Salut! Asta e prima mea postare pe aici si sunt sigur ca nu va fi ultima ca simt ca mi-am gasit locul intre fanaticii Benzului. Ma rog, in fine.. eu in viitorul apropiat o sa imi iau permisul si o sa imi trebuiasca o masina evident.. fiind nascut si crescut numai in Mercedes in acesti 17 ani si faptul ca este o masina de traditie in familia noastra desigur as vrea achit unul si eu la randul meu si din fericire faptul ca masina tatalui meu s-a invechit si ea .. vrea si el una mai noua .. ne-a cazut ochiul pe S-ul .. suntem nehotarati defapt .. intre un X164 (GL320 CDI) la circa de 18-20 mii .. sau un mai scump dar mai bun .. niciodata n-am avut un V6 diesel si asa modern .. am ridicat bugetul ca luam o masina pentru doi si am combinat bugetul .. as vrea sa ma sfatuiti ce probleme pot apar .. preturile la modelele din 2007-2009.. daca apar anumite probleme la kilometri multi pe bord .. costuri de intretinere .. rca .. consum .. etc. la ce trebuie sa ma uit cand cumpar (daca e ceva specific anume.. vr-o piesa de care sa ne ferim) .. ma scuzati pentru gramatica stricata insa nu sunt roman
Multumesc anticipat la fiecare ajutor oferit.

Comment