Announcement

Collapse
1 din 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 din 2 < >

Regulament general ClubMercedes

Regulament

1. Reguli generale de postare
1.1. Limba română
Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
 1. Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
 2. Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
 3. Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc. - cred că ar trebui să mai completăm lista dacă ne mai vin idei
 4. Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.

Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

1.2. Căutați înainte de a posta
Pentru a nu deschide mai multe topicuri despre aceiași problemă. Astfel toate informațiile despre o problemă vor fi mult mai ușor de găsit pe viitor într-un singur loc, și nu împrăștiată pe zeci de topicuri. Dacă ati gasit ceea ce doreați, asigurați-va ca ați parcurs tot topicul, pentru a nu pune o întrebare al cărei raspuns exista deja.
1.3. Alegeți titluri sugestive pentru subiectele nou create
În cazul în care ați respectat regula 1.2 și nu ați găsit nimic asemănător cu problema dumneavoastră, creați un topic nou cu nume cât mai sugestiv și care să descrie cât mai bine problema avută sau informația postată. Astfel veți avea mai mari șanse ca cineva să intre să vă ajute sau să stârniți interesul celorlalți.

Nu sunt recomandate și nici admise topicuri de genul: "Probleme, help!", "X probleme la mașină, ajutați-mă".
1.4. Topicuri separate pentru probleme multiple
În cazul în care aveți mai multe probleme la mașină trebuie să deschideți câte un topic/subiect nou pentru fiecare în parte (asta după ce vă asigurați că nu există deja subiecte de discuție pe aceste teme - vezi punctul 1.2). Astfel discuțiile vor fi mult mai ușor de urmărit și nu se creează o "varză" generală în răspunsuri. De asemenea, pe viitor, vor putea să posteze și alții care au una sau mai multe probleme comune și rezolvările problemelor vor fi mult mai ușor de găsit și înțeles.

Excepție de la această regulă se face pe topicurile de la bursă unde vânzarea / cumpărarea mai multor produse se recomandă a fi făcută într-un singur subiect / topic.
2. Publicitatea pe forum
2.1. Descriere
Crearea secțiunii de publicitate și permiterea postării de anunțuri este o facilitate oferită membrilor cu activitate susținută și cu minimum 50 de postari utile pentru a se ajuta între ei. Această secțiune însă nu face parte din scopul acestui forum.

Nu sunt acceptate link-uri catre nume de firme sau pagini personale, branduri, poze sau video in mesaje, cu scopul de a face reclama. Acestea pot fi permise numai in anumite cazuri si numai cu acordul administratorilor sau al moderatorilor.

Pentru a nu ne abate de la scopul inițial al acestei secțiuni, echipa de moderare/administrare are responsabilitatea de a descuraja și sancționara utilizatorii a căror înscriere pe forum a avut ca scop numai postarea de anunțuri.
2.2. Secțiunea dedicată
Forumul are definită o secțiune specială dedicată anunțurilor de vânzare/cumpărare/schimburi. Postarea unui anunț de acest gen în orice altă secțiune este interzisă.

Secțiunile unde pot fi postate anunțuri sunt:

2.3. Mențiuni obligatorii în cadrul unui anunț
Orice anunț trebuie să conțină următoarele detalii:
 1. Date de contact. Acestea pot fi număr de telefon, adresă de email, id-ul de messenger (sau orice alt instrument de chat/mesagerie instant)
 2. Preț (fie el și informativ). Pentru dezmembrări mașini complete se poate specifica prețul doar pentru anumite piese (de exemplu: prețul pentru motor complet, cutie, uși etc).
 3. Poze
 4. VIN (seria de șasiu) - unde este cazul
 5. Starea produsului: nou, second-hand, defect, funcțional, problemele care le are, etc
 6. An de fabricație, număr de kilometri - unde este cazul

De asemenea, titlul anunțului trebuie să conțină acțiunea (vând/cumpăr) cât și produsul/produsele vizate.

În cazul vânzării mai multor produse, se grupează toate într-un singur topic, urmând ca la scrierea listei să fie trecute prețurile individuale.


2.4. Actualizarea anunțurilor: UP/Bump
"UP"-ul sau "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, și are doar scopul de a readuce anunțul in actualitate. Fiecare utilizator are voie să posteze un UP o dată la 7 zile. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post al inițiatorului topicului, indiferent de natura acestui post (bump sau informații).

Excepție de la această regulă se face atunci când utilizatorul răspunde întrebărilor sau când vine cu informații importante pentru topicul respectiv:
 • Poze noi (dacă topicul nu are deja poze, sau pozele noi sunt mult mai relevante decât cele vechi) Aici am modificat puțin. Înainte era voie să postezi pozele la 24 de ore de la postarea anunțului. Eu cred că sunt binevenite oricând - dacă lipsesc sau de fiecare dată când sunt relevante (poze cu defectele sau alte lucruri care merită menționate și nu se văd în pozele postate anterior)
 • Modificări de preț (diferența trebui să fie mai mare de 10% făță de prețul vechi)
 • Alte informații utile. De exemplu: a apărut defectul X, am reparat X defect

Sunt sancționabile și UP-urile mascate (de exemplu: mai am X bucăți) sau orice alte postări inutile chiar dacă nu vin din partea inițiatorului topicului.

2.4. Vânzarea produselor cu copyright/ilegale
Pe acest forum este interzisă punerea la vânzare de produse provenite din actiuni ilegale (furturi) sau supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate în vigoare (de exemplu: manuale de service, software de navigație pentru care vânzătorul nu are licență de la producător etc).

Dacă un user posedă așa ceva și vrea să îi ajute pe ceilalți utilizatori, e liber să stabilească detalii legate de livrarea acestor produse folosind alte modalități (mesagerie privată, telefon, email). Totul făcându-se pe proprie răspund, fără a aduce prejudicii forumului. Pentru vânzarea acestor produse ilegale există site-uri mult mai permisive cu normele proprietății intelectuale, vă rugăm să le folosiți pe acelea.

De asemenea, cerintele pentru codul radio se fac postand doar seria de caroserie (VIN). Sunt interzise seriie aparatelor. (S/N)

2.5. Bișnița
Este interzisă punerea în vânzare a unui produs (cumpărat de pe acest forum), la un preț mai mare decât cel cu care a fost cumpărat dacă ulterior cumpărării produsului respectiv nu i s-au adus modificări suplimentare care să justifice diferența de preț.

2.6. Comentariile
În cadrul bursei sunt interzise comentariile negative în legătură cu produsele vândute sau prețul cerut / oferit. Nimeni nu e obligat să cumpere sau să vândă la prețul stabilit. Piața liberă se reglează de la sine pe baza cererii și ofertei, altfel de comentariile sunt inutile.

2.7. Piese și autoturisme non-Mercedes
Postarea anunțurilor de vânzare/cumpărare cu produse ce nu au legătură cu Mercedes-Benz este interzisă, iar anunțurile de acest fel vor fi șterse.

2.8. Aprobarea anunțurilor
Toate anunțurile postate în secțiunea de anunțuri, va trebui aprobat de către un moderator înainte de a fi vizibil tuturor. Nu are rost să trimiteți același anunț de mai multe ori la intervale de câteva minute, deoarece doar unul din ele va fi aprobat.

În cazul în care un anunț nu este aprobat așteptați până la 24 de ore înainte de a posta încă o dată, sau încercați să luați legătura cu unul din moderatorii pentru a vedea motivul pentru care nu a fost aprobat cel inițial.

Aprobarea sau ștergerea anunțurilor noi se face pe baza respectării regulilor postate mai sus. În 90% din cazuri motivul ștergerii unui anunț este lipsa de informații obligatorii (preț, date de contact).
3. Comunitate
3.1. Bunul simț
Orice comunitate, inclusiv aceasta funcționează pe baza bunului simț și respectului reciproc al utilizatorilor. Utilizatorilor le este interzis să aducă injurii de orice fel celorlalți utilizatori.


3.2. Respectarea regulamentului și sancționări
Orice nerespectare a regulilor de mai sus poate fi sancționată în funcție de gravitatea faptei cu "avertizare" ("warning") sau chiar interzicerea accesului pe forum ("ban").

Regulamentul de mai sus reprezintă regulile principale de conduită pe care membrii trebuie să le respecte, însă pot fi sancționate orice acțiuni sau postări, care nu sunt menționate în regulament, dar care dau dovadă de lipsă de respect față de comunitate sau afectează în orice fel bunul mers al lucrurilor, prin postari succesive, identice, agresive ca frecventa, sau de natura sa creeze polemici sau dezordine.

3.3. Sesizări
Dacă sesizați abateri de la regulament, sau orice alte probleme cu unul din posturi, puteți trimite o sesizare folosind butonul de "Report"/"Raportează", aflat în partea stângă (sub avatarul utilizatorului).

De asemenea, puteți contacta unul din moderatori sau administratori, lista o puteți găsi pe pagina aceasta.

3.4. Proprietatea intelectuală
Forumul este un spatiu privat. Materialele publicate de membri, poze sau alte fișiere atașate, devin automat proprietatea intelectuală a acestui forum. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje postate.
Orice fel de mesaj existent poate fi sters oricand de catre administratori/moderatori daca se considera necesar, fara explicatii suplimentare.

See more
See less

sfat achizitie w116 450 sel

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • sfat achizitie w116 450 sel

  Ma adresez comunitatii referitor la o potentiala achizitie pe care sa o fac.

  Datele problemei:
  Mercedes 450SEL w116 cu 151k mile la bord.
  Masina in general ingrijita, dar ... a luat.o apa.
  Apa a fost cel putin la nivelul podelei. Am pus si o fotografie cu podeaua, oarecum afectată de apa.
  Masina are vama făcută si achitată.
  A venit pe vapor, provine din Texas.
  Rugina a fost blândă, putine zone care necesita atentie.
  Interior - urat, ceva miros mucegai.
  Pret: undeva in zona de 4000 eur

  Intrebare de bun simt- se merita ?
  Vama achitata, necesită proceduri speciale la Rar sau Anaf ? Datorez alte supra.taxe ?

  Multumesc si astept păreri.


  Bogdan.
  Attached Files
  1963 Simson SR2E
  1990 Mercedes W124 250d
  2001 Mercedes W210 200K
  2005 Mercedes W211 220cdi
  2018 Suzuki Baleno

 • #2
  Salutare,

  este o buna baza pentru restaurare, banii merita findca este 450 (si varianta lunga), poti spune ca varf de gama. La 4000 multe le gasesti cu rugina din abundenta!  Stima
  Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

  W126 280SE
  W123 280CE
  W126 500SEC
  W220 500L

  'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

  Comment


  • #3
   Votez și eu pentru. E ceva rar și odată (ca niciodată) restaurată, va avea o altă valoare decât celelalte w116 de pe piață. Am văzut 280-uri mai rele din care s-a reușit o resuscitare destul de bună. Dacă ai timp, bani și dorința de a te murdări, ăsta este proiectul perfect.
   Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.

   Comment


   • #4
    Multumesc pentru sfaturi ! Si eu personal inclin pentru, desi vremurile sunt cum sunt.

    Fac un pas inainte si fac investigatii ce presupune omologarea la RAR, iau legatura cu vanzatorul sa vad daca motorul e original (as vrea copii dupa documente, mai ales dupa dovada platii vamii la debarcarea din SUA)

    Va tin la curent !

    Bogdan.

    PS - masina a intrat pe roti in parc, doar ca e nepornita de macar 1 an.
    1963 Simson SR2E
    1990 Mercedes W124 250d
    2001 Mercedes W210 200K
    2005 Mercedes W211 220cdi
    2018 Suzuki Baleno

    Comment


    • #5
     Sa gasesti piese pentru asa ceva e foarte greu, asa ca trebuie sa te inarmezi cu rabdare.

     Cateva sfaturi, dupa ce am trecut printr-o experienta asemanatoare.
     - sa fie completa masina si sa nu lipseasca ornamente sau alte chitibusuri. Fix nimicurile astea costa cel mai mult.
     - sa nu fie gripat motorul si sa mearga cutia(musai sa schimbe bine toate treptele). Sa reconditionezi o cutie, dureaza cel putin 6 luni si cel putin 1500 eur. Sa refaci un motor de genul, sari de 2k eur. Daca merge motorul, lasa sa mearga cel putin 15-30 min pana se incalzeste bine, sa vezi sa nu fiarba sau sa faca altele.
     - verifica bine rugina: pe la prinderile telescoapelor, sub portbagaj. Daca a luat-o apa se prea poate sa se si opreasca in ceva masina Sa nu fie strambe elementele de siguranta.
     - cauta instalatia electrica, sa nu fie ruginit tabloul si toate legaturile. Altfel te apuca pastele cailor pana refaci toata instalatia.
     - sa iei in calcul un buget de cel putin 5k eur, numai sa o aduci la linia de plutire

     Ps: Vad ca ii lipseste contactul. L-au scos dupa aceea sau e pe acolo undeva?

     Comment


     • #6
      Multumesc pentru sfat !

      Iti dau dreptate, vis-a-vis de nimicuri. As putea completa cu: cu cat e mai veche, cu atat e mai dificil de gasit si mai scump.
      Offtopic: mi-am indeplinit un vis si mi-am luat o motocicleta veche. Mi-am zis in gand - "este doar un moped, o bicicleta cu motor, cat de scump poate fi ?"
      Ei bine, la cei 57 de ani pe care ii are, preturile sunt NESIMTITE. Am atasat o poza: acel capac, l-am gasit doar pe forum SIMSON si costa doar: 50 EUR + MWst (tva) + 15 EUR transport. Pentru un capac mare cat o palma. Un biet capac ...

      In ultimele 2 saptamani, m-am tot gandit si am evaluat riscurile. Sunt sanse mari sa ajunga un proiect fara fund, iar expunerea mea e mare ...
      Mi-ai arpins niste becuri cu contactul. Am fost si sapt. trecuta sa o vad (undeva la 100 km de Iasi), am incercat sa-i deschid capota ... e rupt sistemul de deschidere. Nici n-am putut sa-i vad motorul. Inca o chestie care nu-mi place - masina este pe "persoana-fizica", un cetatean domiciliat in Republica Moldova. N-am nimic cu fratii nostri, dimpotriva chiar sunt un turist fidel in tara lor. Dar daca e ceva in neregula cu actele sau cu importul ? mai gasesc acea persoana sa-mi semneze ceva sau sa-mi dea restul actelor ?

      Revin din nou la piese si disponibilitatea lor. La W124 nici nu simt ca aloc fonduri; preturi super-decente, gasesti pe toate gardurile: noi, after-market, dezmembrari, OLX, Ebay, unde vrei si unde ai chef sa cauti. Daca vanzatorul ma apeleaza "Da, Boss ! Te ajut, ieftin si bun", nici nu ezit sa trec la urmatorul anunt.
      La W116, un singur anunt pe OLX cu mentiunea
      - "Nu toate piesele sunt disponibile, intrebati cel mai bine inainte"
      Daca mai ia cu "SALUT, BOSS", trebuie sa-l suport, nu ?

      In mintea, S-ul a fost mereu alta liga de fotbal. Recunosc ! Prefer sa raman la E

      Pentru o persoana cu apetit mai mare la risc ca al meu, ma ofer sa va dau detalii unde gasiti masina.
      Pretul este 3500 EUR negociabil + riscurile aferente.


      Attached Files
      1963 Simson SR2E
      1990 Mercedes W124 250d
      2001 Mercedes W210 200K
      2005 Mercedes W211 220cdi
      2018 Suzuki Baleno

      Comment


      • #7
       Am avut si noi un simson 250 din 67. Un proiect fain, mecanica simpla, numai ca ai probleme cu piata sh/piesele. Satisfactia e oricum mare cand reusesti sa termini un astfel de proiect.

       Avand in vedere problemele masinii, poti sa ii faci o oferta care sa te multumeasca pe tine. Precis nu se bat clientii pe ea. Poti sa ii oferi 1500-2000 eur, sa iti ramana buget care sa acopere eventualele costuri suplimentare cu actele/taxe/etc. Dealungul carierei mele de dorel "mecanic" amator am deschis la 2 masini capota defecta. Daca dai jos scutul de sub motor, ai acces la mecanismul de inchidere. Cu rabdare si niste surubelnite lungi se poate deschide capota. Asta daca ai motivatia necesara sa mai iti bati capul cu masina respectiva.

       Doar ca si idee, m-am apucat sa reconditionez G-ul meu in 2016. E 2020 si inca mai am piese lipsa la el. Am ajuns sa comand piese din germania/polonia/anglia si sa stiu toate dezmembrarile din romania. Sa nu mai zic ca am comandat piese noi de la Mercedes care au avut preturi astronomice( garnituri specifice sau alte plastice care se deterioreaza in timp).

       La un W116 trebuie sa tii cont de faptul ca va trebui sa comanzi marea majoritate a pieselor din afara.

       Comment


       • #8
        Salut,

        Multumesc de gandurile bune !

        Vis-a-vis de Simson, confirm 100% ceea ce afirmi: satisfactie maxima, mecanica simpla, dar piese doar din afara la niste preturi .... destul de piperate.
        Atasez cateva foto, OFFTOPIC, de la stadiul curent al proiectului.
        Inainte sa o desfac, am reusit sa dau 2-3 ture de service. Deja ma uit dupa o casca, cotiere si genunchiere.

        La W116 cel mai mult m-a speriat urmatorul aspect; sincer, nu chiar sperietura, dar am dat cativa pasi inapoi.
        - cetatean moldovean, "pe persoana fizica", se lauda ca a platit toate taxele vamale si ca a facut importul corect si regulamentar.
        Nu are telefon mobil de Romania, doar de Rep. Moldova :-)

        In cazul in care nu e asa, deja intru in business-ul cu dezemembrari :-)

        Nu am renuntat la gand/proiect. Astept macar sa opresc fronturile curente (W124, W210 - schimbat portiere si ceva retusuri, Simson), apoi reiau ...


        Attached Files
        1963 Simson SR2E
        1990 Mercedes W124 250d
        2001 Mercedes W210 200K
        2005 Mercedes W211 220cdi
        2018 Suzuki Baleno

        Comment


        • #9
         Daca ai ajuns la vopsitorie, deja esti spre sfarsit Cu rabdare si timp se rezolva toate.

         Daca iti place W116 putem sa mai cautam si alte exemplare, precis se mai gaseste ceva bun pe undeva

         Comment


         • #10
          Sa stii ca sunt un tip foarte ciudat :-)
          Cand imi place ceva, ma tin de chestia aia pana o obtin.
          Si vreau doar chestia aia .....

          Dau exemplu - vazusem W124-le si am ramas "chitanta" pe el, pana l-am luat; degeaba cautam altele, parca nici unul nu mai era la fel.
          Motocicleta la fel - gasisem altele mai putin "ciufulite", dar m-am dat peste cap si am luat-o doar pe aia pe care am vazut-o in prima instanta.

          Nu-ti mai zic de sotia mea .... (hahahahahah) :-)

          Inchid fronturile curente si ma ocup si de W116.
          Si incep prima data cu actele (vreau sa la vad fizic, vreau sa le fac xerox, le verific din scoarta-n-scoarta, inclusiv la vama), apoi imi fac planuri.
          Deci dau credit in prima faza, fratilor nostri de peste Prut.
          1963 Simson SR2E
          1990 Mercedes W124 250d
          2001 Mercedes W210 200K
          2005 Mercedes W211 220cdi
          2018 Suzuki Baleno

          Comment


          • #11
           Tot incerc sa întorc problema pe toate partile. Masina nu are contact, asa cum bine indicai intr.un post mai sus. La ce sa ma astept? imi trebuie alt contract? Tot odata, spunea vânzătorul, ca masina a intrat pe roti in parc si ca mașină pornea ...
           1963 Simson SR2E
           1990 Mercedes W124 250d
           2001 Mercedes W210 200K
           2005 Mercedes W211 220cdi
           2018 Suzuki Baleno

           Comment


           • #12
            Am uitat sa va zic. In parc, pe langa acest W116, se mai afla si un bot de cal.
            Mi s-a spus ca aceasta nu porneste, dar nici nu si-au batut capul, in ideea de quick-flip.

            Acum, fara capota care sa poata fi deschisa, fara contact (la 450 SEL), poate incepe sa mi se para interesant :-)

            Este un 280E, automat, deasemenea luat de apa.
            Atasez cateva fotografii. Fata de modelul mai sus amintit, capota se deschide :-)
            E completa, la interior mult mai ok decat W116.
            Pretul, idem W116.
            Attached Files
            1963 Simson SR2E
            1990 Mercedes W124 250d
            2001 Mercedes W210 200K
            2005 Mercedes W211 220cdi
            2018 Suzuki Baleno

            Comment

            Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF