Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Sport extrem drift - offroad W123 benzin Automatic

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pai am dovedit panta, e un film pe intuneric, si gol si cu 5 insi in masina, cu toate 4 rotile pe 18 eram.
    Cum is dus ? pai de ce am tractie spate - sa ma bucur de viata. Chipiu nu ca eram pe pista.
    BENZ G, altceva ce ?

Comment

De ce nu-i pui niste suspensie pe ea calumea,si sa o mai lasi pe burta,masina e forta trage bine de tot.

Comment

Ca sa fie cat mai confortabila.
        BENZ G, altceva ce ?

Comment

) Deci omul asta e nebun!!! in filmuletul asta recent din parcare de la iulius eram si eu in masina.. si va spun , nu credeam vreodata ca voi putea vedea vreodata o cobra care sa mearga asa... nu doar derapajele , si in linie dreapta.. merge superb.. si sunetul e frumos! Ai grija de ea Stefane , sunt rare 250`urile! Sarbatori Fericite!
          Mercedes w123 200 http://www.clubmercedes.ro/my-merced...0.html?t=24300

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF