Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pilot automat?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pilot automat?

Cica benzinaru' meu ar avea aasa ceva, nu stiam ca maneta aia mica de langa semnalizator e pt. pilot automat. Care-i spilu'? Daca e defect cum se face si unde are montat chichirezu'? Mersi.
    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Eu am pus pe mb meu pilot automat insa in loc de maneta am montat un buton langa cel de deschidere trapa.
    Pilotu automat e o tulumba care se afla pe aripa dreapta sub capota.
    Daca membrana e buna si nu a fost arsa bobina atunci nu ai ce sa repari la ea doar sa fie bine legata in circuit.Lucreaza atat electric cat si pe vaccum.
    Daca ne intalnim pentru piesele alea o sa-ti arat la a mea si o sa vedem ce si cum ai tu.

Comment

Originally posted by alexandrucuciureanu View Post
      Eu am pus pe mb meu pilot automat insa in loc de maneta am montat un buton langa cel de deschidere trapa.
      Pilotu automat e o tulumba care se afla pe aripa dreapta sub capota.
      Daca membrana e buna si nu a fost arsa bobina atunci nu ai ce sa repari la ea doar sa fie bine legata in circuit.Lucreaza atat electric cat si pe vaccum.
      Daca ne intalnim pentru piesele alea o sa-ti arat la a mea si o sa vedem ce si cum ai tu.
      Ce masina ai tu? Ai o poza cu maneta ta? Te poti vedea si cu mine sa mi explici treaba cu pilotul? Multumesc.
      Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

Dap merge, i-am pus azi cablul de km si functioneaza partial. Adica pot sa accelerez din maneta aia da nu tine viteza .

Comment

Am un MB 123 200D '82.
          Dupa cum spuneam eu nu am maneta la volan asa ca am improvizat eu un buton pus in bordul masini.Cat despre problema care o ai cred cred ca-ti scapa pe valva de decuplare.El este actionat prin buton in cazul tau maneta si se decupleaza automat la prima apasare a pedalei de frana.
          Incerc sa vin sa vad piesele alea care le ai la vanzare si vb atunci.Se poate in week-end?
          Attached Files
          Last edited by alexandrucuciureanu; 06-06-2008, 20:04 PM.

Comment

Se poate, mare parte din ele s-au dus azi, ai mesaj privat.
            Last edited by florineasca; 06-07-2008, 09:51 AM.

Comment

La W210 nu are nimeni pilot?

Cine are W210 din 1998 cu pilot automat?
              Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

Am si eu o problema la un c180 w202 din96 cu pilot automat
                e posibil sa aiba siguranta arsa sau ce ar putea sa aiba ?

Comment

D-le Alexandru, dacă te rog, îmi explici şi mie mai în detaliu cum funcţionează sistemul şi de ce fel de componenete am nevoie? Aş fi interesat sa-mi adaptez un asemenea sistem de pilot automat pe W115-ul meu. În eventualitatea unui răspuns îţi mulţumesc anticipat.

Comment

Treaba ii mai complicata decat poate parea cu pilotul asta automat. In aparenta el are doar maneta de actionare de deasupra semnalizarii si actuatorul ala de actioneaza efectiv parghiile de acceleratie, dar de fapt se mai ascund o gramada de componente printre care se numara niste senzori, dar si Amplificatorul care este montat sub bord.

Ei bine la sistemele acestea mai vechi de pilot automat apar mai multe probleme:
                    1. Fiind o tehnologie noua (la vremea respectiva), sunt destul de slabe calitativ, foarte putine mai sunt in stare de functiune.
                    2. Fiind rare, piesele sunt foarte scumpe (si second, nu mai vorbes de originale) si ajungi sa iti pui problema de la punctul 1, iar mai apoi cea a rentabilitatii investitiei si a riscurilor.

Asadar multa munca pentru un moft. Pt o masina care nu a avut asa ceva niciodata singura sansa este sa gasesti o masina si sa iei de pe aia toata instalatia, altfel nicio sansa pentru ca nu vei avea de unde sa scoti toti acei senzori de care vorbeam (senzor frana spre exp: cel care decupleaza pilotul cand franezi). In rest componentele importante le gasesti pe ebay, dar la scoruri faine, ajunge cu transportul cam 100 euro componenta avand in vedere ca fiecare va trebui sa o iei din alt loc, nu prea cred sa gasesti toate componentele intr-un loc.

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF