Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Lonjeron de inlocuit la W126

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lonjeron de inlocuit la W126

Titlu cam spune tot. o cunostinta vinde un W126 dar imi spune ca trebuie inlocuit un lonjeron.
    Mai ramane Mercedes respectiva masina sau devine o dacie la nivel de directie daca se face o astfel de reparatie?

De unde stie persoana ca trebuie inlocuit ? E asa de rupt sau a avut una accident ? Niste poze ajuta pentru niste sfaturi mai complexe din partea unora care sunt avizati sa dea cu parerea (exclus me)
    `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
    http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

Daca ai meseriasul care trebuie poti sa inlocuiesti ce lonjeron vrei.Idea e sa stie cu se mananca si sa mai fi facut manevra si pe alta masina.Costurile in schimb sunt cam mari .Iti trebuie un lonjeron bun si sfatul meu e sa il taie exact persoana care il schimba.Astia de se joaca cu sudura stiu pe unde trebuie taiat si cat.Eu am vazut multe masini venite de afara , luate cu dauna totala si refacute aici .Unele zici ca sunt Toroaba lui Fane cu lantul la brat , altele habar nu ai ca au fost lucrate .
      Depinde de meserias si de buget.Daca a fost troznita pe langa lonjeron sigur mai e afectat ceva .Ca asta e circuitul fizici .Ala preia din soc si impinge mai departe ceva.Daca e doar rugina ..e mai usor.. Dar sincer eu nu am vazut in viata mea un w126 cu lonjeron mancat de rugina decat daca a stat in apa mari multe luni .
      Bafta la reparat .

Comment

Daca gasesti meseriasul care trebuie sa-ti faca reparatia,nu ai de ce sa -ti fie frica.Si eu am avut un lonjeron strimb destul de rau.A fost nevoie sa fie tras mai intai,apoi partea cea mai grava au taiat-o si au indreptat-o si au sudat-o inapoi cu simt de raspundere si nici macar nu se cunoaste
        A fost nevoie apoi de reglarea directiei si sincer sint foarte multumitde lucrare.
        are deja 60 000 de km de la accident si am schimbat un rind de cauciucuri.Sper sa o rezolvi si tu.

Comment

Lonjeronul nu e ruginit. Proprietarul mi-a zis ca a lovit o bordura.
          O sa incerc sa duc un mecanic sa vedem ce zice. Nici eu inca nu am vazut exact problema. Multumesc de informatii.

Comment

va salut pasionati-lor de w. 126. am si eu a 3.ia masina...i-am pus motor 300td. si mi-a aparut un zgomot la cutia de viteze...cand calc ambreiajul dispare ...ce poate sa aiba..intreb si eu un doctor...vrea-u un 126. 300.se sau sel.negru ...inpecabil...cine il are sa mi-l vanda mie. va multumesc mult baieti...si nu schimbati 126. cu nimic

Te rog sa folosesti litera mare la inceputul propozitiei si sa deschizi un topic pentru problema ta.
            Last edited by Orvo; 10-11-2009, 23:13 PM.
            1997 - Mercedes 380 SE - gri carbon meralizat
            2000 - Mercedes 560 SEL - negru metalizat
            2009 - Mercedes 300 SE - negru metalizat

Comment

Originally posted by mortu140 View Post
              Titlu cam spune tot. o cunostinta vinde un W126 dar imi spune ca trebuie inlocuit un lonjeron.
              Mai ramane Mercedes respectiva masina sau devine o dacie la nivel de directie daca se face o astfel de reparatie?
              E mai uşor să-l tragi la vechea poziţie decât să-l schimbi. Nu ne spui unde este lonjeronul afectat. O parte din elementele adiacente lonjeronului (traverse, podeaua maşinii etc.) au preluat probabil deformarea acestuia.

Pe de altă parte, referindu-mă la următorul tău post, este dubioasă acea bordură care l-a lovit, nu-mi vine să cred că ea era pur şi simplu pe mijlocul drumului. Când "încaleci" un scuar mai înalt - să zicem- maşina se ridică cu totul, inclusiv lonjeroanele şi nu prea ai cum să le loveşti. Mai curând cred că a fost vorba de un accident mai serios.
              Oricum, şi dacă optezi pentru înlocuire, vei observa că lonjeronul are pe părţile laterale şi deasupra lui nişte găuri spion. Elementele adiacente acestuia au şi ele nişte găuri. Alinierea şi fixarea corectă pe maşină se obtine numai când acele găuri se suprapun. În vederea montajului definitiv pe maşină a lonjeronului prin sudarea acestuia, prin acele perechi de găuri se introduc şuruburi cu diametre corespunzătoare şi se corectează abaterile. Nu este foarte greu, şi dacă se respectă aceste lucruri nu vei avea nici o problemă cu geometria maşinii şi vei obţine un "S" în care poţi avea încredere.

Comment

Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF