Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme cutie w140

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme cutie w140

Ajutooor!!!! va rog, am un s350td din1993 w140 care sta de doua luni la mercedes cluj cu probleme la cutie mai precis nu merge numai {r,1 2 si 3} a 4-a nu intra si nu face clik down, au desfacut cutia de 4 sau 5 ori pana acum au bagat multe piese noi au schimbat blocul hidraulic de 2 ori (nu noi, second) si nimic, ies cu masina in proba merge bine cativa km. dar dupa acea incepe sa faca figuri din nou si din pacate nu mai stiu ce sa ii mai faca. Daca poate cineva sa ma ajute pentru ca nu as vrea sa renunt la mercedes sau sa ma trezesc cu nervi dimineata si sa ii dau foc.

Hai sa iti dau eu un motor de 5000, benzina, cu tot cu cutie sa pui pe el. . Glumeam

In general la cutiile automate nu toata lumea se pricepe, iar piesele schimbate posibil sa fie la fel de uzate ca cele vechi de pe masina. Oricum, un mester bun ar fi trebuit sa ii dea de cap.
    Eu iti sugerez sa schimbi cutia cu totul. La modelul tau nu cred sa fie foarte scumpa. Uita-te la bursa, are un coleg la dezmembrat si S350 TD.

Bafta iti doresc,

Comment

Multumesc pt. oferta claudiu, problema este ca mecanicul care se ocupa de cutie are sute de cuti la activ fara sa exagerez si e foarte serios, dar efectiv nu mai stie ce sa faca. Am vrut sa cumpar alta cutie dar nu sti niciodata la ce sa te astepti de la o cutie veche, am preferat sa bag piese noi si sa fiu mai sigur.

Comment

SALUT
        Trist,am si eu un s350 td-1993,si la mine nu cupleaza R .Sper sa nu se agraveze problema,ma gandeam sa iau alta cutie,dar DEGAN ai mare dreptate cu SH.Daca o rezolvi sa ne spui si noua.........SUCCES!

Comment

Originally posted by 82 gpo View Post
          SALUT
          Trist,am si eu un s350 td-1993,si la mine nu cupleaza R .Sper sa nu se agraveze problema,ma gandeam sa iau alta cutie,dar DEGAN ai mare dreptate cu SH.Daca o rezolvi sa ne spui si noua.........SUCCES!
          Mare grija prietene, la mine cand au inceput problemele, au inceput cu R-ul mai precis a inceput sa patineze in masalier la pante mici.

Comment

Multumesc,ca m-ai pus in garda,o sa incerc sa gasesc o solutie-poate gasesc o cutie de viteze pin Germania,dar c am greu pentru s350 TD.
            CUTIE DE VITEZE DE PE S300 TD -SE POTRIVESTE LA S350 TD????
            INTREBARE PETRU CEI PRICEPUTI.
            MULTUMESC ANTICIPAT !

Comment

Originally posted by 82 gpo View Post
              Multumesc,ca m-ai pus in garda,o sa incerc sa gasesc o solutie-poate gasesc o cutie de viteze pin Germania,dar c am greu pentru s350 TD.
              CUTIE DE VITEZE DE PE S300 TD -SE POTRIVESTE LA S350 TD????
              INTREBARE PETRU CEI PRICEPUTI.
              MULTUMESC ANTICIPAT !
              Am intrebat la mercedes cluj pe mecanic daca se poate pune alta cutie dar din pacate nu se potriveste decat cutia de la w140 s350td din cate spune el, oricum mai intreaba. Bafta.

Comment

Hai baieti ce faceti nu are nimeni nici o idee? Sau poate vreti careva sa il cumparati, il dau la pret bun daca santeti interesati, oricum o sa dau anuntul la "Vanzari" si o sa pun si ceva poze, sau ajutatima cu un grup hidraulic la un pret acceptabil.

Comment

Imi pare rau dar pentru Degan dar pentru el nu am o solutie in schimb poate il ajuta la ceva pe 82 gpo daca are vreun mecanic sa'i desfaca cutia . Atasez 2 foto cu o solutie de diagnoza pentru problema marsalierului. ( R-ul)
                  Va doresc bafta!

P.S Si eu trebuie sa schimb cu totul cutia si a mea e gata !
                  Attached Files
                  pasiunea NU cunoaste limite !
                  My project - click! MBUNIVERSE

Comment

Intrebare!!!!! Cum se ajunge la blocul hidraulic? se poate ajunge la el prin baie sau trebuie demontata cutia?

Comment

Multumesc mult hannymax ,o sa-mi fac programare la service sa rezolv problema,mi-ai dat curaj ca se poate rezolva.Imi pare rau ca si balena ta are probleme ,cred ca fostii proprietari nu au avut mare grija de ele,cu siguranta a mea a fost "chinuita".Bafta si tie!

-degan ,ce faci ,renunti?Eu zic sa te gandesti bine,din pacate nu te pot ajuta cu nimic acum,ar trebui sa dau o fuga prin Germania si daca gasesc ceva te anunt(lasa nr de tel pe privat,daca vrei binenteles).
                      Bafta colegu(de suferinta)!

Comment

Din ce stiu eu se demonteaza cutia. Iar operatiunea se realizeaza cu cutia pe masa.. nu pe masina.... .. Spor..

Comment

Originally posted by hannymax View Post
                          Din ce stiu eu se demonteaza cutia. Iar operatiunea se realizeaza cu cutia pe masa.. nu pe masina.... .. Spor..
                          Merci mult colegu, se pare ca o sa am si un grup hidraulic nou la 500E, normal costa 760E dar daca dai vechiul la schimb te costa 500. Din pacate asta e in Spania nu in Romanica noastra

Comment

SI oare pe mine cat ma costa ? Ca si eu caut cutie.. mie din 2 in 3 imi sare in gol, uneori loc sa treaca in 3 imi ramane in 2 si merge ca in frana de motor iar cand franez de tot o simt in scaun cum coboara intra 1 ... si eu caut disperat... si n'am gasit inca nimic forand internetul
                            Astept sa vad ce se mai intampla....Spor!

Comment

Originally posted by hannymax View Post
                              SI oare pe mine cat ma costa ? Ca si eu caut cutie.. mie din 2 in 3 imi sare in gol, uneori loc sa treaca in 3 imi ramane in 2 si merge ca in frana de motor iar cand franez de tot o simt in scaun cum coboara intra 1 ... si eu caut disperat... si n'am gasit inca nimic forand internetul
                              Astept sa vad ce se mai intampla....Spor!
                              Prietene eu zic, parerea mea, cauta un meserias bun sa iti desfaca cutia sa vada ce are exact si uita de cuti SECOND pt. ca risti mult. Gandestete ca de 800E cat costa o cutie SH poti sa bagi multe piese noi, sau sa cheltui 2-300+ dar merita si dormi linistit pt. ca ai o cutie noua, parerea mea. Daca nu ai pe cineva in spania care sa te ajute (de exemplu blocul hidraulic) dami un privat cu nr de mobil si o rezolvam........Noroc.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF