Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Anulare soft-close w220

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Din ce cauza credeti ca merge totul asa de rau in lumea asta?din cauza noastra a omenirii,de ce sa nu incercam sa nu mai fim asa de rai si batjocoritori,daca sti raspunzi,daca nu taci,ca sa mearga treaba calumea,nu ar fi mai civilizat asa?Dintr-un asemenea thread se ajunge sigur la cearta si problema ramane tot o dilema,va asigur eu de asta.

Comment

posed un w220 din anul 2001 si nu am avut nici un fel de problema pe toata durata iernii cu soft-close`ul

deci in cazul asta sigur e ceva in ne-regula la masina ta...

Comment

Originally posted by Vicentiu View Post
        posed un w220 din anul 2001 si nu am avut nici un fel de problema pe toata durata iernii cu soft-close`ul

deci in cazul asta sigur e ceva in ne-regula la masina ta...
        S-a ars siguranta doar de 2 ori. Cu masina am mers zilnic si nu am mai avut probleme de atunci. Poate e pompa de vacuum de la masina mea mai uzata sau poate nu ai mers tu cu masina in cele cateva zile cand au fost -25 de grade (ca atunci am avut probleme).

Comment

Am si eu o problema asemanatoare la un w220. Pe spate si portbagaj functioneaza soft close, insa pe usile din fata nu mai vrea
          Mentionez ca au mers perfect toate inchiderile.. exista vreo siguranta separata? Sau stiti de la ce ar putea fi?
          Ms

Comment

Nimeni nimic? Nu se mai intra pe aceste topicuri mai vechi?

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF