Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Imi mai lipsesc cateva piese pentru W123 Coupe 280 CE

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Imi mai lipsesc cateva piese pentru W123 Coupe 280 CE

    Buna seara,

    Sper sa postez acolo unde trebuie, in caz ca am gresit rog Admin sa il mute acolo unde isi are rostul..
    Sunt un proaspat posesor a unui Mercedes W123 Coupe fabricatie 1977, motor 280 CE -110.984.

    Am inceput sa il restaurez dar m-am lovit de lipsa unor piese... Nu vreau sa va plictisesc cu aventura mea de pina acum dar caut un WUR. Cel care este pe masina este defect de foarte mult timp deci incercarile mele de a-l resurcita nu au avut succes. Deci caut un WUR la mana a doua....
    Mai caut o caseta de directie cu servo. Am gasit ceva de 123 Diesel dar nu stiu daca se potriveste pe modelul meu..rog aici cineva cu experienta sa ma ajute...
    Mai caut o pereche de parasolare daca se poate de culoare crem... Am gasit ceva dar pe verde sau albastru si nu se potriveste defel...
    Interiorul este de plus crem si dupa aproape 40 de ani arata obosit rau...
    Exista vreo sansa sa gasesc ceva original sau trebuie sa-l imbrac in piele?In rest am gasit jante Barock pe 14...deci ma apropii de o imagine buna.
    Am sa postez poze dupa ce reusesc sa-l fac cat de cat frumos...
    Si sa nu uit, vreau sa inlocuiesc CD-ul din dotare cu un radio Becker... daca cunoasteti unul spre vanzare va rog sa ma informati..
    Multumesc tuturor anticipat pentru ajutor!!!

  • #2
    Salutare.



    1. Wur: Care este problema cu Wur-ul? De obicei aceste piese "traiesc" cat masina!!



    2. Caseta de directie se potriveste...sper sa nu ma insele memoria.



    3. Piese pentru interior: daca astepti cuminte, cu siguranta vei gasi de ce ai nevoie. Retapitarea niciodata nu va fi ca cel original!



    4. Radio Becker o sa gasesti relativ usor...urmateste bursa pe forum...poate ai sanse si pe "olekix"!





    Stima
    Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

    W126 280SE
    W123 280CE
    W126 500SEC
    W220 500L

    'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

    Comment


    • #3
      mer_se 280 ,multumesc pentru ajutor si sfaturi...
      Problema WUR-ului este ca este intrerupta rezistenta ce incalzeste bimetalul...deci este mort definitiv....
      Astept cu rabdare dar...tapiseria de plus pentru coupe este aproape imposibil de gasit....
      Sa termin proiectul pe care l-am inceput apoi vreau sa trec la 126 coupe...ce parere ai?

      Comment


      • #4
        Asa deci, teoretic Tu ai nevoie de rezistenta. Nu mai retin unde am vazut un WUR la vanzare, (nu iau in considerate eBay-ul...acolo gasesti cu siguranta) daca aflu, te anunt.



        In legatura cu interiorul...intradevar greu gasesti interioare pentru coupé...vad ca stai in Timisoara, sfat: cauta in Ungaria, stiu ca exista cu siguranta un tip care are mai multe W123 la dezmembrat printre care si coupé-uri (m-am interesat ca si eu caut piese pentru 280-ul care asteapta zile mai bune).



        In ceea ce priveste W126 coupé: Tin sa cred ca toti care aprecieaza young timerele, cu siguranta isi doresc un SEC...stiu din propria experienta!



        Stima
        Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

        W126 280SE
        W123 280CE
        W126 500SEC
        W220 500L

        'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

        Comment


        • #5
          contact Ungaria

          Ai cumva datele de contact a celui care dezmembreaza in Ungaria?
          Multumesc anticipat!

          Comment


          • #6
            Felicitari pentru alegere, cat despre ce iti lipseste tie imi lipsea si mie acum cateva luni, deci in mare stiu despre ce e vorba. Pentru interior poti incerca sa continui cautarea aici http://www.clubmercedes.ro/cumpar-sc...7.html?t=40787 asta in speranta ca vei gasi in tara insa poate ai sanse mai mari in Ungaria, cum zicea si colegul Feri, mai ales ca locuiesti aproape. Despre WUR nu stiu nimic sa fi avut probleme iar la caseta de directie ce anume e dus? (la fel nu am avut nici cea mai mica scurgere sau problema). Sunt foarte curios cum o sa decurga lucrarile iar daca gasesc ceva din ce ti-ar trebui tie cu siguranta o sa te anunt.
            Istoria recenta a masinii o gasesti aici insa sunt sigur ca ai citit deja totul. http://www.clubmercedes.ro/un-sfat-p...3.html?t=40043
            Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.

            Comment


            • #7
              Salut Luci,

              Sa stii ca am ambitia sa fac masina faina cum spunem noi la Timisoara.... Pina acum am schimbat fisele, capacul de delcou, pipa, filtrul + ulei + convertizor cutie de viteze, ulei + filtru de motor, bara stabilizatoare, suport cutie de viteze...
              Mai am o problema mare cu WUR (regulatorul de pornire la rece) si cu caseta de directie...caseta vine maine deci mai urmeaza WUR..
              Apoi urmeaza cea mai mare batalie adica, interiorul....
              Am 2 variante...sa cumpar o masina de piese din Italia cu motorul varza.sau sa cumpar un interior nou din Germania de la firma producatoare...
              Apoi urmatorul proiect un SEC maxim '72 din Italia... sau daca stau rau cu finantarea un W107...tot din Italia...
              Caseta are joc pentru pretentiile mele..asa ca o schimb...
              Luci, imi trebuie Neaparat un radio Becker chiar defect...in fond sunt inginer electronist printre altele....

              Comment


              • #8
                Originally posted by csaby_2011 View Post
                Apoi urmatorul proiect un SEC maxim '72 din Italia...



                Ce sa inteleg din "un SEC maxim '72 din Italia???





                Din pacate nu mai gasesc anuntul pe olx.hu, cel care dezmembra W123. Eu acolo l-am gasit!
                Last edited by mer_se280; 10-01-2015, 23:34 PM.
                Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

                W126 280SE
                W123 280CE
                W126 500SEC
                W220 500L

                'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

                Comment


                • #9
                  Mer_se280
                  SE coupe

                  Comment


                  • #10
                    Atunci Tu te referi la W108, cel din '72?
                    Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

                    W126 280SE
                    W123 280CE
                    W126 500SEC
                    W220 500L

                    'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

                    Comment


                    • #11
                      In postul de mai jos cineva oferea un Becker:


                      Pe al meu nu il mai vand, il pastrez ptr W116.

                      Comment


                      • #12
                        Pentru interior, eu am gasit asta care e original si pe care il vreau pentru mine. Acum sunt in tratative cu respectiva persoana si in functie de rezultat sunt dispus sa renunt la al meu (care este ca si nou insa nu e original). Vreau neaparat sa am interior original insa in stare buna spre foarte buna, altfel nu se merita sa renunt la al meu (si asta din poze pare mai mult ca perfect). Acum daca tu vrei sa renunti la crem si sa schimbi totul pe albastru cu siguranta ne intelegem insa nu cred ca merita. E prea frumoasa combinatia de gri cu crem si e pacat.
                        Alternative:
                        1- comanzi material si te duci la un croitor http://www.steenbuck-web.de/mercedes...wollvelour.htm
                        2- Il gasesti gata facut la un pret cam mare pentru salariile noastre http://www.ebay.de/itm/Sitzbezuge-Me...item58c95341d8
                        3- Cauti in continuare acul in carul cu fan (sa stii ca se mai gasesc). Uite ceva interesant si la un pret mai decent zic eu http://www.ebay.de/itm/Mercedes-Benz...item35f2780ae8
                        Attached Files
                        Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.

                        Comment


                        • #13
                          Update lucrari:
                          am rezolvat caseta de directie... Am gasit una buna la un 123 limuzina. Se potriveste perfect!
                          Au mai ramas de rezolvat probleme la injectie.
                          La rece porneste greu (clar nu functioneaza WUR)
                          La cald porneste foarte greu, mai ales daca am mers cu masina in ritm alert si o las incinsa oprita. La 30 de minute cand incerc sa o pornesc, porneste fff greu, si nu in toti cilindrii...
                          Abia dupa ce fac ceva km cu turatia mai sus pornesc toti cillindrii.
                          Aici o sa am mai mult de furca pentru ca posibilele defecte sunt mai multe si greu de gasit...
                          Va tin la curent..
                          Last edited by csaby_2011; 10-05-2015, 11:42 AM.

                          Comment


                          • #14
                            Doresc sa schimb toate furtunurile de vacum. Imi puteti da un sfat unde sa caut asa ceva? Multumesc anticipat de sfat.

                            Comment


                            • #15
                              Poate se regleaza WUR -ul:
                              Whit a 6 mm drill I've made a hole in the back of the wur in order to reach the 4 mm adjusting allen nut


                              Azi mai intreb pe cineva daca are asa ceva.

                              Nu mai ai ce regla, ca e rupt bimetalul - am recitit mai sus.
                              Last edited by altho; 10-05-2015, 13:41 PM.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF