Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

motor zgomotos w115-200D

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • motor zgomotos w115-200D

  Salutare stimati colegi.Nu demult am cumparat un W115 motor 200D-singura problema care mi-se pare mie este ca motorul este zgomotos..ma refer la injectoare ,merge ca un motor de aro de cimpulung in mers la un moment dat devine silentios dupa care incepe sa zornaie din nou,as ruga pe cineva mai experimentat in domeniu sa-mi dea citeva sfaturi cu ce sa incep?? sa incerc sa reglez din pompa??cind o accelerez tare pe loc scoate fum negru,motoru nu cred ca este f uzat porneste f usor .Multumesc anticipat pentru sfaturi-cu stima.

 • #2
  Salutare ! .

  Eu , asi incepe cu injectoarele . Demontat , curatat , spalat ,reglat / calibrat la un atelier de specialitate . Daca uzura este prea mare se poate merge pana la schimbarea diuzelor .

  Daca fumul negru persista , se poate trece la pompa de injectie . Aceleasi operatiuni ca la injectoare .

  Dealtfel , aceste operatiuni se incadreaza in capitolul intretinere , la fiecare 50 000 km .

  Ps : despre calitatea motorinei si a filtrelor cred ca nu este cazul sa mai amintim .

  Comment


  • #3
   motor zgomotos

   Avans la injectie dereglat face ca motorul sa rontaie ca un aro. Verifica avansul posibil sa fie mare. Dupa ce se pune la punct avansul la injectie se verifica daca mai scoate fum negru - daca tot scoate verifica fiiltru de aer sa nu fie murdar sau galeria de admisie obturata.Daca tot scoate fum negru se poate ca injectoarele sa''curga'' adica au atomizare proasta. Totusi avand in vedere ca motorul porneste usor este posibil sa fie bune. Atentie mare la distributie sa nu existe uzuri la lant/intinzator si la rotile de antrenare pe exterior si interiorul ce ce monteaza pe axe.. Cateodata o defectiune are in spate unul sau mai multe cauze. Sper sa te ajute ceea ce am scris mai sus

   Comment


   • #4
    Din luna Martie 2013 colegul si-o fi rezolvat problema , ca nu a mai scris nimic pe acest topic .

    Fumul negru nu are nicio legatura cu avansul mare sau mic . Eventual fum alb .

    Comment


    • #5
     Fum alb inseamna amestec carburant cu exces de aer conform motoarelor valabil motoarelor cu ardere interna. Explicatia a fost data separat ptr fiecare simptom nu per total functionare defectoasa.

     Comment


     • #6
      Originally posted by zoltan.ezo View Post
      .....cind o accelerez tare pe loc scoate fum negru,motoru nu cred ca este f uzat porneste f usor .Multumesc anticipat pentru sfaturi-cu stima.
      Chiar daca problema o fi disparut , o informatie corecta nu strica niciodata :

      http://www.autoexpert.ro/Stiri/Diagn...apament/694/1/

      http://www.autoguide.com/auto-news/2...aust-mean.html

      Ps : Am avut motor 240D cu fum alb in exces la evacuare . Dupa ce s-a reglat avansul la pompa de injectie , fumul alb a disparut .
      Last edited by nstoe; 01-30-2014, 02:17 AM.

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF