Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme cutie automata...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Probleme cutie automata...

  Problema care imi da batai de cap este aceea ca masina nu porneste decat in treapta R! Daca incerc sa mut maneta prin toate treptele nu reusesc sa o duc pana in capatul cursei. De asemenea am senzatia ca masina nici nu are putere. Mentionez ca masina a trecut de-a lungul timpului prin mana mai multor mesteri care au incercat sa faca ce au crezut ei de cuviinta ca e mai bine!
  Cert e ca momentan am aceasta problema la care sper sa gasesc un raspuns aici pe forum!
  P.S. O alta problema care am intampinat-o inainte de a porni masina este faptul ca nu am reusit sa gasesc niste fise pt bujii asa ca am fost nevoit sa improvizez ca sa o pot porni lucru care nu ma incanta.......... Am sunat la multe magazine de piese auto si am primit cam acelasi raspuns ..... NU SE MAI FABRICA!As fi foarte recunoscator daca ar sti cineva unde as putea gasi aceste fise de bujii!
  Multumesc!

 • #2
  Salutare! In prima faza sa ne dai detalii despre masina...model, motorizare, etc!  Cutia automata: Pe partea stanga a cutiei exista un switch, este un fel de siguranta care nu permite pornirea decat in P-N nicidecum in R sau in alta treapta de viteza! Verifica ca acea piesa sa fie la locul lui (spun asta findca ai mentionat "a trecut prin mana mai multor mesteri" care cine stiece au facut pe la masina), verifica di timoneria intre maneta schimbator si cutie, posibil ca ceva nu este in regula pe acolo!  Fise bujii: Am mentionat mai sus si ma repet, sa stim despre ce model este vorba...dar cu siguranta se poate comanda, tin sa cred ca personalul de la magazinele cu piese auto nu aveau chef sa-ti caute piesa dorita care cu siguranta exista pe aftermarket! Vezi, cauta si pe eBay, cu siguranta gasesti acolo!  Bafta
  Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

  W126 280SE
  W123 280CE
  W126 500SEC
  W220 500L

  'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

  Comment


  • #3
   5

   Așa este ar fi trebuit sa scriu ca e vorba de un bot de cal adică un w115 din anul 1976 cu motor de 2000 cmc pe benzină

   Comment


   • #4
    http://www.epiesa.ro/set-cablaj-apri...ticol-1109333/ e simplu...

    Comment


    • #5
     [QUOTE=Sturza;420005]Problema care imi da batai de cap este aceea ca masina nu porneste decat in treapta R! Daca incerc sa mut maneta prin toate treptele nu reusesc sa o duc pana in capatul cursei.


     Problema e din parghii. Scoate siguranta de la "mestecator", muta parghia care vine din cutie la maxim in spate si asa gasesti "P".
     Cuplezi la loc parghiile si ar trebui sa porneasca numai in P si D.

     Nu are forta motorul ... de verificat delcoul sa fie in mintile lui,( platina, fisele de cumparat ) si sa fie la punct. Compresia motorului, bujiile, etc.

     Comment


     • #6
      Nu știu exact dacă sa încep o noua secțiune dar mă gândesc sa postez tot aici noua problema cu care mă confrunt.
      problema e ca nu am mai reușit sa pornesc mașina așa ca am început investigația și după îndelungi căutări am constatat că dacă scot fisa centrala care vine de la bobina și o țin cam la 1 cm deasupra locașului în care intra fisa mașina pornește. Dacă o pun în locașul ei mașina nu mai vrea sa pornească sau se oprește dacă o pornesc cu fisa scoasă. Sunt nedumerit și poate are cineva vreo idee Cum as putea sa scap de aceasta problema. Mulțumesc!

      Comment


      • #7
       După ce am verificat partea mecanica am concluzionat ca ar fi bine dacă as schimba partea de aprindere. Dar problema e ca nu găsesc ceea ce scriam intr-un post mai sus respectiv fișe de bujii. Am căutat și pe e piesa.ro și chiar dacă le au disponibile pe site din păcate nu le pot aduce pentru ca cică nu se mai fabrica. Am găsit doar capac delcou și bobina în rest mai nimic. As dori sa intreb dacă știe cineva Cum as putea sa fac rost de fise și delcou ? Sau daca are cineva de vanzare sau macar de imprumut?Mulțumesc anticipat

       Comment


       • #8
        Buna ziua oameni buni !
        Am si eu un Bot de cal 230 cu 6 cilindri, benzina.
        Ma intereseaza un manual de reparatie sau ghid de utilizator, daca are cineva ?
        Multumesc

        Comment

        Working...
        X
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF