Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Perdelutza de pe luneta din spate

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Perdelutza de pe luneta din spate

Nu-mi mai functioneaza perdelutza de pe luneta din spate. Mai intai se mai auzea motorasul, dar nu o lasa, binenteles nici nu o ridica. Acum nici motorasul nu se mai aude. Se ajunge greu la el ?? Se demonteaza greu ?? Adica se merita ??? Multumesc !!

Salut ! Se demonteaza si din portbagaj si din interior. Operatiunea e relativ simpla.
    La mine e busita rama perdelutei dar e posibil ca si motorasul de la fortzare sa se strice.(salbe sanse)
    Incearca sa o desfaci sa vezi daca cele 2 bete care culiaseaza nu au impedimente la deplasare , de asemnea si conexiunea cu alimentarea.
    Spor
    pasiunea NU cunoaste limite !
    My project - click! MBUNIVERSE

Comment

Multam, am sa incerc. Alea culiseaza usor, cred ca motorasul este vinovatul, si rotitele, care banuiesc ca sunt de plastic, asa este ??... Motorasul nu se schimba, nu se repara ??

Comment

Teoretic ar trebui sa se repare (un reparator dinasta de televizoare s'ar pricepe). Incearca sa o desfaci (cu totul) cu f mare finetze sa nu busesti rama, sa o decuplezi de la alimentare si sa o recuplezi sa vezi daca are viata. (am intalnit si cazuri cand a reluat'o singurel dupa "reset" ) .Motoras singurel fara rama, slabe sanse sa mai gasesti.. eventual de pe o rama stricata sa recuperezi doar motorasul.
        pasiunea NU cunoaste limite !
        My project - click! MBUNIVERSE

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF