Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

La drum lung cu cobra

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by crstn_savu View Post
    Doar intrebam ca nuj cine l-a prostit pe taicameu ca is niste amenzi infioratoare pentru masinile vechi. Eu nu stiu oamenii astia cand aud tot felu de bazaconii, nu le filtreaza putin prin informare, doar le arunca asa mai departe. Multzam Dane de ajutor.
    Nici eu nu inteleg care e treaba cu (dez)informatorul...E adevarat insa ca daca te prinde cu cine stie ce defectiuni tehnice majore te poate arde binisor.

Dar nu cred ca e cazul la tine! Eu nu am avut probleme, iar in Austria chiar am umblat destul de mult...Cu W126-le am fost de cateva ori dar nu m-a oprit nimeni. De fapt sa nu te astepti la "baraje" ca la noi pe sosele. In afara de Italia nici nu am vazut POLITIE pe altundeva.
    W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
    W126 280SE Black Blue Metallic
    W126 300SE Anthracite Grey Metallic
    W126 500SE Nautical Blue Metallic
    W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
    W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Dane in afara de fum nu prea vad ce mi-ar putea gasi. Toata directia a fost refacuta ieri, planetare, diferential facute, la frane simt ca ar mai trebui sa umblu insa desi frana de mana prinde bine. Parca e cam tzapana pedala de frana si are cursa destul de scurta. Poate fi cumva pompa de vacum mai ales ca se si opreste destul de greu motorul?

Comment

...nu prea vad ce mi-ar putea gasi...
        Dupa cum am scris si mai sus...sa nu te astepti la cine stie ce controale (gen ARR la noi). Oricum mergi pe Autostrada pana IN Viena. Mai multe sanse sa te opreasca ai la unguri. La vama am fost oprit odata si nenea vames ungur vroia sa vada daca am ITP valabil la W126. Dupa ce a vazut ca am, am plecat fara probleme mai departe.

...Poate fi cumva pompa de vacum mai ales ca se si opreste destul de greu motorul?
        Aici ai putea primi raspun mai abilitat de la cineva care se pricepe la Cobra Diesel!
        W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
        W126 280SE Black Blue Metallic
        W126 300SE Anthracite Grey Metallic
        W126 500SE Nautical Blue Metallic
        W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
        W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Parca e cam tzapana pedala de frana si are cursa destul de scurta. Poate fi cumva pompa de vacum mai ales ca se si opreste destul de greu motorul?
          Este posibil sa ai ori membrana sparta ori sa nu inchida bine pastilele de vacuum. Trebuie verificate.
          W 126 `87 300 SDL OM606 24v Automatic
          W 126 `86 300 SD OM617 Automatic
          W 124 `93 E250 D ex 300 D

- Bond - James Bond.
          - `Dullah - Abdullah.

Comment

Cristi, io am facut cu cobrita mea 200D cam 3000 kilometri in ultimele saptamani, jumatate drum cu munti, jumatate plictiseala in linie dreapta. Pauze am facut doar asa, sa-mi mai misc picioarele (nu are confortul W124, chiar daca scaunele sunt mai fotolii, asa), sau ca aveam de vazut vreun obiectiv turistic. Am facut ore in sir (4-8) nonstop, nu are nici o problema. Ce te sfatuiesc e sa ai la tine ulei sa completezi la fiecare 500 kilometri, de exemplu. Ca viteza, prima jumatate a distantei am facut-o inclusiv la 130 kmh, 110-120 chiar foarte des, insa parca ma simt mai relaxat in ea la 90-100-110, nu mai zic de consum.

In rest, muzica sa fie, fiindca altfel mori de plictiseala, e o masina silentioasa si confortabila, iar vitezele de care vorbim sunt totusi micute.

Parerea mea
            1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
            1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
            dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

Si eu tot asa zic, am facut cateva drumuri de cluj fara niciun bai, doar consumul de ulei de care aminteai si tu. Ce ma streseaza totusi este ca observ o oscilatie foarte mare a performantelor masinii cand ploua fata de cand e uscat. Exista ceva garnitura intre cutie si blocul motor? Sa fie de vina oare apa care ajunge la ambreiaj? Masina creste in turatii la fel, dar parca nu are acelasi demaraj.

Comment

Nu va mai fi niciun drum lung cu cobra ca tocmai mi-am luat un w124 2500 diiizel. Multzam oricum pt toate sfaturile

Comment

Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente

Comment

Multumesc mult. Deja au inceput sa apara unele, de aseara nu stiu ce s-a intamplat de nu mai merg tetierele si luminile in bord. Cred ca s-au miscat ceva matze cand am schimbat casetofonul. Inca sunt nedumerit. La tetiere se aude un click in spate, dar nu se mai coboara. Este vre-un sistem care le blocheaza sau ceva? furtunele de vacum is ok.

Comment

Vezi sa nu fi facut vre-un scurt cand ai montat casetofonul si sa nu fi sarit vre-o siguranta

Comment

Eu am umblat si la sigurante ca sa le pun pe Amperaje care cum sunt, dar nu mi-a sarit in ochi niciuna arsa. Doar ca o parte nu sunt puse la amperajul potrivit. Maine sper sa reusesc sa rezolv buba. Firele is destul de bine izolate, cum deja am o masina cu mai multa electronica deja ma cac pe mine sa nu ia foc ).

Comment

Posibil sa fie oxidate si sa nu faca contact bine in soclu (am patit si eu lucrul asta ) nu te lua dupa cum arata ci pune aparatul pe ele ,indicatiile de unde ce si cum sunt le ai pe capac

Comment

Problema este ca eu nu prea am cunostinte deloc in domeniu desi mi-as dori tare mult asta. Crezi ca ti-ai putea face intr-o zi cateva minute sa ma ajuti?

Comment

Daca stiu si pot sa-ti fiu de folos cu ceva cu cea mai mare placere .

Comment

Am ajuns in Vienna cu bine, dar aici toate merg naspa. Am avut neplacuta surpriza sa aflu ca aici e fooooarte de cacat cu parcarile. Ati face bine sa nu va mai plangeti pana nu veniti in Viena unde nu gasesti un loc de parcare free (is enorm de putine si acelea ocupate de localnici). Au dezvoltat insa o hotie la ziua mare cu un sistem de garaje pentru care platesti intre 50 si 100 euro (uneori chiar si peste) pentru o noapte.

Tot din categoria stiati ca se pare ca daca mergeti pe o strada cu circulatia in ambele sensuri si sunt parcari pe ambele parti, la ei nu ai voie sa parchezi pe partea stanga (ma rog, polizia nu ar trebui sa vada masina parcata pe partea stanga cu fata spre contrasens). Eu am facut prostia asta si mi-a atras atentia un musulman simpatic sa o intorc ca daca nu vine politia si imi da amenda. Nu bine mi-a zis omul, am intorso si cand sa opresc ma trezesc cu o duba a politiei in spate. Ies astia din masina imi cer actele, imi trec datele pe o foaie, ii intreb ce se intampla si imi zic ca este un control de rutina.

Din categoria Sfaturi va recomand tuturor celor care veniti in Viena cu masina sa va documentati unde se poate parca. Recomand sa parcati la periferie in acele Park&Ride-uri si sa luati de la ele mijloacele de transport in comun. Acolo e 3 euro pe zi parcarea, cam cat ati plati pt 3 ore in centrul orasului.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF