Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Jante aftermaket ?!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jante aftermaket ?!

jente aftermaket ?! ce s-ar potrivi? sau orice cu in 5 prezoane
    ma intereseaza cat mai mari si cat mai late.
    Last edited by ediflorianus; 08-26-2008, 13:36 PM.
    SMS / Call (preferably after) - 0754555444 sau 0740957736

De jentzi nu shtiu nimic, gentzi mai are mama pe acasa, d-alea mai vechi... deh, mai baba, are shaijde ani...

Poate cautzi jante, am si editat titlul. Era cazul... sper ca am fost al dracului de subtil...

Comment

Jante 5*112 distanta intre gauri. Atentie sa se potriveasca si pe butuc, ca Mercedesul are butucul mai mare decat majoritatea masinilor cu aceasta distanta intre gauri (Audi, VW, Skoda). Butucul fiind acela din centrul fuzetei, unde este rulmentul, in cazul in care nu sti

Comment

Fara sa faci vreo modificare merg si jante pentru cauciucuri de 205 cu 60 r 15", probate de mine.
        La jante de 16" trebe distantiere dak vrei sa mai iei si curbe. Poti sa ti le faci singur ca nu e grele deloc :d. Banuiesc(dar numai banuiesc) ca ar merge si cauciucuri de 205 cu 55 r 16, fara modificari.
        La cele de 17" intervin o "gramada de multe" modificari.

Mai este o treaba. Daca iti pui alte jante decat cele din fabrica, speedometrul nu-ti mai indica bine. La 100 de km pe care ii ai tu kilometrajul iti arata ori mai putin ori mai mult. Cu maxim 6-7 km dak iti pui pe 17, 5-6 km pe 16 si 3-4 km pe 15. Asta pe cobra.
        Last edited by PaRaDoX; 08-26-2008, 14:08 PM.
        http://www.fanmercedesbenz.com/ - totul despre Mercedes-Benz

Nothing will make a driver more faithful to a car, then a car that is faithful to its driver. "Mercedes-Benz"

Comment

dar de 18-20" ?!

Comment

De la 14" la 18"??? Sunt 10 centimetrii!!! Nu cred ca poti sa faci modificarea asta singur. Nu pot sa-ti spun asta dar daca vrei intr-adevar sa iti pui jante asa de mari, poti sa intrii aici http://www.clubmercedes.ro/impresion...t=impresionant si sa intrii pe forumul ala cu 5wwww5... si sa faci un thread acoalea. Poate iti raspund cei care au pus jante de 18" pe ele.

Succes!
            http://www.fanmercedesbenz.com/ - totul despre Mercedes-Benz

Nothing will make a driver more faithful to a car, then a car that is faithful to its driver. "Mercedes-Benz"

Comment

au mai facut-o si altii... plus daca CLK AMG black series -ul are stok 18 oare dc nu s-ar potrivi pe un merc mai vechi?
              Attached Files

Comment

Doamne cum arata masinutza asta !!!...

Comment

mai este un exemplu cu jenti mari si late pe 4tuning.ro
                  am dat si eu de curand de acesta pagina si vroiam sa-mi prezint si eu masina. nu este cea mai noua dar asta-i gustul meu:mai oldtimer, cu 300 de cai si V8!

Comment

La cobra gasesc cele mai potrivite jante cele de magneziu date de ma-sa, restu' imi par tiganii.
                    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

stiu dar mai am una verde tare as imbraca-o in folie de fibra de carbon cu STIKER AMG in spate si am nevoie si de jenti

Proprietarul acestui BMW 335i a decis ca masina sa ar arata mai bine daca ar fi alba si nu neagra asa cum a cumparat-o. Asa ca el s-a decis sa ii schimbe culoarea dar nu

idea e ca vreau un BLACK SERIES AMG 300D W123 daca ma intelegi. (prefer sa bag 1000 euro decat 140.000 ca imi trebe doar senzatia aia ciudata de BLACK SERIES AMG nu neaparat la motor....)

Comment

Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF