Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W123

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • W123

    salut sunt nou pe forum, nu sunt posesor de mercedes deocamdata dar sper ca pe viitor sa imi pot indeplini o dorinta adica sa am un w 123 imi place foarte mult acest model si pe viitor sper ca nu va deranjez prea tare cu intrebarile mele.. mi-ar place motorizarea de 200D.. o sa revin cu mai multe intrebari.. multumesc.

    ce diferenta la modelul w123 la farurii.. sunt de 2 feluri... e diferenta doar la faruri sau si la masina adica unele sun cu cercuri (rotunde), iar celelalte sunt patrate ceva de genul asta.. imi poate spune si mie cineva.. ?

    care e diferenta intre aceste masini.. ma refer la faruri de ce x. are intr-un fel si y. are alt fel... (faruri) cine ma poate lamuri si pe mine.. ps. sper ca am reusit sa pun pozele :P
    Attached Files
    Last edited by Danny_bb; 12-09-2007, 10:21 AM.
    https://www.facebook.com/W123MercedesBenz

  • #2
    Vad ca nu se inghesuie nimeni sa-ti raspunda, sincer nici eu nu stiu exact, dar am avut ambele variante. Cea cu motor de 300 D avea farurile pe rotund, iar 240 D pe patrat. S-ar putea sa fie vorba si de anii de fabricatie : '83 (prima), '77 (a doua). Personal prefer varianta pe patrat, o gasesc mai serioasa, in plus multi le strica pe cele cu rorund vopsindu-le interiorul farurilor.
    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

    Comment


    • #3
      Cele pana in '80 au farurile alea rotunde, iar dupa '80 au farurile patrate. Eu asa stiu.

      Comment


      • #4
        va multumesc mult pentru raspuns.. deci e vorba de ani.. eu ma gandeam ca poate e vorba si de motorizare, dar ma bucur ca am lamurito
        https://www.facebook.com/W123MercedesBenz

        Comment


        • #5
          Poate fi si in functie de anul de fabricatie, dar eu am auzit pe undeva ca ar fi si in functie de dotari (lux). Cica alea mai "mari" au faruri patrate, alea mai "mici" au faruri rotunde..oricum diferenta e doar sticla, in interior is la fel
          Personal prefer farurile rotunde...alea patrate o fac sa arate ca un estate (in cazul meu) american.

          Comment


          • #6
            Ce am auzit de la unii este ca farurile rotunde lumineaza mai naspha. Reflexia sau ceva de genul asta.

            De asemenea diferente la cobra mai poti sa vezi la antene. Sunt modele cu antena in fata dreapta sau in spate stanga. Si aici s-ar putea sa fie diferente la ani, modelele pana in 80 inclusiv au pe fata, restu pe spate. Sau benzinarele au pe spate si dieselul pe fatza. Sau modelele pentru America au pe spate si cele pentru Europa au pe fatza antena. (nu sunt sigur in totalitate dar variantele astea le-am auzit eu, am si cercetat dar tot nu am ajuns la un rezultat care sa confirme ceva). Poate mai completati voi.
            Last edited by PaRaDoX; 12-09-2007, 15:13 PM.
            http://www.fanmercedesbenz.com/ - totul despre Mercedes-Benz

            Nothing will make a driver more faithful to a car, then a car that is faithful to its driver. "Mercedes-Benz"

            Comment


            • #7
              Originally posted by Danny_bb View Post
              Cele pana in '80 au farurile alea rotunde, iar dupa '80 au farurile patrate. Eu asa stiu.
              Asa stiam si eu si m-am contrazis o gramada cu cel de mi-a cumparat cobra din '83. Aceea avea farurile rotunde iar moshu' o tinea sus si tare ca a fost lovita in fata pt. ca nu le mai are pe cele originale (patrate). Mashina nu fusese lovita in fata, ci in spate iar reparatia nu prea reusise dar babalacu' n-a vazut asta.
              Cea pe care o am in prezent - din '77, are faruri patrate dar nu bag mana-n foc ca sunt ale ei, originale. Am vazut una pe autovit care avea unul de-un fel si altul de alt fel, arata jalnic.

              In ceea ce priveste antena, ambele o au pe fata, aripa dreapta.
              Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
              http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
              http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

              Comment


              • #8
                la mine antelene ambele sunt pe spate...stanga...(w123 '77, w123T '85)

                Comment


                • #9
                  Ma intereseaza sa stiu cat mai mult despre w123.. pentru ca imi doresc si eu
                  o masina MB si e bine sa sti.. oricum acum sunt putin nehotarat.. momentan am un VW Jetta 2 .. 1,6 D. din 1986 , de care sunt multumit in privinta consumului a taxelor dar problema e ca ma atrage acest w123 nu stiu de ce imi place asa mult.. si ma gandeam sa imi vand VW. si sa imi iau o Cobra.. nu stiu daca e o alegere buna, poate ma puteti ajuta si voi cu niste sfaturi.. merita sa o schimb ? ce pot sa zic de actuala masina are un consum de 5% .. cat ar avea consumul o Cobra? tin sa precizez ca as dori motorizarea de 200 D. ce parere aveti, e o alegere buna? .. dar obligatoriu sa fie un w123 !
                  https://www.facebook.com/W123MercedesBenz

                  Comment


                  • #10
                    Eu zic sa iti pastrezi vw-ul si sa-ti iei si cobra. vw-u il folosesti in oras, cand ai treaba, cu cobra mergi in afara si in vacantza...altfel te omoara consumu in oras (nush la 200 da la 240 e crima).

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by noapte in cuba View Post
                      Ma intereseaza sa stiu cat mai mult despre w123.. pentru ca imi doresc si eu
                      Citeste p-aici si afla.
                      Originally posted by noapte in cuba
                      ma atrage acest w123 nu stiu de ce imi place asa mult..
                      E boala grea.
                      Originally posted by noapte in cuba
                      si ma gandeam sa imi vand VW. si sa imi iau o Cobra.. nu stiu daca e o alegere buna, poate ma puteti ajuta si voi cu niste sfaturi.. merita sa o schimb ? ce pot sa zic de actuala masina are un consum de 5% .. cat ar avea consumul o Cobra? tin sa precizez ca as dori motorizarea de 200 D. ce parere aveti, e o alegere buna? .. dar obligatoriu sa fie un w123 !
                      200 D nu consuma mult daca e bine pus la punct motorul, dar e puturos. Vaporu' e greu. Inainte de 200 D am avut 300 D. Nu se compara. 300-le rupea asfaltu'.
                      Nu stiu cum e jetta asta de 1,6, dar eu am avut un escort diesel de 1,6. Panarama. Si cobrele sunt cazaturi, panarame, depasite de evenimente dar daca apuci sa mergi cu asa ceva nu mai scapi. E ca pescuitul la unii, sau fumatul.
                      Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                      http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                      http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by B.A. View Post
                        Personal prefer farurile rotunde...alea patrate o fac sa arate ca un estate (in cazul meu) american.
                        Hai sa facem schimb, ca mie imi plac mai mult alea patrate
                        Io stiam ca modele americane au faruri patrate si cele europene rotunde da nu bag mina in foc.
                        iar despre antena.......al meu a fost bezinar(acu diesel) si are antena in dreapta fata.
                        Teoretic cam cat ar trebuii sa consume un 240D? Al meu papa destul de mult , da inca nu am apucat sa mesteresc pe acolo sa vad ce si cum, astept primavara sa se incalzeasca un pic.
                        @noapte in cuba........daca vrei sa-ti iei w123 pregateste sa ........nu mai poti scapa de el , nu pentru ca e masina de o viata ca olcitu ci pentru simplu fapt ca e o masina "beton" .Inainte de cobra am avut B4.............care era mult mai nou si mai zvelt,nimic de reprosat, da imi place cobra.......
                        Exista doua tipuri de masini :
                        1. care au fost lovite
                        2. care vor fi lovite

                        Comment


                        • #13
                          Al meu avion are motorizre 2998 cm3. In oras consuma cam 10 ltr/100 ( dar depinde mult si de trafic si talpa ) afara am avut si 7,5 /100 pe autostrada Ungaria.
                          Alegerea iti apartine .
                          Last edited by doktor4carz; 12-31-2007, 15:15 PM.

                          Comment


                          • #14
                            @sdumitru.....si unde l-ai reglat? ca si io am tot 2998 turbo si manca 14 in oras si vre-o 9 afar.

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by claub79 View Post
                              Io stiam ca modele americane au faruri patrate si cele europene rotunde da nu bag mina in foc.
                              Model american prezentat pe un site nemtesc. Sunt multe ciudatenii. Eu stiu ca alea pt. americani au faruri rotunde si barile f. mari, ramforsate, ca sa corespunda legislatiei SUA.
                              Attached Files
                              Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                              http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                              http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF