Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

La drum lung cu cobra

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La drum lung cu cobra

Colegi, din cauza unor probleme financiare si incapacitatea cumpararii unei alte masini ma va astepta din pacate peste 2 saptamani un drum la Viena cu batrana mea Cobra de 2000. As vrea sa va intreb pe cei mai experimentati in domeniul sofatului pentru a nu intampina probleme pe tot drumul ce sfaturi imi dati referitor la condus? Ar fi indicat sa fac o pauza mai lunga la o anumita distanta? Eu as intentiona sa merg cu maxim 100 km/h si asta pe autostrazi, in rest 90, masina avand compresia scazuta destul de mult (am mai discutat pe forum pe aceasta tema). Am mai facut pana acum in ultimele luni 3 drumuri la Cluj (150km) si masina s-a prezentat cat de cat ok. Pana la drum voi schimba aproape toate elementele de la directie pentru ca este varza.

Schimb de ulei si filtre. Placute verificate. Verificat nivelul uleiului la cutie si grup. Directie si frane in principiu ca te duce oriunde in lume
    `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
    http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

Acum nu vreau sa fiu rautacios...dar ce-ti e un drum de Viena? Ai trecut la unguri, hopa sus pe autostrada si dai bataie...Urmatoarea oprire e Viena!

Am facut acest drum de cateva ori (10-12) si pot spune ca e absolut plictisitor in cea mai marte parte a ei, mai ales in Ungaria.

Opriri eu cred ca vei face maxim 2...

Un sfat important: Nu-ti lua vigneta de AUTOSTRADA pentru Ungaria sau Austria de la noi...Le vei gasi la un suprapret... In Ungaria e 1500 de forinti cel de 3 zile si 2550 de forinti cel de o saptamana (dar e valabil 10 zile) 1 forint = 155 LEI VECHI. In Austria...parca e 7.90 euro pe 10 zile.

Verifica bine masina si dai gaz!

Drum bun!
      W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
      W126 280SE Black Blue Metallic
      W126 300SE Anthracite Grey Metallic
      W126 500SE Nautical Blue Metallic
      W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
      W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Dane eu voi alege ruta E60, M0 sau centura Budapesta... de acolo cred ca traseul se suprapune cu cel al tau. Ms de sfatul cu Vignetele. E bine de stiut ca pretul e mai mic dincolo si este imediat dupa vama de unde sa cumperi.

Sunt nitzel stresat ca am carnet de aproape un an si masina veche, motorul merge bine vara, dar mananca ulei desi nu afuma decat la acelerari bruste si am compresia slabita.

Burdufele la planetare refacute de cateva luni, diferential schimbat, ulei in el la fel, bucsaraie pe acolo schimbate, placutele is ok pe spate. In fata tre sa fac zilele astea aproape tot, inclusiv frane.

Uleiul l-am schimbat la inceputul anului si nu cred ca am facuti mai mult de 2000 de km, maxim 3000 sa zic. Are rost sa il schimb?

Comment

Apropo de timpul de condus condu atat cat te simti in stare avand in vedere ca iesti incepator si vei merge cu o viteza reletiv redusa si constanta mai ales in autostrada oboseala nu va intarzia sa apara 2ore de somn pot salva vieti nu te hambitiona cu tine insusi!!!

drumuri bune fara cuie sa-ti ramana bani de-....suveniruri

Comment

din pacate nu merg acolo sa ma distrez, merg pt faculta in speranta ca voi fi admis acolo sa scap de aici. De oboseala sincer nu ma tem enorm. Sunt ceva peste 500km pana acolo. Oricum intentionez cam 2 pauze sa fac cum ziceati si voi sa-mi intind ciolanele. Pt mine masina reprezinta un stress , dar nu vad cum mi-ar putea crapa in drum la cat de bine merge motorul desi este uzat (compresie 16 la rece).

Comment

Originally posted by crstn_savu View Post
              Sunt nitzel stresat ca am carnet de aproape un an
              Eu zic sa citesti putin legislatia inainte sa pleci, mai intai de toate.

Din ce stiam eu, nu ai voie sa conduci pe drumurile din afara tarii daca nu ai implinit minim 1 an de cand ai dobandit permisul. Daca esti oprit si depistat, s-ar putea sa te astepte o amenda considerabila si ceva consecinte destul de nasoale ! Asa ca, mare grija !
              sigpice60 525d

Comment

Eu am vorbit cu fiul unui director de scoala de soferi legat de treaba aceasta si el a zis ca se poate. Am mai iesit deja de cateva ori din tara, dar nu a fost nicio problema, am fost si oprit, intr-adevar nu mi s-au verificat actele. Daca stii sigur si ai citit in noul cod rutier ceva legat de acest lucru ti-as fi recunoscator daca mi-ai da niste informatii.

Comment

Sincer, nu stiu cum e cu noul cod rutier, dar, pana la urma, nici nu e vorba de codul nostru rutier, ci de cerintele internationale. Cel mai bine e sa intrebi la politie !

Oricum, in niciun caz nu m-as increde in spusele fiului nimanui, fie el si cel al unui director la o scoala de soferi !!!
                  sigpice60 525d

Comment

Asa voi si face in acest caz. Pentru a evita orice problema voi merge pana la rutieristi si asa imi este in cale. Din pacate eu nici in vorbele lor nu am foarte mare incredere

Comment

Nu vreau sa ma intelegi gresit, dar eu vreau doar sa te ajut. Se poate sa ma insel, dar, cel mai bine e sa verifici.

Ca sa te increzi in spusele lor sa nu uiti sa le ceri si articolul din lege !
                      sigpice60 525d

Comment

Aaaa... departe de mine gandul acesta. M-am documentat putin si se pare ca legea despre care vorbesti tu a existat, dar a fost abrogata. Informatiile aflate sunt bazate pe exemple din legi nu asa din abureli.

Comment

Stiti cumva de ceva interdictii pentru masinile non-euro in orasul Viena sau in anumite locatii?

Comment

Originally posted by crstn_savu View Post
                            Stiti cumva de ceva interdictii pentru masinile non-euro in orasul Viena sau in anumite locatii?
                            Nu exista asa ceva!

P.S. Am vazut si pe la ei "coji" de masini (gen Golf I , etc.) care fumegau de le rupeau...
                            W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
                            W126 280SE Black Blue Metallic
                            W126 300SE Anthracite Grey Metallic
                            W126 500SE Nautical Blue Metallic
                            W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                            W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Doar intrebam ca nuj cine l-a prostit pe taicameu ca is niste amenzi infioratoare pentru masinile vechi. Eu nu stiu oamenii astia cand aud tot felu de bazaconii, nu le filtreaza putin prin informare, doar le arunca asa mai departe. Multzam Dane de ajutor.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF