Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Xenon sau bixenon E 280 W123 ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am Si Eu O Intrebare Pe Tema Asta......nu Trebuie Schimbata Si Instalatie Electrica Cabluri Si Alte Chestii????? Nu Se Prejesc....eu Asta Am Auzit!!!!!!!!
    God, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber

Comment

Originally posted by sebastian04 View Post
      Am Si Eu O Intrebare Pe Tema Asta......nu Trebuie Schimbata Si Instalatie Electrica Cabluri Si Alte Chestii????? Nu Se Prejesc....eu Asta Am Auzit!!!!!!!!
      Un bec(bulb)xenon are 35 W, fata de halogen care e 55/65 sau 95/100 deci nu-i nici un motiv de ingrijorare in privinta instalatiei.Xenonu nu maninca mai mult decat halogenu.

Ideaa cu 2 beri si apoi gandesti nu mi se pare stralucita . Mai bine gandesti, cumperi ce trebe, montezi, si cand totu e ok si functioneaza iti iei 4 beri , asta daca mai raman bani la buget
      Exista doua tipuri de masini :
      1. care au fost lovite
      2. care vor fi lovite

Comment

Intoarcetzi-va la xenon si mai putzina labageala cu berea. Nu despre bautura vorbim aici.

Am studiat chestia mai atent. Instalatzia e elementara. Intra-adevar, la bi-xenon, blitzurile se cam duc pe maciuca. Dar stau strimb si judec drept, ce ma intereseaza mai mult, sa vad dracu bine pe strada, sau sa dau blitzuri ? Din partea mea, trebushoara cu blitzu e precum statul in drum de o shaiba... Asta raspuns scurt, intre doua mutari de mobilier pe forum, cei perspicaci dintre voi vor constata ce mobilier mutai io toata noaptea, de se schimba configuratzia forumului... off-topic.

Comment

Editeaza postul si scoate ratarea de Caps Lock, ca arata ca dracu. Si reciteshte ce s-a scris pina acum aici, ca n-am mincat si eu si colegii un polonic de cacat de pomana. Si de doua ori nu mincam. Eu de ce trebuie sa dau atentzie mereu la problemele fiecaruia care apare, dar altu nu poate sa fie atent dracu macar cum scrie, darmite la ce s-a scris pina acu...

Am gasit instalatzie de xenon H4 la 55 de sutare. 6 mii de K, pe scurta. Ma bate un gind...

Comment

Anu trecut am pus la un prieten, pe Jetta, niste halogene din alea albastre, H4, dar de la philips.Mai scumpe da merita, lumineaza bine. Xenon pe cobra nu o sa-mi pun, ca nu-mi renteaza(eventual cand o sa ma dea banii afara din casa si o sa dorm in masina ), desi am vazut in oras o skoda ratata, din aia cu 2 faruri mari rotunde, 1200 cred, cu xenon.

Da poti sa pui xenon pe 124, nu-i mare filosofie; xenon-halogen sau bixenon, ca parca ii H4 becu.
            1. care au fost lovite
            2. care vor fi lovite

Comment

Nu-i vorba de rentat aici, e vorba de faptul ca nu mai omor lumea noaptea pe strada. Sa fim serioshi, 5 milioane jumate nu sint mari bani, o luna de tzigari sau doua beri pe zi...

Din pacate, xenonul nu mai e un moft. E ceva util. Nu totzi avem faruri curate pe tarapanalele astea...

Comment

ar fi ceva un bixenon pe cobra. din cate am inteles costa 1000 ron + montatu, numa` ala nu e mare filosofie. deaia e asa scump ca la cobra lunga si scurta sunt acelasi bec, mai ales h4. ar fi ceva.....
                Mercedes Benz W210 E 220 CDI `01

Comment

Cind voi monta, vetzi fi primii care aflatzi. Deci incepetzi sa va rugatzi pentru sanatatea mea...

Comment

nu-i chiar 1000 ron. Adevaru e ca noaptea meri fain cu el, si daca mai ai si pe faza lunga............esti boier la patrat.Numa ca toate astea implica o chestie: reglaj de faruri functionala, ca de nu ti se umple podu(pivnita) de carne
                    1. care au fost lovite
                    2. care vor fi lovite

Comment

asa este. si sa mai faci un xenon si pe proieactoarele alea din mijloc....ne duce gandu prea departe
                      Mercedes Benz W210 E 220 CDI `01

Comment

Gasesti la 399lei instalatie bixenon aici: http://www.okazii.ro/catalog/5383267...ar-399ron.html
                        sau mai dai o cautare pe okazii.ro ("xenon") , sunt o multime de anunturi.
                        Pentru 123,124,126... la care sunt in far becuri H4 trebuiesc bixenoane H4.
                        Se pot pune si H4/xenon pe scurta/halogen pe lunga , dar cand se arde halogenul trebuie sa schimbi tot becul (si nu costa 15lei )
                        MB 380SE 2.6

Comment

Problema la h4 xenon/halogen e alta, cand cuplezi faza lunga, scurta se stinge si invers. Acuma la halogen nu-i bai, da la xenon? cand dai de pe lunga pe scurta? bezna.Asa ca mai bine bixenon, si si ala "moving type", nu cu doi bulbi de xenon.
                          Aici un bi ieftin, moving type : http://www.car-sound.ro/instalatii-x...4-bixenon.html
                          si un exemplu de functionare la "moving type" : http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=70253
                          Last edited by claub79; 04-15-2008, 08:22 AM.
                          1. care au fost lovite
                          2. care vor fi lovite

Comment

Originally posted by doktor4carz View Post
                            Editeaza postul si scoate ratarea de Caps Lock, ca arata ca dracu. Si reciteshte ce s-a scris pina acum aici, ca n-am mincat si eu si colegii un polonic de cacat de pomana. Si de doua ori nu mincam. Eu de ce trebuie sa dau atentzie mereu la problemele fiecaruia care apare, dar altu nu poate sa fie atent dracu macar cum scrie, darmite la ce s-a scris pina acu...

Am gasit instalatzie de xenon H4 la 55 de sutare. 6 mii de K, pe scurta. Ma bate un gind...

nush ce am gresit ca am ascris cu caps lock ..cu altzii nu ai nimic cand scriu posturi cu roshji si ingrosat si mai stiu io cum da oricum am sters postu ca sa nu mai ai ce sa imi reprosezi....ii mai bien asa......pun si io o intrebare fara sa ofensez pe nimeni si sare lumea pe mine...nu o sa mai postez pe viitor sa nu fie probleme.......scuze de off topic creca imi iau si ban temporar da......asta am avut de spus
                            God, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber

Comment

Dok a mers cu masina mea.Aia are bixenon.Acum am montat pe toate 3.Pe doua bixenon iar pe a nevestimi normal.Diferentele sunt imense in functie de producator.Eu recomand becurile de 6000 sau 6500k.Ce e peste asta e kk.Am avut de 8500k pe 4x4 si era sa omor o baba pe ploaie.Asa ca am montat de 6500k.pe nissanul nevestei am pus de 6500 k special pt becuri cu lupa.
                              Eu recomand echipa de la Constanta de la proxenon.Au preturile mai mari dar si calitatea e alta.Am montat pe celelalte masini xenon de aici din Pitesti .Ieftin si prost.Numai probleme am cu ele.La 4x4 sar fisele si pana acum am schimbat 2 becuri si un balast.
                              Ca sa va faceti o parere.Alea de la proxenon au costat 13 mil si e bixenon cu blitz.Iar alea de la 4x4 au fost 6 mil.La nissan au costat 3.5 mil.
                              Care mai are nelamuriri sa intrebe.

Comment

Corect. Proxenon e calitate, dar trebuie sa recunoashtem ca sint cam scumpi baietzii...

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF