Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Stiti ceva de acest SEC?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Masina mai sta parcata pe strada Grigore Alexandrescu.Nu este de vanzare sigur sigur...

Comment

SEC-ul a stat mai toata toamna-iarna cam vis-a-vis de BCR-ul din Calea Dorobantilor. Asa dupa cum a precizat si colegul anterior, nu este de vanzare. Este un "C"-reg. din UK, asta inseamna cam 85-86 masina...oricum este cam coapta la aripile din fata. Are insa un sistem anti-furt la levierul de la cutia de viteze de toata isprava. O piesa metalica, nichelata, care impiedica "hebelul" sa mai iasa din pozitia "P". In rest, impresie generala de neglijata...cam abuzata...Toate bune tuturor!

Comment

Nu mai stie nimeni nimic de ea,poate se vinde,sau se desface:d...

Comment

Am vazut-o inainte de Craciun p-aici pe la mine, o conducea un mos cu ochelari. Mergea foarte incet.
          Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
          http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
          http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Lam vazut si eu pe domnul acela acum un de zile parca pe Colentina langa reprezentanta Dacia,e un service+spalatorie care se mai ocupa cu Mercedes.Am vrut sa vorbesc cu el despre masina,dar vorbea turceste sau arabeste.Aaa uitasem,masina cam scotea fum albastrui,de ulei,la fel ca si a tatalui meu :d

Comment

Oricum e unul dintre cele mai frumoase si bune Mercedesuri facute vreodata . Cit regret si acum ca atunci cind amplecat din romania am lasat coupe-ul meu in grija cui nu trebuia !
              Impotriva vinatorii,impotriva asasinilor de animale !

bergen_b13empfang@yahoo.de

Comment

Scuze ca postez aici dar vreau si eu sa intreb daca nu stie cineva ceva de masina asta? Am zis sa scriu aici ca sa nu deschid alt thread. Stiu doar ca masina a fost cumparata din Constanta de cineva de aici din Timisoara(Recas) mai exact si ca are motor de 3000d de cobra.
                Daca stie cineva ceva multumesc anticipat, salutari la every body.

Comment

Originally posted by shakale View Post
                  Ar trebui inpuscati asemena "criminali" (glumeam, dar totusi pacat de masina.)
                  Se scrie impuscati, no ofense!

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF