Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Transplant motor 560SEL!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by sovieticool View Post
    Iti dau poze miine daca am timp cu motor de pe w201 pe w126.
    Lasă, Jane, că am eu poze Al meu e tot de pe un W201, nu ?
    Attached Files
    Lord W126 500SE -> 2.5D
    Lady W123 230C -> 240D
    W124 -> 200D
    W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
    Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
    Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Da dar al tau nu e de 2000cc..e 2500cc :P
      `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
      http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

Originally posted by sovieticool View Post
        Da dar al tau nu e de 2000cc..e 2500cc :P
        Mda, am mai citit odată primul post, şi ... da, omu' a cerut 200D ... Aşa că, bagă tu !
        Lord W126 500SE -> 2.5D
        Lady W123 230C -> 240D
        W124 -> 200D
        W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
        Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
        Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Originally posted by vlad111 View Post
          In ca an ai facut omologarea? Si dacă nu a fost motor pus din fabrica pe caroserie trebuie omologare individuala cu test de dinamicitate sau dacă diferă capacitatea cilindrica prea mult de pe la sfârșitul lui 2010 s-au schimbat legile si tarifele. Oricum decât sa iți bați joc de un W126 560 sel , dacă mai este și în stare buna mașina, e păcat mai bine găsești pe cineva sa o aprecieze si sa si-o permită sau sa se descurce ... impozitul e aberant dar mașina nu are nici o vina sa iti bati joc de ea.
          Tocmai ca nu imi bat joc de ea,ca daca as vrea sa fac asta,nu m-as chinui sa gasesc o solutie de a o scapa de remat.Masina arata si merge ff bine,nu are probleme de nici un fel.Eu nu as plati nici daca mi-as permite,pentru simplul fapt ca asta e hotie si nimeni nu va plati pt asa o masina impozitul asta,ci vor ajunge la fier vechi.Am platit 2 ani cate 3000ron pentru 750iL si mi-a fost de ajuns,mai ales dupa ce am platit ultima oara si femeia de la casierie mi-a spus sa nu ma plang(am intrebat-o daca nu scad impozitele,pentru ca mi se pare fff mare,mai ales ca e vorba de o masina care are 20 de ani),pt ca si asa e prea mic impozitul si ar trebui sa il mai mareasca.mi-ar conveni si un 2,8 benzina,dar diesel in nici un caz.Oricum daca nu reusesc sa rezolv cu o omologare,am sa vad ce pot rezolva cu un avocat.Zilele astea voi afla daca are rost sa ma judec cu statul sau nu,dar de platit nu platesc impozitul ala.Eu as prefera sa o las asa cum e,pentru ca nu vreau sa fac modificari unei masini care merge impecabil cu motorul pe care il are.
          Last edited by raduch; 02-09-2011, 20:03 PM. Reason: wrong text

Comment

Treaba cu avocatul pica , mașina este un lux nu o necesitate si daca ar merge cu tine iti dai seama ca ar fi nasol pentru stat ,se plâng de impozit si oameni cu mașini de peste 30.000 de euro . Impozitul este enorm pentru tara asta plina de praf si gropi si pentru venitul mediu al romanilor, nimeni nu nega, nici măcar parlamentarii . Încercă sa gesesti pe cineva cu handicap , dacă nu ai relații la rar nu ii omologhezi pe ea nici 420 care e tot v8 fara omologare individuala si test de dinamicitate in 2011 DACA vrei sa fie 100% legal.
            Grav, magic, fin, senzațional.

Comment

Mai ar fi motorul de pe W210 cel de 2000cc, 16v si kompressor. Ala de 192 de cai. Motorul ideal, dupa parerea mea.

Comment

Chiar nu vad de ce ar trebui test de dinamicitate,din moment ce pui un motor care are performante mult sub cele ale motorului original.eu oricum am zis ca eventual pun un motor care exista pe Sel,cum ar fi cel de 2800 benzina,care stiu ca era din fabrica.legat de lux,nu sunt de acord ca o asemenea masina e un lux,avand in vedere pretul actual(care e mai mic decat impozitul pe un an)si vechimea ei si nu mi se pare normal sa platesc acelasi impozit pe care il plateste columbeanu la masina de 200-300000€.

Comment

Salut , sunt Gabi din Timisoara si de mult sunt turbat sa imi iau un W 126 , si am gasit unul pe benzina de 3000 cmc , dar probleama ii ca eu fac multi km zilnic , si las lua si as pune un motor de 200 , 250 diesel de w 124 , eu sunt curios daca merge , daca stie cineva ceva , datimi va rog si mie un raspuns . ms

Comment

Originally posted by jock_102 View Post
                    Salut , sunt Gabi din Timisoara si de mult sunt turbat sa imi iau un W 126 , si am gasit unul pe benzina de 3000 cmc , dar probleama ii ca eu fac multi km zilnic , si las lua si as pune un motor de 200 , 250 diesel de w 124 , eu sunt curios daca merge , daca stie cineva ceva , datimi va rog si mie un raspuns . ms

Salut. Daca citesti mai sus (eventual alte topicuri pe aceasta sectiune ai sa vezi ca sunt cativa cu mor de W124).
                    W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
                    W126 280SE Black Blue Metallic
                    W126 300SE Anthracite Grey Metallic
                    W126 500SE Nautical Blue Metallic
                    W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                    W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Originally posted by jock_102 View Post
                      Nu e mai simplu sa-i pui GPL? Scazi costurile legate de consum la 60%, se rezolva intr-o zi, n-ai bataile de cap legate de diselizare, si pastrezi si originalitatea/functionalitatea masinii.

Comment

In atentia colegului raduch si a tuturor celorlalti care-si bat capul cu impozitul:
                        Faci un contract de vanzare-cumparare fictiv (i-o vinzi lu' Cichi Cean de pe strada Flasnetei) si- o scoti de la financiar. Si circuli cu talonul care-l ai ( care totusi as prefera sa nu fie pe numele meu) pana .... la adanci batraneti.
                        Sau cel putin asta e valabil la o masina care nu mai are cine-stie-ce valoare (cum e cazul tau), la care nu te mai intereseaza o eventuala vanzare cu certificat fiscal (ci la mica intelegere)

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF