Am avut multe tipuri de Mercedes,dar acesta a fost primul,a ramas o legatura "mai altfel". Printre altele,robustetea unuia dintre aceste S-classe ale anilor 70 ma face sa mai am ocazia sa scriu azi aceste rinduri,sint supravietuitorul unui teribil accident cu circustante nu tocmai favorabile : eu pasager pe locul "mortului", coliziune la viteza cu un camion cu sofer in stare ultra-avansata de ebrietate .Am deschis acest topic oarecum"in memoriam",W116 nu au fost chiar putine in romania,dar odata cu trecerea timpului,cu delasarea proprietarilor(vezi cazul lui 6.9 - Stefan cel Mare),cu cresterea pretului carburantului si mai ales cu bataia de joc numita "taxe" a ajuns aproape o amintire . Considerat de unii la vremea lui "cea mai buna masina produsa vreodata",detronat de nu mai putin celebrul w 126-primul Mercedes facut din materiale usoare,batrina"cobra cu mustati"(denumirea autohtona si imbecila) i-si are un loc important si merita un album .
Rugamintea mea,daca cineva vrea sa participe la acest topic este sa posteze masini vazute personal sau de catre cunoscuti prin romania,nu imagini preluate de pe net . Va multumesc anticipat !
Rugamintea mea,daca cineva vrea sa participe la acest topic este sa posteze masini vazute personal sau de catre cunoscuti prin romania,nu imagini preluate de pe net . Va multumesc anticipat !
Comment