Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Rulmentul intermediar sau joc in grup ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rulmentul intermediar sau joc in grup ?

La toate cobrele cu care am mers sau pe care le-am avut la accelerare sau la decelerare mai brusca se aude un fel de cloncanit pe care nu-l pot localiza. Sunetul ar suna asa: cloc-cloc cloc-cloc. Ma poate lumina si pe mine cineva ?
    Eu personal inclin catre rulmentul intermediar, dar nu sunt sigur. Chiar toate cobrele sa aibe diferentialul praf ? Nu-mi prea vine a crede. Astept si ajutorul vostru ptr dezlegarea enigmei. Multumesc.
    Prostia si Hotia au cucerit Romania.

Diferentzial sau planetare. Si, mai rar, jocuri in cutie.

Comment

la mine a fost partea mai rara, joc in cutie

Comment

Va salut! Si la mine face la fel (W 201) dar acel cloncanit se aude la rulment sau cruce in acea zona, am si ceva joc in flansha de la cutie dar nu face zgomot si nu-mi dau seama daca am joc in cutie, la tine Ionutz ce facea cand avea joc? Facea si zgomot sau doar se simtea acel joc la mana (cand invarteai cardanu cu mana stanga-dreapta cu masina in viteza avea o cursa mare?)

Comment

Originally posted by Andreas View Post
          Va salut! Si la mine face la fel (W 201) dar acel cloncanit se aude la rulment sau cruce in acea zona, am si ceva joc in flansha de la cutie dar nu face zgomot si nu-mi dau seama daca am joc in cutie, la tine Ionutz ce facea cand avea joc? Facea si zgomot sau doar se simtea acel joc la mana (cand invarteai cardanu cu mana stanga-dreapta cu masina in viteza avea o cursa mare?)
          se simtea si la mana cand era in viteza si la viteze mici vitezele 1,2 la accelerare si decelerare se auzea ca si cum ar fi lovit cardanul in caroserie, iar daca mergeam foarte incet se auzea continuu (poc poc poc poc) si oricat de incet as fi calcat acceleratia se auzea acest zgomot. rezolvare: alta cutie

Comment

la mine la fel 124,joc in grup

Comment

si eu cred ca am joc in grup, nu se poate regal la grup nimic?

Comment

La mine se auzea cand am luat masina, destul de rau, acum nu mai face zgomotele astea, in schimb are momente cand se aude pe dreapta ca si cum nu ar mai avea placuta de frana si freaca fier pe fier.
                Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Originally posted by carmine View Post
                  La mine se auzea cand am luat masina, destul de rau, acum nu mai face zgomotele astea, in schimb are momente cand se aude pe dreapta ca si cum nu ar mai avea placuta de frana si freaca fier pe fier.
                  Exact asa se aude si la mine - fier pe fier.La mine e doar la viteza mica,respectiv intr-a-ntaia,cand merg incetisor prin gropile de pe strada mea.

Comment

Originally posted by bulgaru View Post
                    La mine e doar la viteza mica,respectiv intr-a-ntaia,cand merg incetisor prin gropile de pe strada mea.
                    Exact, nu stiu care e faza. Eu am luat masina de la un baiat tanar, mecanic, care a avut grija pe partea functionala de ea, dar in ultimu' timp o conducea taica-su, un tip trecut de prima tinerete. Era super puturosita, nu sarea de 80 iar zgomotu' ala din cardan era infernal, aveai impresia ca pica puntea spate cu totu'. Nu cred ca batranu sarea de 50 cu ea. I-am schimbat consumabilele (inclusiv placutele), nu mai are pic de zgomot in cardan, atinge suta lejer dar are harsaitu' asta ciudat, care se manifesta cum ai zis si tu la viteze f. mici si nu mereu.

Comment

Si la mine se aude la fel, si stiu din ce e: din sabotii de frana de mana care sunt in spatele discurilor spate si sunt praf. Si la fel se aude la viteze mici si nu tot timpul. Iti tine frana de mana?
                      1988 300TD

Comment

Frana de mana tine foarte bine. Nu cred ca e de la frana. E un joc intre piese metalice.
                        Prostia si Hotia au cucerit Romania.

Comment

si eu am un astfel de joc, o fi ori la diferential ori la planetare. mi se adude cand schimb vitezele
                          Mercedes Benz W210 E 220 CDI `01

Comment

inclin sa fiu de acord cu dottore.....nu de alta dar w123 are alte metehne fatza de w201....

Comment

Originally posted by B66VEG View Post
                              Si la mine se aude la fel, si stiu din ce e: din sabotii de frana de mana care sunt in spatele discurilor spate si sunt praf. Si la fel se aude la viteze mici si nu tot timpul. Iti tine frana de mana?
                              Cred ca ai dreptate, frana de mana tine si nu prea, de 2,50 acolo ...
                              De unde gasesc saboti d-astia ?

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF