Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme dupa schimb racitor ulei S320CDI W221

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Probleme dupa schimb racitor ulei S320CDI W221

  Va salut,

  Am achizitionat la inceputul anului un W221 S320CDI din 2008 cu doar 140k km (cunosc primul proprietar care a avut-o de noua) de care sunt foarte multumit.
  Recent, am hotarat sa schimb racitorul de ulei fiindca am observat o mica scurgere de ulei. Au fost schimbate toate garniturile de la turbo si admisii, cele din urma fiind si curatate, totul aratand ca nou.
  Mentionez ca inainte, motorul mergea si tragea foarte bine, fiind chiar surprins de acest fapt, masina parand mai puternica decat vechiul meu W212 E350.

  Imediat dupa, motorul nu a mai fost la fel, in sensul ca:

  -La ralanti motorul are un mers neregulat, ca un murmur, de parca ar merge in valuri.
  -Atunci cand este pedala de acceleratie usor apasata (sub 20%), la mers usor prin oras, masina merge in "suturi", similar cu mersul la ralanti.
  -Are perioade cand scoate mult fum, lucru ce nu s-a intamplat niciodata inainte. EGR-ul si DPF-ul sunt active.
  -Nu mai trage ca inainte. Nici "zvacul" pe care il avea la plecarea de pe loc nu mai este prezent.

  Imediat am suspectat clapetele din admisii, insa tijele sunt la locul lor si functionale (aparent). Dupa o saptamana, a aparut check engine, care a fost din cauza motorasului ce actioneaza clapetele. L-am schimbat, insa nu a schimbat mersul motorului.

  Nu apare nici un fel de eroare pe star. Am facut toate testele din diagnoza, inclusiv test de compresie, injectoare, EGR si DPF. Totul iese perfect.

  Unicul lucru pe care l-am gasit in neregula este "Insufficient injected quantity" si "Y74 Pressure control valve".
  Totusi, mi se pare cam mare coincidenta ca aceasta sa se fi defectat odata cu schimbarea racitorului, eu suspectand in continuare clapetele din admisii.

  Asadar,

  S-a mai confruntat cineva cu o situatie similara?
  La momentul actual, iau in considerare ori sa schimb rampa ori sa dau jos admisiile (din nou) si sa scot clapetele.

  Va multumesc!
  Last edited by BBman; 04-25-2021, 20:36 PM.

 • #2
  You do not have permission to view this gallery.
  This gallery has 1 photos.

  Comment


  • #3
   Salutare...nu recomand sa renunti la clapete, mai ales ca masina are putini km...renuntarea la ele aduce si alte batai de cap in timp..Egr,Dpf si restul Mai mult chiar, acestea se pot vedea pe tester daca lucreza in parametri optimi in asa fel incat nu e nevoie sa le demontezi iarasi !
   As schimba acel regulator, o data ce e singura eroare gasita sau cel putin as cauta sa vad daca nu cumva in timpul reparatiei a fost atins si deteriorat cablajul sau mufa. Nu are relevanta faptul ca ai umblat la ceva si s-a stricat altceva..e doar o coincidenta cred ! Stima.
   Last edited by Cristi Nazarov; 04-26-2021, 12:00 PM.
   Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
   Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
   Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
   SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
   https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

   Comment


   • #4
    Ziua buna, este un test in star pentru acel senzor in care trebuie turat motorul de 2 ori pana la redline si tinut acolo timp de 3 secunde, totul in decursul a 30sec. Oricum poate merita facut si vazut ce rezultate da. Succes!

    Comment


    • #5
     Si injectoarele verificate cu atentie
     https://www.youtube.com/channel/UCxJ...I7eTnRtbLLDsrQ

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF