Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Compresor clima s400 hybrid nefunctional dupa inlocuire p.c.m.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Compresor clima s400 hybrid nefunctional dupa inlocuire p.c.m.

  Salutari tuturor,
  Va scriu cu speranta unor sfaturi tehnice referitoare la o problema cu compresorul de clima de la masina mea, un M.B. S400 Hybrid, W221, 2010.
  In August 2020 am avut o problema cu Power Control Module(Inverter), o piesa pe care am inlocuit-o cu una S.H. montata insa la un service autorizat Mercedes Benz, Autoklass Sibiu ca sa fiu mai precis. Desi montajul piesei a decurs fara probleme conform celor de la service, in luna Noiembrie 2020 cand am luat masina de la service nu am avut nevoie de clima si nici nu mi-a trecut prin cap sa o testez. Prin luna Aprilie 2021, fiind destul de cald afara, am pornit clima... in acest moment am constatat ca nu era functionala. Am dat jos compresorul masinii si l-am plimbat putin pe la oameni care credeau ca ma pot ajuta..normal ca nu am reusit nimic. Am incercat si o diagnoza la acelasi Autoklass Sibiu de unde am primit un verdict nu foarte clar....,, probabil ca este stricat compresorul de clima si trebuie inlocuit,,. Asa ca, dupa ce am vazut pretul piperat al unui compresor SH, am parcat masina pe parcursul veri. Anul acesta am incercat din nou, am achizitionat un compresor S.H. si l-am montat la acelasi Autoklass Sibiu. Din pacate nu a functionat nici acesta. Am intrebat ce nu merge sau ce este in neregula cu el. Mi s-a transmis ca, scuzati limbajul, nu se reuseste ,,împerecherea,, acestuia cu masina, procesul blocandu-se tot timpul la 80 %. Imi aduc aminte ca, la anterioara deplasare la Sibiu pentru diagnoza compresorului, mecanicul de acolo mi-a transmis ca a incercat din nou acea ,,imperechere,,...si atunci procesul se bloca si nu putea fi finalizat. Mentionez ca la acel moment pe masina era montat noul P.C.M. Mi-a spus ca la momentul punerii in functiune initiale a P.C.M.-ului S.H. adus de mine, operatiunea a decurs fara erori.
  As dori sa intreb daca este cineva care s-a mai confruntat cu aceasta problema si care mi-ar putea oferi ceva sfaturi tehnice legate de acest subiect. Nu stiu daca in Romania exista vreo posibilitate de verificare acestui compresor electric.
  Cei de la Sibiu au fost destul de sinceri si mi-au transmis ca au putina experienta pe acest model, erorile indicate la diagnoza nu erau foarte clare astfel ca nu prea am putut primi sfaturi de la ei.

  Multumesc anticipat, daca sunt necesare alte informatii va rog sa-mi scrieti.
Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF