Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vreau un alt Mercedes

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Tazule ,apreciez ce vrei sa faci,voi incerca si eu aici in constanta sa caut un W114
    daca gasesc ceva ve-i afla primul.
    toata stima
    steen

    Comment


    • #17
      Intre timp lucrurile au luato intorsatura grava! Masina nu a trecut testul de autenticitate la rar mi s-a spus ca seriile sunt batute artizanal si sa plec repede de acolo ca am probleme....In fine intre timp am adaugat categoria A la permis si vreau sa- mi iau o motocicleta.Masina inca merge dar un furtun de frana s-a retezat cu totu si nu mai pot scoate partea dinspre pompa de frana surubul fiind coxat, intepenit, se pare ca o roata se invarte aiurea(descentrata) si misca stanga dreapta tot botul masinii planetara bocane din ce in ce mai rau.Toate astea m-au determinat sa incerc sa vand masina....A venit un cumparator care avend in vedere pretul de 1000 ron pe care l-am cerut a zis ca masina arata rau desi l-am intrabat ce masina care sa mearga poti cumpara in banii astia....Ideea este ca vreau sa scap de ea! M-am gandit in felu urmator: Sa luati voi (oricine doreste) piese de care aveti nevoie si retul (cat mai putin sper eu) sa duc la fier vechi!Daca o vrea cineva intreaga negociem ne dam o tura cu ea etc si vedem ce iese.Motorul a pornit dupa 2 luni la prima cheie bujiile functioneaza bine am geamuri ionizate multe elemente de crom sunt inca in stare buna.In fine cine ets interesat de anumite piese intrebati ca nu stii de unde sare iepureleCel mai rau imi pare de motor care merge excelent! Am usi in stare buna capota la fel portabagajul iar e bun am 2 proiectoare geamuri parbriz motorasul de la stergatoare aeroterma orice circuit electric functioneaza perfect!Sper sa nu fie prea multe greseli de tipar!

      Sa va zic ultima noutate! am luat id-ul unui baiatcare era interesat de motor.Dupa o mica discutie acesta a zis ca imi ofera maxim 1 milion pe motor! Ce parere aveti?I-am zis ca de banii astoia mai bine ii dau foc si ma uit cum arde....Nu ma intelegeti gresit...NU vreau 10 milioane pe el dar nici 1 milion MAXIM....ce se gandea el ca poate mai si negociaza))Asta asa ca sa mai ne distram putin....
      Last edited by Danny_bb; 04-01-2008, 09:13 AM.

      Comment


      • #18
        Pai fa si tu topic la bursa , sigur vor aparea interesati.

        Cat despre motor... nu merita sa-l dai cu banii aia.

        Comment


        • #19
          am pus si eu masina mea la bazar un topic de vanzare..a ta se va vinde mai repede fiind diesel. aviz amatorilor.. el o vinde, eu o vand ..poate le ia unu pe amandoua si face ceva misto

          Comment


          • #20
            Originally posted by Taz View Post
            Salut! Am un W114 de aproape un an cu care merg zilnic.De cand l-am luat am schimbat uleiu releu de incarcare burdufele la planetare si un etrier.Toate astea in 5000 km.Pe masina am dat 16 milioane asa ca eu zic ca este o afacere buna pana acum.Ideea este ca masina a fost la un proprietar care habar nu avea ca masina are in fata curtii si a facut niste schimbari(tiganii) care ma deranjeaza foarte mult.Am pe spate arcuri de aro interiorul etse cam uzat plus ca mi-a acoperit toate fetele de usi cu o musama verde.Are multe chestii improvizate si de aceea nu vreau sa o mai restaurez desi imi pare foarte rau sa las inca una prada fiarelor vechi....In schimb motoru este foarte bun nu pierde ulei si nu il consuma fapt ce m-a mirat profund! in 5000 km am pus vreo 300 g ulei....As vrea sa cumpar unu care arata bine, chiar si cu un motor stricat. Ce ma intereseaza este sa arate bine in interior si sa nu fie ruginit rau. Astept propuneri.... si poate facem si noi niste intalniri sa ma stam de vorba...

            hai la intalnirea anuala... cauta pe forum threadul cu intalnirea anuala si inscrie te... haidem!
            Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

            Comment

            Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF