Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme kilometraj Cobra

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme kilometraj Cobra

Daca tot is diverse probleme, pun si io o intrebare(sau mai bine zis cer sfaturi)

problema: vitezometru + kilometraj - nu functioneaza

Prima idee: cablu de kilometraj - urcat masina pe rampa, desfacut cablu de la cutir --> rupt.Am cumparat cablu nou, l-am montat --> nu se invarte
    Concluzie : ansamblu din cutie care pune in miscare cablu -->defect

Acuma vine intrebarea(in special pt Dok, ca el surubareste prin ele): cat de greu e sa schimbi chestia asta, ce probleme intampini la o cutie de cobra, la ce trebe sa "holbi" ochii, ce achizitionezi sa fii pregatit de lucru........si mai stiu io ce.

Masina a fost pe benzina inainte, acum e diesel, deci probabil o ramas cutia aia, nu stiu sigur(ma bag sub ea dupa o serie daca ajuta la ceva)
    Exista doua tipuri de masini :
    1. care au fost lovite
    2. care vor fi lovite

Cutia e de fonta sau cu carcasa de aluminiu ?

Comment

mi se pare ca de fonta, vezi asta nu am bagat la cap, da ma uit sa fiu sigur
      1. care au fost lovite
      2. care vor fi lovite

Comment

Originally posted by claub79 View Post
        Daca tot is diverse probleme, pun si io o intrebare(sau mai bine zis cer sfaturi)

problema: vitezometru + kilometraj - nu functioneaza

Prima idee: cablu de kilometraj - urcat masina pe rampa, desfacut cablu de la cutir --> rupt.Am cumparat cablu nou, l-am montat --> nu se invarte
        Concluzie : ansamblu din cutie care pune in miscare cablu -->defect

Acuma vine intrebarea(in special pt Dok, ca el surubareste prin ele): cat de greu e sa schimbi chestia asta, ce probleme intampini la o cutie de cobra, la ce trebe sa "holbi" ochii, ce achizitionezi sa fii pregatit de lucru........si mai stiu io ce.

Masina a fost pe benzina inainte, acum e diesel, deci probabil o ramas cutia aia, nu stiu sigur(ma bag sub ea dupa o serie daca ajuta la ceva)
        inainte sa desfaci cutia de viteze, scoate cablul de km din spatele ceasurilor si vezi daca se invarte cablul in camasa lui (faci o tura cu masina), ca poate sunt cesurile vinovate. Daca se invarte scoate cablul din cutie (dupa ce l-ai montat inapoi la ceasuri) si invarte-l cu bormasina sau eventual cu mana, iar cineva se uita la acul de la km sa vada daca se misca

Comment

Originally posted by paunionutz View Post
          inainte sa desfaci cutia de viteze, scoate cablul de km din spatele ceasurilor si vezi daca se invarte cablul in camasa lui (faci o tura cu masina), ca poate sunt cesurile vinovate. Daca se invarte scoate cablul din cutie (dupa ce l-ai montat inapoi la ceasuri) si invarte-l cu bormasina sau eventual cu mana, iar cineva se uita la acul de la km sa vada daca se misca
          incercat..........nu tine miscarea.din cutie nu se invarte,nu scap fara sa o dau jos(oricum intra greu in 1-a daca se misca masina)
          1. care au fost lovite
          2. care vor fi lovite

Comment

Originally posted by claub79 View Post
            incercat..........nu tine miscarea.din cutie nu se invarte,nu scap fara sa o dau jos(oricum intra greu in 1-a daca se misca masina)
            trebuie desfacuta cutia (capacul din spate) sa schimbi dracia aia si nu stiu de unde o cumperi, ca trebuie luata dupa alta cutie. Deci trebuie sa gasesti la dezmembrari o cutie defecta si sa iei cele 2 piese. Dar poti sa mai verifici ceva. Suspenda o roata, desfa cablul din cutie si baga masina in viteza si vezi daca se invarte saracia aia in cutie. Daca da inseamana ca s-a rotunjit orificiul in care intra cablul (care ar trebui sa fie patrat) si scoti cablul si il bati cu ciocanul, pana devine dreptunghiular si intra fortat in orificiu.
            Si nu este nici o problema daca intra greu in a-1-a daca se misca masina, pentru ca nu toate cutiile de viteze intra in mers a-1-a. Eu am avut cutie cu 5 trepte care intra la 15 km/h in a1a si asta de acum tot cu 5 abia intra cand se mai misca putin masina

Comment

Cablu vechi s-a rupt chiar la iesirea din cutie, dupa ce am scos cablu, cu un patenr cu cioc am scos ramasita (nu stiu din ce cauza s-a rupt sau cand s-a rupt, eu asa am luat masina acu o juma de an aproximativ).Acuma cu ansamblu ala, am in oras 2 dealeri care aduc piese pt masini straine , cred ca trebe sa gasesc nou(nu ma pre incanta ideea sa pun din dezmembrari).Daca tot dau cutia jos poate rezolv si cu 1-a .
              Intrebam aceste lucruri pt ca inca nu am desfacut cutie de cobra(de fapt din cate masina am avut: olcit, dacie, golf II, B4), numa prin cutiile de dacie am umblat, ca cu ele am avut probleme, de le visez si noaptea, si nu as vrea sa stea cutia vreo 2 saptamani desfacuta in atelier si masina parcata pana o dibui . Oricum prima cutie de dacie desfacuta pe care am experimentat a fost a mea, dar aveam una de rezerva, da la cobra n-am de rezerva
              1. care au fost lovite
              2. care vor fi lovite

Comment

Claub ... si eu am cand am cumparat 190-ul cablul era rupt si un roman l-a scurtat si ca polizat camasa ca sa intre la locul ei in cutie care a iesit cand am scos bordul si nu l-am mai putut baga in cutie nici cum. 2 chestii:
                sa verifici cablul -il invarti cu bormasina de dedesubt sa vezi daca merge bordul, pt ca cablurile facute pe producator sunt mai scurte in partea de la bord
                - s-ar putea sa nu intre cablul in patratul cutiei asa usor, asa am patit si eu.
                P.S Am lucrat 6 ore sa fac kilometrajul sa mearga cu cablul nou pana mi-a zis un tip ca trebuie scurtata tzava la bord ca sa il prinda. Mai bine cauti un cablu de la dezmembrari dp o Cobra

Comment

Cablu nou ce l-am luat e identic cu cel vechi, la lungime si la extremitati , unde vine cuplat cu cutie si cu ceasul din bord, dar oricum o sa mai verifi odata daca o intrat in cutie ca in ceas o intrat sigur.
                  1. care au fost lovite
                  2. care vor fi lovite

Comment

Capatul de la cutie, la astea cu carcasa de fonta, e lat, ca virful de shurubelnitza. La cutiile varianta noua, capatul cablului e patrat. Baga-te sub trompeta si baga o shurubelnitza in gaura unde intra cablul. Daca se invirte cacanaria aia de il antreneaza in gol, e clar... Deshi ai fi primul care a patzit asha ceva.

Comment

dok, nici nu stii ce ghinion am cate-odata, ca si eu ma mir. ma bag azi mai spre seara sub ea sa vad ce si cum.
                      1. care au fost lovite
                      2. care vor fi lovite

Comment

Azi m-am varat sub utilaj, acuma am iesit de sub el
                        Observatii:
                        1. cablu ala metalic(patrat la mine) si cam plimba prin camasa cum vrea el --> nu intra la locu lui in cutie ci se arcuieste(chestia aia din cutie e buna, se invartecu masina suspendata si bagata in viteza);un prieten a tinut apasat in capatul care vine la ceas si astfel a intrat la locu lui in cutie.Rezultat: e invarte la capatul care vine in ceas.Pana aci buna treaba.
                        2.var capatu in ceas--> nu mere; scot din ceas--> se invarte;scos bord, facut bucatele,scos ceas kilometraj:numaratorul de jos(cel ce se reseteaza blocat,nu se invart rotitele), probabil de la cat o stat nefolosit.
                        Daca nu reusesc sa-l deblochez las fara, partea cealalta si vitezometru functioneaza.
                        1. care au fost lovite
                        2. care vor fi lovite

Comment

Desfacut tot, deblocat, uleiat si mere. Nu stiu inca kilometraju cat de bine arata da macar nr de km parcursi ii inregistreaza, asta e mai important.
                          Dock, la ceasurile astea nu se stie o chestie de genu: cablu de kilometraj se invarte cu n rotatii --> ai y km/k?
                          1. care au fost lovite
                          2. care vor fi lovite

Comment

Compara si tu daca pusca distanta dintre ce arata kilometrajul si bornele Km (care sant la fiecare 100m) de pe marginea drumului.
                            .. ________ ..
                            o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                            (Oo\==/oO)
                            ..U...............U.
                            Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                            http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

orca...nu m-ai inteles.Distanta de car zici tu trebe sa puste daca meri cu rotile specificate de producator, da viteza de deplasare....acul vitezometrului are un arculet, gen "paru de cal" de la ceasurile de mana mecanice, care il readuce la minim, io cu ala am treaba acuma, ca e foarte sensibil
                              1. care au fost lovite
                              2. care vor fi lovite

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF