Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

S 350 TD cutie de viteze

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• S 350 TD cutie de viteze

Hristos a inviat.! Am si eu o intrebare...Stiti cumva de ce schimba cu hopuri cutia de viteze ce poate sa aibe...ca nu imi dau seama, parca imi da cineva un sut in fund cand schimba vitezele. Multumesc anticipat.

Adevarat a inviat!

Cati km are masina si la cati km s-a schimbat ultima data uleiul din cutia automata?Schimba in suturi indiferent de treapta de viteza?Cand a aparut problema ?

Comment

Masina are 230 de mii cred si a facut schimbul de ulei recent... si filtre si tot la cutie ma refer.. schimba in suturi in toate treptele de viteza, cand ii dai kick-down atunci sa zic ca scimba ceva ma binisor... probabil ca retrogradeaza si de aceea.

Comment

Vezi sa nu ai vreun furtun de vacuum sarit. Reglajul de faruri (sus/jos) functioneaza?

Comment

Sincer nu stiu daca functioneaza.. Da ce poate fi de la faruri sa nu schimbe cum trebuie?O

Comment

Mie nu imi mergea reglajul de faruri si, cautand, am gasit un furtun de vacuum deconectat sub galeria de admisie. L-am conectat si pe langa reglajul de faruri, cutia a inceput sa schimbe cum trebuie... Mare lucru cu vacuumurile astea!

Comment

Pai e acelasi sistem de furtune pentru vacuum , si daca e sarit unul nu mai merge nimic.

Comment

Originally posted by grigorean View Post
                Pai e acelasi sistem de furtune pentru vacuum , si daca e sarit unul nu mai merge nimic.

Exact! Si lipsa reglajului de faruri este unul din simptome.

Comment

Este posibil pentru ca nici tetierele din spate nu merg date in jos, apesi si degeaba...

Comment

Tetierele sunt electrice Ala e alt defect.
                    Mai verifica odata nivelul la uleiul din cutie. Are joja. La mine imi pierdea ulei pe la radiatorul mic de racire al cutiei si desi schimbasem recent uleiul dupa ceva timp am constatat ca lipseste 1L. ( Nu am rez problema cu pierdutul uleiului pt ca problema e si din cutie, dar s'a redus f mult din intensitatea socurilor ) E indicat sa o ridici pe un elevator sa te uiti!
                    Toate cele bune!
                    pasiunea NU cunoaste limite !
                    My project - click! MBUNIVERSE

Comment

Salut.Si la mine nu se mai reglau farurile si nu coborau tetierele si dupa ce am citit aici,m-am dus la electric si i-am spus despre vacuum. A desfacut jumatate de masina,este adevarat multe functii sant pe vacuum si daca se pierde pe undeva,ai multe probleme. Sant casete cu distribuirea acestuia peste tot in masina,la mine cea de sub scaunul din spate avea un stiut rupt si furtunul iesit. Dupa remediere toate micile probleme aparute nu demult,au disparut. Clima lucreaza normal,farurile,tetierele,masajul de la scaun. Si sincer si cutia schimba mult mai bine.

Comment

Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF