Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Informatie Mercedes w140 3200cmc

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Informatie Mercedes w140 3200cmc

  Cunoaste cineva ceva despre aceasta masina?Este din 1991, fara trapa, cutie manuala, omul nu este proprietar, piele, scaunul la sofer e rupt un pic, iar pielea e stearsa;omul zicea ca masina a fost cumparata de la ambasada Iranului, daca am inteles bine, presiunea la ulei zicea ca este 1,5 sau 2.
  http://www.bestauto.ro/mercedes-benz...to/1083696.htm

 • #2
  Salut !
  Nu cunosc personal masina si nu imi pot da foarte mult cu parerea dar masina a fost putin upgradata. Semalizatoarele albe si bordul ( indicatoarele ) in 91-92 variantele nu aveau afisaj digital ( al meu e tot 91-92 si e varianta asemanatoare contoarelor de curent si gaz ).
  Ca aspect arata bine din poze ( desi nu sunt f concludente ). Pretul nu mi se pare mare.
  Singura problema ce ar putea aparea ar fi cea cu actele , fostul proprietar din bacau trebuie sa scoata un CNF nou iar impozitele trebuiau platite la zi.

  Cu respect,
  hannymax
  pasiunea NU cunoaste limite !
  My project - click! MBUNIVERSE

  Comment


  • #3
   Salut!
   Masina arata bine la exterior si are un kilometraj bun pentru varsta ei (daca este real), dar pentru mine ar fi doua lucruri care ma deranjeaza din ce vad in poze:
   1. are emblema de pe capota rupta
   2. are lipit la exterior emblema v12
   de aici pt. mine rezulta ca cel care conduce masina nu respecta brand-ul si masina in special, si mai mult ca sigur ca masina are probleme sub capota si pe dedesubt.

   Cu respect,

   w140 s320lwb
   "Nimic nu este mai scump ... DE INTRETINUT, decat un Mercedes ieftin"

   http://www.clubmercedes.ro/w140-t5810.html
   http://www.clubmercedes.ro/w126-t5806.html

   Comment


   • #4
    Sau se poate sa nu fi lipit embleme cu V 12 ci sa schimbe motorul !
    Nu ai cum sa iti dai seama din poze ce poate sau cum e masina, trebuie sa o vezi si sa mergi cu ea. De multe ori s-au facut modificari de motorizare sau de cutii reusite dar de cele mai multe ori au dat chix. Asa ca trebuie sa te duci sa o vezi live si nu lua in seama ca a fost a unui doctor, aviator sau de la vre-o ambasada, prea putin relevant.
    Last edited by rommy20005; 01-29-2009, 10:44 AM.

    Comment


    • #5
     SALUT!
     Exteriorul e frumos,vopseaua e originala sau polish?
     Bara din fata e la culoarea masinii? -din cate vad, in poze,nu e la culoare cu bandourile si bara spate.
     O verificare pe tester te fereste de neplaceri.DACA E OK ,FA ACHIZITIA!

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF