Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Stie cineva ceva de acest w126

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Stie cineva ceva de acest w126

    Buna, imi cer scuze ca deschid un nou thread, dar am scris in altul si nu mi-a raspuns nimeni(asta pentru ca, banuiesc, avea alt titlu).Este vorba de acest agregat: http://mercedes.anunturi-auto.4tunin...-10409615.html

    Va intreb pentru ca am posibilitatea sa il achizitionez la un pret mic, sunt constient ca nu e mare lucru de capul lui, dar sunt curios sa vad in ce stare este caroseria.Motorul ,am inteles, ca este unul de 3000d de cobra (omologat in acte)si cu o cutie in 4 trepte (presupun ca tot de cobra).Mai vroiam sa va intreb pe cei care stiu cam cum il duce acest motor? Sunt constient ca nu o sa meraga cine stie ce dar nu vreau sa merg cu 70 si un consum tot pe acolo (daca stie cineva cam cat consuma ). Va multumesc anticipat, la revedere.

    Imi cer scuze, acum observ ca imaginea nu se afiseaza decat daca ii dati click dreapta si deschideti in alta fereastra. - rezolvat
    Attached Files
    Last edited by Luxian; 10-31-2011, 13:38 PM.

  • #2
    Sincer nu stiu ce sa zic ...
    Din pacate un W126 curat nu mai scoti din el ... si va ramane un mutant obosit, asta daca nu cumva dispui de finante, mijloace si timp sa te apuci de reconditionat ...

    Tu stii cel mai bine, dar gandeste-te ca nu-ti va da nici o satisfactie masina, dupa cum o vad eu in poze ... Si pana la satisfactie cred ca va mai despart cateva mii de euro ...

    Just my two cents ...

    Comment


    • #3
      E un gunoi, tot sta pe net la vanzare de vreo doi ani.
      Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
      http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
      http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

      Comment


      • #4
        Salut, intradevar aveti dreptate ii ceva de lucru la el dar la banii care ii dau pe el (500e) ... . Intradevar ii de ceva vreme la vanzare, a fost in Ct la vanzare la luat baiatul asta de langa Tm si la bagat si el la vanzare cu 1350 si a ajuns pana la urma la 800 si mie mi-a facut oferta asta ....si parca m-as baga. Am zis sa il iau si incet incet ii dau eu de cap chiar daca nu il fac cum a iesit el din mana nemtilor(cum zicea colegu' ORVO mai sus)dar na....Nu stiu mie cam frica cu motorul asta, ii clar ca nu il duce cum trebuie, nici nu ma astept la asta dar mie sa nu si consume ca naiba...oricum am zis ca pe viitor daca ii sa ma bag am un prieten care are un motor de 250d de 124 si l-as pune pe ala.Nici nu am apucat inca sa il vad ''live'' ca aia ziceam si eu sa nu fie caroseria praf, praf sa cad afara din masina ca atunci chiar nu are rost, dar daca ii acceptabila....parca m-as risca. E clar ca mai bine dai mai multi bani si iei ceva mai bun dar nu dispun de multi bani si asa ma gandeam ca il iau si na...luna asta ii fac aia luna viitoare cealalta si tot asa.Am avut mai multe masini, deunele am fost multumit de altele mai putin...dar ultima a fost un w124 care avea si asta bube in cap (ca de aia l-am si dat) dar cu toate astea era ''incheiat'' sa ii zic asa fata de celalalte...nu stiu mercedesul e altceva, mai ales w126 care si arata mai interesant decat 124 si de aia m-as baga.Multumesc colegilor care si-au dat cu parerea si mai astept pareri in continuare, salutari si drumuri bune sa aveti.

        Comment


        • #5
          Salutare!
          Fiecare sfat sau parere asteptata de tine din partea noastra, a colegilor forumisti, referitoare la W126-le ochit de tine, va contine o doza de subiectivism. Mai mult decat atat, nu vom putea comanda pe banii sau timpul tau.
          Daca tot esti in imediata vecinatate a carapacei....ce te tine prietene sa nu te duci si sa vezi cu ai tai ochi masinuta respectiva? Tu pornesti de la un buget mai mult decat limitat, vrei sa stii in ce te bagi si la cat te va mai duce o eventuala injectie de capital (pentru ca 500 vei da si , probabil, tot 500 va face), dar inca nu ai vazut masina...e chiar comic.
          Singurul sfat este sa iti faci timp sa vezi masina, asta daca chiar esti interesat efectiv, dupa care fa-ti timp si "da-te" pe forum la sectiunea W126 + subrutinele aferente, citeste-le cu mare atentie si astfel vei deveni si tu, ca si altii, mai informat in ceea ce priveste intreprinderea S-Klasse W126.
          O zi buna!

          Comment


          • #6
            E pericol la buzunar o masina de genul asta. Acum depinde si ce pretentii vei avea de la ea. 126'ele meu (300SE 1987), cand l-am luat era apreciat de multi ca fiind impecabil, si mai mult, l-am luat direct din Germania, adica am scapat de eternele probleme mioritice cu mecanici care sa-si fi adus aportul de incompetenta de-a lungul timpului ...

            Si cu toate astea ... m-am oprit din notat investitiile la masina cand am depasit pragul de 5mii (euro). Si e ceva vreme de atunci, asa ca nici nu vreau sa ma gandesc la cat am ajuns acum. Bani pe care oricum nu-i voi scoate niciodata, dar masina este placerea mea si va ramane la mine mult timp de acum inainte.

            Arunca un ochi aici cand ai timp sa vezi cam cate mai sunt de facut la o masina in stare foarte buna, ca sa nu mai vorbim de cea din acest topic (Ultimele lucrari la 126'ele meu.

            Spor la treaba si bafta in orice ai alege !

            Comment


            • #7
              Originally posted by panzerwagen View Post
              Salutare!
              Fiecare sfat sau parere asteptata de tine din partea noastra, a colegilor forumisti, referitoare la W126-le ochit de tine, va contine o doza de subiectivism. Mai mult decat atat, nu vom putea comanda pe banii sau timpul tau.
              Daca tot esti in imediata vecinatate a carapacei....ce te tine prietene sa nu te duci si sa vezi cu ai tai ochi masinuta respectiva? Tu pornesti de la un buget mai mult decat limitat, vrei sa stii in ce te bagi si la cat te va mai duce o eventuala injectie de capital (pentru ca 500 vei da si , probabil, tot 500 va face), dar inca nu ai vazut masina...e chiar comic.
              Singurul sfat este sa iti faci timp sa vezi masina, asta daca chiar esti interesat efectiv, dupa care fa-ti timp si "da-te" pe forum la sectiunea W126 + subrutinele aferente, citeste-le cu mare atentie si astfel vei deveni si tu, ca si altii, mai informat in ceea ce priveste intreprinderea S-Klasse W126.
              O zi buna!

              Buna, masina nu am fost sa o vad din cauza ca propietarul nu a avut timp, pentru ca daca ar fii fost dupa mine mergeam de mult si am inceput deja sa ma ''documentez'' in ceea ce priveste w126 tocmai in ideea ca atunci cand o sa poata propietarul sa ne intalnim sa stiu deja in ce ma bag, daca e sa fie si oricum unele chestii din ce am vazut (ma refer la bucsaraie si dinastea)se cam aseamana cu w124, care am avut. Crede-ma ca si eu sunt negru ca nu apuc odata sa o vad dar daca omu' nu poate sau nu vrea, nu stiu,nu pot sa ii bag banii in buzunar cu japca.

              Comment


              • #8
                Colegu...dute cand ai posibilitatea sa vezi masina si fa cateva poze detaliate si posteaza pe forum sa vedem cum se prezinta doamna...si asa o sa primesti si mai multe sfaturi.

                In legatura cu investitia...cum spunea colegul de mai sus (ORVO)...intr-un asemenea proiect se baga banii cu garla...eu am bagat peste 2000 euroi si nu prea se vede mai nimic.


                Dar ai perfecta dreptate...si eu asa mi-am luat masina cu gandul ca o so fac incet, incet...sa arate ca in tinerete.


                Bafta in continuare!
                Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

                W126 280SE
                W123 280CE
                W126 500SEC
                W220 500L

                'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

                Comment


                • #9
                  De 500e iti cumperi un telefon,un cojoc ca a venit iarna..si ramai si cu datorii!Masina sigur nu iti iei cu 500e.Nu te astepta sa te duca mult si bine..Este pentru remat!Nu da banii pe prostii!

                  Comment


                  • #10
                    Pe principiul "unde a mers suta, mearga si mia" de ce nu manevrezi cumva cei 500e si fa din ei vreo 800-1000 si incepe alta vanatoare si cauta alt chilipir putin mai scump..musai tre sa fie mai bun decat asta la 500. Nu am avut modelul asta de masina si nici n-o sa-l am dar pt mine e un model special , masinile astea emana eleganta si stil la greu , si iertat imi fie dar subiectiv nu cred ca iei o asa masina (veche dar intretinuta si vie) la banii astia. Si daca tot bagi in el de-a lungul vremii nu stiu cati bani sa-i dai botox ...financiar nu renteaza .

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by tu_marus View Post
                      De 500e iti cumperi un telefon,un cojoc ca a venit iarna..si ramai si cu datorii!Masina sigur nu iti iei cu 500e.Nu te astepta sa te duca mult si bine..Este pentru remat!Nu da banii pe prostii!
                      Am ras.
                      Dai cinci sute pe ea, bagi vreo mie, o mie cinci sute, te plictisesti si o dai cu cinci sute. Dupa aia te intrebi daca nu ti-era mai bine cu o mie cinci sute in buzunar. Been there, done that. Bafta !
                      Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                      http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                      http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

                      Comment


                      • #12
                        Asta cu cojocul ma amuzat si pe mine =))
                        `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

                        now - bicicleta !

                        0744 239 949

                        WEB
                        http://garajautodiag.blogspot.com

                        Comment


                        • #13
                          Off topic:
                          Scump, domne scump!!! Dincolo era mai ieftin...Da cojocul, cat e cojocul?
                          revenind la masina vanata si citand din seria Brigada Diverse (noi urmarim....sa nu fim urmariti), cred ca vei avea mari sanse sa fii "urmarit" de nesansa...Precum spun si stimatii colegi, va fi un sac fara fund.
                          Macar cauta una inca ne-dieselizata.
                          Oricum ar fi, asteptam impresiile tale de la fata locului.

                          Comment


                          • #14
                            Buna asta cu cojocu'.... .Nu am sa mai merg sa o vad pentru ca propietarul nu mai da nici un semn....am tot insistat, el a spus ca a incercat sa o porneasca dar nu vrea(zice ca inainte pornea la sfert dar ca nu a mai pornit-o de doua luni) si ultima data cand am vb cu el zicea sa incerce sa o porneasca ''cu foc" ca pe tractoare....apai cand am auzit asta ....mai bine imi iau cojoc de banii astia. El zicea ca nu stiu cine ia spus ca din cauza bujiilor incandescente nu porneste side aia sa ii dea cu foc dar nu cred ca alea se duc toate odata...si eu la 124-le ce l-am avut aveam una arsa, dar am pornit iarna trecuta fara probleme.... . Asa ca va multumesc de sfaturi si pareri.....si eu raman la cojoc . Oricum am sa mai urmaresc poate, poate gasesc ceva interesant( nu la 500 e). Salutari si drumuri bune sa aveti.

                            Comment


                            • #15
                              Un caz salvat...sa porti sanatos cojocul!

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF