe unde sa traga. Daca sorbul era plan nu mai apareau astfel de probleme. Cred ca ma va tine inca 30 de ani lucrarea.
Comment