Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

My 280SE automatic

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Buna ziua.

Nu am avut timp de masina chiar deloc, nici pe net nu prea am mai intrat.

M-am hotarat sa vand masina, deoarece e pacat sa stea in fatza blocului.
    ITP 2009, directie skimbata, din germania, 500 euro a costat (noua), cauciucuri schimbate, merge ok, in afara de problema aia, care nici aia nu e mare chestie pentru un cunoscator, sau un pasionat. Eu am adus-o de la Timisoara masina, fara sa intampin nici o problema pe drum, am mers ceva si cu ea prin Craiova, doar ca merge inecata si consuma.

Asa, ca daca exista doritori, astept oferte rezonabile, in bani. Nu ma intereseaza schimburi.

Aici, sau pe mess: myhay123, sau tel: 0730 424 304

Numai bine

Comment

Pune anunt la bursa.. si sa nu uiti pretul

Comment

Pacat ca o vinzi, masina e smechera, as vrea si eu asa cadou. Problema se poate rezolva cu un mecanic care le are. (din ce in ce mai rari)
        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Doua intrebari
          Unde se afla pompa de benzina electrica?
          Se potriveste de la alt model, sau alta masina?

Am vorbit cu fostul proprietar si acum mi-a zis ca el tzine minte ca i s-a ars pompa de benzina, si a skimbat-o si nu e de w126 .. si de-aici s-ar putea sa fie si problema..

Multumesc anticipat !

Comment

Te uitzi la roata din dreapta spate, sub mashina, si o vezi acolo. Merge si de alte modele, gen W124 etc. Doar sa fie buna.

Comment

Aham..
              Am inteles ca pompa de a fost skimbata e kiar de w124 cred..
              Trebuie reglata? ce sa-i fac sa nu mai bage benzina ca nebuna?

Comment

Nu se regleaza pompa. Presiunea de lucru o regleaza capul de injectzie.

Comment

Salut tuturor ! Sunt nou pe site dar pasionat de Mercedes
                  asa ca am facut un cont pe aici sa vad shi eu ce se intampla shi ce se mai discuta! Shi daca tot am intrat as vrea shi eu un Price Ceck pt o balena la cumparare ma refer

Comment

E foarte bine, ai vointza, dar ai postat unde nu trebuie. Aici se discuta altceva. Fii mai atent pe viitor.

Comment

Willkomen Gyuri

Comment

Working...
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF