Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cobra decapotabila ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cobra decapotabila ?

S-a fabricat Mercedes cobra decapotabila?In unele poze pe site-uri germane am vazut.In tabelele cu Mercedesul w 123 nu am gasit.

Nu s`a fabricat din cate stiu eu... dar am vazut si eu poze cu asa bijuterii... banuiesc ca ori sunt modificate de vre`o firma de specialitate in anii 80 - 90 ori sunt facute la comanda ... astept si parerea celorlalti ... ca si eu sunt curios ce`i cu ele...

Comment

Nu s-a fabricat insa era cel putin o firma in Nemtia care le facea, si le facea bine. Detalii nu cunosc. Inca n-am postat pozele din vacanta, ca va aratam un bot de cal decapotabil, realizat in aceeasi maniera.
      1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
      1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
      dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

Firma Crayford se ocupa de asa ceva si nu numai.
        Attached Files

Comment

Depinde si cum este facut...la BMW a facut Baur-Cabrio si a facut bine...la VW (broscuta) exista multe posibilitati si arata aproape toate ca un c*...ca sa nu vorbesc de partea tehnica care e zero. (asta in comparatie cu originalul)

Comment

In poza cu 123-ul decapotat nu mai inteleg utilitatea soferului.
            Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
            http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
            http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Originally posted by carmine View Post
              Nici eu...
              MÃREAȚA COBRA

Comment

Originally posted by carmine View Post
                Daca te uiti mai bine e valetul care ii deschide usa soferitei iar soferul doar pune bagajul in portbagaj... o fi soferul limuzinei care era in garaj

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF