Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Jos manuala , sus automata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pffff...si eu cautam neaparat de sel ca...cam toti au zis ca imi trebuie mai lung ca cutia automata e mai mica...
    Am gasit la pret bun ambele(set) ..deci le iau pe amandoua si unu poate sa stea rezerva

Comment

Da, corect, vreau sa pun inapoi manuala. Acuma treaba e ca cam toti mi-au zis invers. Adica, ca cutia automata e mai scurta si imi trebuie cardan mai lung fata de cel care il am. Ok..si din moment ce am cel lung la spate si al mic se gaseste nu ar trebui sa fie asa mare problema nu? Deci ar merge si un cardan de w126 se pt fata?

Comment

Eu nici n-am atins cardanul spate. Am pus un cardan fata de pe un W124. Cu cardanul spate montat, masori distanta de la cutie pana aproape de sfarsitul nuturilor de la cardanul spate. La nuturi ai o toleranta destul de mare, adica poate fi si putin mai scurt. Important e sa se imbine pe nuturi, apoi strangi piulita mare si gata. Spor!
        Last edited by Leo; 12-31-2013, 21:19 PM.
        W 126 `87 300 SDL OM606 24v Automatic
        W 126 `86 300 SD OM617 Automatic
        W 124 `93 E250 D ex 300 D

- Bond - James Bond.
        - `Dullah - Abdullah.

Comment

Multumesc

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF