Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Parbriz Cobra ???

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by doktor4carz View Post
    Verde 18 la suta e una, helio e alta. Ce e atit de neclar ? Verdele ala ramine 18 la suta si noaptea si ziua. Am avut tot felu de tractoare la viatza mea, inclusiv mashini aduse de afara, neatinse de tzaranul roman, shtiu ce e ala un geam heliomat, port ochelari heiomatzi, Cobra nu are geam helio. Decit after-market, probabil, ceea ce pe mine nu ma intereseaza. Vorbesc de ce a venit de la fabrica.
    Nu intzeleg la ce te referi cu discutzia sterila. Daca itzi faci impresia ca discutzia e sterila, la ce dracu ne-ai mai intrebat, daca crezi ca sintem totzi timpitzi ? Tzi-au clarificat totzi situatzia, da o tzii langa pe a ta...
    mosu are parbriz OK
    Attached Files

Comment

Omu vrea parbriz heliomat. Daca e doar OK, nui bun. Deci clarifica oferta, moshule...

Comment

Originally posted by doktor4carz View Post
        Omu vrea parbriz heliomat. Daca e doar OK, nui bun. Deci clarifica oferta, moshule...
        nu am auzit de un asa parbriz ...simplu pentru ca nu cred ca exista
        o pereche de ochelari cu lentile heliomate dupa cum bine stiti la lumina
        se inchide nuanta lentilei iar la intuneric se deschide (gri sau maro ).
        o pereche de ochelari heliomati costa aprox. 100 ron
        eventual una bucata parbriz heliomat 1............................. .usd+euro
        al meu este cu parasolar pe verde OK
        ( mosu are parbriz OK ) adica am un parbriz bun, nu am pomenit nimic de heliomat
        scuze

Comment

Citeshte de la inceput tot, ca sa pricepi, ca bag de seama ca n-ai citit... Ca nu exista heliomat, original, asta am zis si noi, da omu o tzine langa pe a lui...ma rog...
          Da si un pretz la parbriz, ca n-ai pus. Poate il pasioneaza...

Si offtopic, ar fi fost bine sa fie un bulion o pereche de biciclete heliomate. Nu mai dadeam shaptishpe bastoane pe ai mei, cu tot cu rame...

Comment

Originally posted by muszuke View Post
            stiti unde gasesc parbriz heliomat?
            parbriz normal pentru 123 150 Roni
            0741434270

Comment

ca preturi la parbrize, in zona neamtului gasesti cu aprox 180 ron dar incolore... alea verzui si cu parasolar ajung 300 ron. intradevar geamurile verzi la 123 sunt au fost optionale din fabrica (majoritatea 123 pe benzina au), dar, cum ati spus mai sus... sunt doar verzi

Comment

Am mai zis, l-am schimbat cand am luat panarama, 300 de lei, bate spre verde, cu tot cu montaj, fara cheder, cu parasolar verde.
                Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Ca tot ii vorba de parbrize,ameu ii umpic zgariat,din cauza varstei,mici zgarieturi miniscule,dar noaptea vizibile.Am auzit ca este ceva pasta speciala care astupa zgarieturile,si le face invizibile,ca ar fi undeva unde reconditioneaza,la cald,sau sa imi iau un parbriz nou.Ce merita mai tare??,altii o zis ca parbrizu ala mai tine cat masina,dar stiu ca masinile astea nu mor,au 30 de ani si se mai fac piese originale.Astept raspunsuri
                  Sa conduci un Mercedes este o placere...

Comment

Originally posted by AlexCobra View Post
                    Ca tot ii vorba de parbrize,ameu ii umpic zgariat,din cauza varstei,mici zgarieturi miniscule,dar noaptea vizibile.Am auzit ca este ceva pasta speciala care astupa zgarieturile,si le face invizibile,ca ar fi undeva unde reconditioneaza,la cald,sau sa imi iau un parbriz nou.Ce merita mai tare??,altii o zis ca parbrizu ala mai tine cat masina,dar stiu ca masinile astea nu mor,au 30 de ani si se mai fac piese originale.Astept raspunsuri
                    Intru-un timp cautam un auto-shop pentru polishat faruri. Stiu ca am nimerit pe un site, pe care nu mi-l amintesc ce spunea ca polisheaza si geamurile. Era situat la Piata Chibrit (intersectie Cal. Girvitei cu B-d. Ion Mihalache - sector 1), in spatele unei biserici. Nu pot sa zic ca ii recomand ori ba, pentru ca nu am fost la ei, insa din descrierea de pe site pareau destul de profesionisti, dar aveau si preturi mari. Pentru parbriz parca cereau 200 Ron. Sper sa nu gresesc.

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF