Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Drive test S hybrid

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Drive test S hybrid

    La drive test S 400 hybrid promotor.ro, citez: "Mercedes-Benz intra în hora hibrizilor cu o maşina de care poţi să te îndrăgosteşti sau de care poţi să râzi minute în şir"
    Asta nu inteleg-sa razi minute in sir, ce asa funny????

    Am cautat alte teste despre S400 hybrid, iata una chiar foarte interesanta, pe un site despre care nu am mai auzit, cbx.ro http://www.cbx.ro/drive-test/drive-t...-partea-i.html
    Iata si o poza reusita

  • #2
    Este intr-adevar ceva de vis,de ras nu vad nici eu ce ar putea fi, dar ma rog.

    Comment


    • #3
      Salut!
      Am cautat pe site-ul respectiv articolul de care pomeneai.
      Cred ca este asta:
      Mercedes-Benz intra în hora hibrizilor cu o maşina de care poţi să te îndrăgosteşti sau de care poţi să râzi minute în şir. Tudor Bratu spune că acesta este doar inceputul şi că nu trebuie să ne panicăm.


      " S400 Hybrid este pe strazi

      Mercedes-Benz intra în hora hibrizilor cu o maşina de care poţi să te îndrăgosteşti sau de care poţi să râzi minute în şir. Tudor Bratu spune că acesta este doar inceputul şi că nu trebuie să ne panicăm. Hibridele Mercedes şi BMW sunt abia la începutul luptei cu liderul Lexus. Dar Mercedes a pornit primul în urmarire: S 400 Hybrid este pe străzi! "
      ... si atat ... mai departe era o invitatie de a cumpara revista Promotor din octombrie in cazul in care mori de curiozitate sa afli motivele pentru care te poti indragosti sau rade de respectiva masina.
      Marturisesc ca apelul lui Tudor Bratu de a nu intra in panica pentru ca "asta este doar inceputul" a reusit sa ma faca doar sa rad si m-a bagat complet in ceata.
      Primul meu gand logic a fost ca introducerea asta a fost scrisa numai pentru a te intriga si a te impinge sa cumperi revista.
      Apropo : Cine este domnul Tudor Bratu?
      Nu am rezistat si am mai stat un pic pe site si am descoperit articolul asta:
      Limuzinele de lux au o clientelă cu posibilităţi financiare foarte mari, care ar acceptă tehnologiile neconvenţionale scumpe. Mercedes S400 BlueHYBRID este dedicată milionarilor cu simţ de răspundere în c e priveşte natura.

      "Mercedes ataca subtil Lexus

      Limuzinele de lux au o clientelă cu posibilităţi financiare foarte mari, care ar acceptă tehnologiile neconvenţionale scumpe. Mercedes S400 BlueHYBRID este dedicată milionarilor cu simţ de răspundere în c e priveşte natura.
      Dacă vă interesează să ieşiţi în evidenţă cu acest Mercedes S400 BlueHYBRID faţă de alţi proprietari de limuzine Mercedes Clasa S, atunci mai bine apelaţi la specialişti în tuning bling bling. Şi asta pentru că S400 BlueHYBRID aduce noutăţi doar sub capotă, beneficiind de un sistem de propulsie hibridă cu baterii performante litiu-ion.
      Sistemul combină un motor pe benzină V6, de 3,5 litri şi 279 CP (provenit de pe Mercedes S350), cu un motor electric de... 20 CP - deci am putea spune că vorbim de un sistem "soft" de propulsie hibridă. Prin comparaţie, Lexus LS600h are un motor V8 pe benzină, de 445 CP, cuplat cu un motor electric de 224 CP, deci ar trebui să înţelegem că nava amiral Mercedes se doreşte o propunere ceva mai accesibilă, pentru milionarii cu pretenţii mai reduse?!
      Se pare că Mercedes face doar comparaţia în gamă: Mercedes S400 BlueHYBRID este cu 21% mai puţin poluant faţă de Mercedes S350 , având un consum de numai 7,9 litri/100 km şi emisii de 190 g/km. În ceea ce priveşte performanţele, motorul electric are rolul de a face din noul model un echivalent pentru S-ul propulsat de V8-ul de 4,0 litri, mai gurmand. Astfel, S400 BlueHYBRID atinge 100km/h în doar 7,2 secunde, viteza maximă fiind limitată la 250 km/h. Un mare plus este reprezentat de aportul cuplului motorului electric, de 160 Nm, avantajând net reprizele.
      Nu puteau lipsi sistemul start-stop pentru motor, recuperarea energiei la frânare, iar cutia de viteze automată 7G-Tronic are ajustări speciale pentru acest sistem de propulsie.

      Mercedes S400 BlueHYBRID va fi lansat în Europa la jumătatea anului viitor , urmând ca, la scurt timp, să fie inaugurat şi pe pieţele din China şi SUA. Preţurile vor fi mai mari decât pentru Mercedes S350, dar nu se ştie încă dacă vor depăşi versiunea cu motorizarea V8 pe benzină. "

      Abia acum am inteles...

      Persoana care a scris articolul este total pe dinafara!

      Pasajul asta "Dacă vă interesează să ieşiţi în evidenţă cu acest Mercedes S400 BlueHYBRID faţă de alţi proprietari de limuzine Mercedes Clasa S, atunci mai bine apelaţi la specialişti în tuning bling bling. Şi asta pentru că S400 BlueHYBRID aduce noutăţi doar sub capotă, beneficiind de un sistem de propulsie hibridă cu baterii performante litiu-ion."- este pentru mine comic... probabil autorul se astepta ca mercedes sa puna 6 roti masinii respective sau si mai bine sa ii puna aripi, cum au indraznit sa puna unui mercedes S400 BlueHYBRID culmea- un motor "de propulsie hibridă cu baterii performante litiu-ion". Are totusi meritul ca a reusit totusi sa ii linisteasca/dezamageasca pe cei care sunt interesati sa iasa in evidenta pe Dorobanti.

      "Sistemul combină un motor pe benzină V6, de 3,5 litri şi 279 CP (provenit de pe Mercedes S350), cu un motor electric de... 20 CP - deci am putea spune că vorbim de un sistem "soft" de propulsie hibridă. Prin comparaţie, Lexus LS600h are un motor V8 pe benzină, de 445 CP, cuplat cu un motor electric de 224 CP, deci ar trebui să înţelegem că nava amiral Mercedes se doreşte o propunere ceva mai accesibilă, pentru milionarii cu pretenţii mai reduse?!"
      -

      De unde a tras el concluzia asta comparand doua motoare diferite nu am reusit sa inteleg, dar a nimerit-o cu preturile :
      - Mercedes S400 BlueHYBRID pret de baza 89.000 dolari americani
      - Lexus LS600h pret de baza 105.000 dolari americani

      Mai departe continua comparatia ... insa nu cu Lexus!
      "Se pare că Mercedes face doar comparaţia în gamă: Mercedes S400 BlueHYBRID este cu 21% mai puţin poluant faţă de Mercedes S350 , având un consum de numai 7,9 litri/100 km şi emisii de 190 g/km."- si ghici ce... Lexus LS600h are emisii mai mari decat Mercedes S400 BlueHYBRID - 220g/km ( sursa http://green.autoblog.com/2007/02/16...id-powertrain/ )

      Partea buna este ca mi-am format o parere despre "promotor.ro" si nimic altceva.

      Cu respect,
      w140 s320lwb
      Last edited by w140 s320l; 10-24-2009, 18:15 PM.
      "Nimic nu este mai scump ... DE INTRETINUT, decat un Mercedes ieftin"

      http://www.clubmercedes.ro/w140-t5810.html
      http://www.clubmercedes.ro/w126-t5806.html

      Comment


      • #4

        Iata si comparatia..S-ul e v6 pe cand ls-ul V8....seamana izbitor amandoua...care pe care a copiat?
        Cat despre tudor bratu no comment{un pacalici}

        sigpic

        "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

        Comment


        • #5
          Originally posted by mircea600sel View Post
          http://www.autoevolution.com/carcomp...ls-2006-600-h/
          Iata si comparatia..S-ul e v6 pe cand ls-ul V8....seamana izbitor amandoua...care pe care a copiat?
          Cat despre tudor bratu no comment{un pacalici}
          Nu te supara, dar ai un dar de-a da cu bata-n balta fenomenal. Nu inteleg ce-ai vrut sa spui cu copiatul? Oare care pe care a copiat?

          P.s. Nu stiu cati de pe acest forum poseda macar o treime din cunostintele acelui ''pacalici''........

          Comment


          • #6
            [QUOTE=300zxtt;96760]Nu te supara, dar ai un dar de-a da cu bata-n balta fenomenal. Nu inteleg ce-ai vrut sa spui cu copiatul? Oare care pe care a copiat?

            Ti-am mai spus de atatea ori ca tu esti aici ca sa fii Gica contra cu majoritatea dintre noi...nu intelegi ce am vrut sa spun..{chinui-te sau mai bine nu te baga in seama cu un raspuns}.Esti penibil cu aerele tale de superioritate...toate le stii si le cunosti...intodeauna va fii o firma mai buna decat Mercedes{din orice punct de vedere}

            sigpic

            "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

            Comment


            • #7
              Originally posted by mircea600sel View Post
              Ti-am mai spus de atatea ori ca tu esti aici ca sa fii Gica contra cu majoritatea dintre noi...nu intelegi ce am vrut sa spun..{chinui-te sau mai bine nu te baga in seama cu un raspuns}.Esti penibil cu aerele tale de superioritate...toate le stii si le cunosti...intodeauna va fii o firma mai buna decat Mercedes{din orice punct de vedere}
              Cand se posteaza tampenii fara vreun gram de adevar sau logica sau fara sa cunosti subiectul , normal ca vin cu raspunsuri pe masura. Zi-mi un simplu exemplu in care am scris tampenii sau bazaconii si-mi plec capul in fata ta.

              Comment


              • #8
                Exagerare

                Originally posted by 300zxtt View Post
                Cand se posteaza tampenii fara vreun gram de adevar sau logica sau fara sa cunosti subiectul , normal ca vin cu raspunsuri pe masura. Zi-mi un simplu exemplu in care am scris tampenii sau bazaconii si-mi plec capul in fata ta.
                Deci tu chiar nu poti sa te abtii si chiar nu inteleg ce cauti pe forumul asta,ai prostul obicei sa dai la toata lumea peste nas cu impresiile tale si chiar nu mai pot sa ma abtin,ti se pare ca esti singurul care le stie pe toate si trebuie sa ni le arati noua nu sau cum?nu vezi ca nu te agreeaza nimeni pe aici si continui sa critici marca asta, care chiar din ce ai enumerat tu nu este nici una peste Mercedes si poti sa te convingi si singur cautand pe youtube si cacatul ala de bmw pe care-l tot ti in brate a iesit la toate testele facute tot timpu pe locul 3 comparand cele 3 firme nemtesti(Mercedes S ,Audi A8 si bmw 7),asta pe langa altele,parca ziceai ca-ti place marca asta(iti place pe dracu ca altfel n-o criticai atat)nu zice nimeni ca nu sti despre masini,dar nu esti singurul de pe aici care stie,dar dupa cum vezi nu este altul in afara de tine care injoseste Mercedesul cum o faci tu, intr-un post de-al tau pana si loganul ne facea,pai oare chiar asa rau am decazut sau asa vrei tu sa vezi aceasta marca,chiar ai sarit calu cu unele postari(99% din ele),ar fi mai multe de zis dar nu-s au rostu.Suntem o mana de oameni pe acest forum care am laudat tot timpu aceasta marca respectata nu doar niste amarati de tigani asa cum ne-ai facut tu intr-unul din postarile tale ''tari''pur si simplu pentru faptu ca posedam aceste masini,mi-ar fi rusine sa mai scriu pe acest forum in locul tau dupa toate astea!!!!

                Comment


                • #9
                  Lexus

                  Mercedes a adoptat un sistem complet diferit fata de Lexus.
                  Lexus este propulsat exclusiv de motoarele electrice (care sunt alimentate de acumulatori, care la randul lor sunt incarcati de un generator, care la randul lui e actionat de motorul pe benzina).
                  Mercedes este propulsat in principal de motorul pe benzina care este ajutat de un motoras electric montat intre cutie si motorul pe benzina. La aceeasi putere Lexus consuma mai mult si polueaza mai mult decat Mercedes, in schimb se bucura de un cuplu constant pe toata plaja de turatie (chiar de la 0).
                  http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                  www.mbretrofit.ro

                  Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by paul1983 View Post
                    Deci tu chiar nu poti sa te abtii si chiar nu inteleg ce cauti pe forumul asta,ai prostul obicei sa dai la toata lumea peste nas cu impresiile tale si chiar nu mai pot sa ma abtin,ti se pare ca esti singurul care le stie pe toate si trebuie sa ni le arati noua nu sau cum?nu vezi ca nu te agreeaza nimeni pe aici si continui sa critici marca asta, care chiar din ce ai enumerat tu nu este nici una peste Mercedes si poti sa te convingi si singur cautand pe youtube si cacatul ala de bmw pe care-l tot ti in brate a iesit la toate testele facute tot timpu pe locul 3 comparand cele 3 firme nemtesti(Mercedes S ,Audi A8 si bmw 7),asta pe langa altele,parca ziceai ca-ti place marca asta(iti place pe dracu ca altfel n-o criticai atat)nu zice nimeni ca nu sti despre masini,dar nu esti singurul de pe aici care stie,dar dupa cum vezi nu este altul in afara de tine care injoseste Mercedesul cum o faci tu, intr-un post de-al tau pana si loganul ne facea,pai oare chiar asa rau am decazut sau asa vrei tu sa vezi aceasta marca,chiar ai sarit calu cu unele postari(99% din ele),ar fi mai multe de zis dar nu-s au rostu.Suntem o mana de oameni pe acest forum care am laudat tot timpu aceasta marca respectata nu doar niste amarati de tigani asa cum ne-ai facut tu intr-unul din postarile tale ''tari''pur si simplu pentru faptu ca posedam aceste masini,mi-ar fi rusine sa mai scriu pe acest forum in locul tau dupa toate astea!!!!
                    Paul:...399tzxzz asta are dreptate...suntem niste tigani{vorba ta,chiar daca nu ii am nici eu in gat,nu fac asemenea discriminari rasiale},bmwu ''ie'' cel mai tare{alaturi de lexus,honda si care mai vrea el....in nici un caz Mercedes},face parte din echipa top gear{ba chiar neam cu Jeremy Clarkson}...in concluzie e cel mai mare fan Mercedes.

                    sigpic

                    "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

                    Comment


                    • #11
                      "Mercedes a adoptat un sistem complet diferit fata de Lexus.
                      Lexus este propulsat exclusiv de motoarele electrice (care sunt alimentate de acumulatori, care la randul lor sunt incarcati de un generator, care la randul lui e actionat de motorul pe benzina).
                      Mercedes este propulsat in principal de motorul pe benzina care este ajutat de un motoras electric montat intre cutie si motorul pe benzina. La aceeasi putere Lexus consuma mai mult si polueaza mai mult decat Mercedes, in schimb se bucura de un cuplu constant pe toata plaja de turatie (chiar de la 0)."

                      Salut,
                      Eu asta incercam sa spun mai sus prin :"De unde a tras el concluzia asta comparand doua motoare diferite nu am reusit sa inteleg..."
                      Multumesc pentru clarificare!
                      "Nimic nu este mai scump ... DE INTRETINUT, decat un Mercedes ieftin"

                      http://www.clubmercedes.ro/w140-t5810.html
                      http://www.clubmercedes.ro/w126-t5806.html

                      Comment


                      • #12
                        Salut,
                        Lasand pasiunea la o parte, trebuie sa "fim barbati" si sa recunoastem meritele inginerilor de la Toyota/Lexus in dezvoltrea motoarelor hibride.

                        Cu respect,

                        w140 s320lwb
                        "Nimic nu este mai scump ... DE INTRETINUT, decat un Mercedes ieftin"

                        http://www.clubmercedes.ro/w140-t5810.html
                        http://www.clubmercedes.ro/w126-t5806.html

                        Comment


                        • #13
                          Clar,nu contesta nimeni acest lucru,dar Toyota,Logan,Trabant,Lastun,Honda etc..,sunt toate HIBRID numai Mercedes e tractor, bun, am acceptat-o si pe asta,dar cum iti explici ca anu trecut mi-am facut verificarea la masina,iar tipul de acolo a ramas trasnit ca nu mi-a gasit nimic la masina defect,pe cand la Toyota mi-a spus tipul ca a respins 8 Avensis noi noute cu sistemul de franare mai ales la franarea pe spate erau varza,deci ce o tot ridica in slavi atata.Dupa cum am mai zis, daca nu-i place pe acest forum sa ne lase ca nu ne pare rau dupa el,aici dezbatem Mercedesul nu alte carute,ca doar e forum Mercedes.

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by mircea600sel View Post
                            http://www.autoevolution.com/carcomp...ls-2006-600-h/
                            Iata si comparatia..S-ul e v6 pe cand ls-ul V8....seamana izbitor amandoua...care pe care a copiat?
                            Daca tie modelele respective ti se par identice, atunci no comment....cred ca nu ai vazut niciodata live cele doua modele.

                            Originally posted by mircea600sel View Post
                            toate le stii si le cunosti...
                            Contrazice-ma la ce postez eu, dar cu argumente fondate, nu cu pareri subiective.

                            Originally posted by paul1983 View Post
                            ti se pare ca esti singurul care le stie pe toate si trebuie sa ni le arati noua nu sau cum?!
                            Nimeni nu s-a nascut invatat.

                            Originally posted by paul1983 View Post
                            poti sa te convingi si singur cautand pe youtube
                            Nu e nevoie.Te pot lua pe tine la drve-test si o sa vezi ce diferenta e intre ce vezi pe monitor si ce vezi real.Acelasi lucru ca si un sex virtual si cel real. ) )

                            Originally posted by paul1983 View Post
                            si cacatul ala de bmw pe care-l tot ti in brate a iesit la toate testele facute tot timpu pe locul 3 comparand cele 3 firme nemtesti(Mercedes S ,Audi A8 si bmw 7)!!!!
                            In viziunea ta?Iti pot aduce raspunsuri la teste fara numar, dar deja am fii off.

                            Originally posted by paul1983 View Post
                            asta pe langa altele,parca ziceai ca-ti place marca asta(iti place pe dracu ca altfel n-o criticai atat)
                            Daca nu-mi placea, nu eram propietarul atator stelute, dar eu intotdeauna tratez problema dupa ce-am studiat-o inamanuntit.Daca e sa analizam reclama Indesit-facut sa reziste, inseamna ca trebuie sa intru in primul magazin si sa cumpar produsul, fara sa vad ce se afla si la alti producatori similari?

                            Originally posted by paul1983 View Post
                            dupa cum vezi nu este altul in afara de tine care injoseste Mercedesul cum o faci tu
                            Paul, nu injosesc Mercedes-ul, doar ca-i stiu valoarea , si foarte multi chiar supraevalueaza marca.Mercedes, nu e singurul constructor PREMIUM de masini.

                            Originally posted by paul1983 View Post
                            intr-un post de-al tau pana si loganul ne facea
                            Nu ''VA FACEA'' pt ca nu am vb la modul general, ci doar am adus argumente ca e mai rapid golanul decat un E220cdi 98. Ma insel?

                            Originally posted by paul1983 View Post
                            chiar ai sarit calu cu unele postari(99% din ele)
                            Cand vin cu argumente, si care au o baza reala care contrazic multe lucruri aberante de pe aici...inseamna ca am sarit calul?

                            ,
                            Originally posted by paul1983 View Post
                            mi-ar fi rusine sa mai scriu pe acest forum in locul tau dupa toate astea!!!!
                            Nu mor caii cand vor cainii.Nu vad de ce sa nu postez?

                            Originally posted by cl600 View Post
                            Mercedes a adoptat un sistem complet diferit fata de Lexus.
                            Lexus este propulsat exclusiv de motoarele electrice (care sunt alimentate de acumulatori, care la randul lor sunt incarcati de un generator, care la randul lui e actionat de motorul pe benzina).
                            Mercedes este propulsat in principal de motorul pe benzina care este ajutat de un motoras electric montat intre cutie si motorul pe benzina. La aceeasi putere Lexus consuma mai mult si polueaza mai mult decat Mercedes, in schimb se bucura de un cuplu constant pe toata plaja de turatie (chiar de la 0).
                            Un raspuns la subiect.Si documentat, nu cum sunt altele postate doar pt a contoriza mai multe posturi.

                            Originally posted by mircea600sel View Post
                            Paul:...399tzxzz asta are dreptate...suntem niste tigani{vorba ta,chiar daca nu ii am nici eu in gat,nu fac asemenea discriminari rasiale},bmwu ''ie'' cel mai tare{alaturi de lexus,honda si care mai vrea el....in nici un caz Mercedes},face parte din echipa top gear{ba chiar neam cu Jeremy Clarkson}...in concluzie e cel mai mare fan Mercedes.
                            Nu-mi lua nick-ul la misto ca incep eu cu al tau, si sincer chiar te rog un respect, pt ca nu sunt ''asta'' cu tine si nici nu ne tragem de sireturi.Daca nu ai vreun argument viabil sa-mi dai, atunci stai in banca ta.Si chiar as vrea sa fi pus mana pe macar un sfert din ce am mers sau am detinut sau ce detin, pt ca atunci cultura ta auto o sa fie mai bogata si nu o sa -ti faci idei numai dupa ce vezi sau auzi pe youtube.

                            Originally posted by paul1983 View Post
                            dar cum iti explici ca anu trecut mi-am facut verificarea la masina,iar tipul de acolo a ramas trasnit ca nu mi-a gasit nimic la masina defect,pe cand la Toyota mi-a spus tipul ca a respins 8 Avensis noi noute cu sistemul de franare mai ales la franarea pe spate erau varza,deci ce o tot ridica in slavi atata..
                            Da, e cunoscuta situatia.Si nu e vorba de opt Avensis, ci de 12 care au fost respinse datorita marilor probleme la sistemul de franare.
                            Pentru a balansa aceasta problema, firma Toyota a facut cadou propietarilor cate doua perechi pe papuci olandezi fabricati special pt propietarii de Avensis pt sezonul estival si pt iarna, cate doua perechi de bocanci cu talpa groasa pt a frana in caz de nevoie cu piciorul, impreuna ca pasagerul prin micul orificiu de sub pedalier ce face legatura cu asfaltul.Cauta pe youtube si o sa vezi filmuletul.

                            Comment


                            • #15
                              [QUOTE=300zxtt;97046]Daca tie modelele respective ti se par identice, atunci no comment....cred ca nu ai vazut niciodata live cele doua modele.


                              Ti-am mai spus si iti repet,cand eu circulam in Mercedes tu nici nu stiai de existenta acestei marci.


                              Nu e nevoie.Te pot lua pe tine la drve-test si o sa vezi ce diferenta e intre ce vezi pe monitor si ce vezi real.Acelasi lucru ca si un sex virtual si cel real. ) )

                              Esti chiar glumet...ar trebui sa te faci circar{ptr ca ai darul de a face lumea sa rada}



                              Paul, nu injosesc Mercedes-ul, doar ca-i stiu valoarea , si foarte multi chiar supraevalueaza marca.Mercedes, nu e singurul constructor PREMIUM de masini.

                              Ii stii pe naiba valoarea...aci e CLUBMERCEDES si nici o intrebare in vreun topic nu te intreaba pe tine daca lexus sau ce vrei tu este mai buna sau mai rea decat Mercedes.


                              Nu mor caii cand vor cainii.Nu vad de ce sa nu postez?

                              Ptr ca tu in sinea ta stii parerea celor de pe acest forum despre tine....


                              Nu-mi lua nick-ul la misto ca incep eu cu al tau, si sincer chiar te rog un respect, pt ca nu sunt ''asta'' cu tine si nici nu ne tragem de sireturi.Daca nu ai vreun argument viabil sa-mi dai, atunci stai in banca ta.Si chiar as vrea sa fi pus mana pe macar un sfert din ce am mers sau am detinut sau ce detin, pt ca atunci cultura ta auto o sa fie mai bogata si nu o sa -ti faci idei numai dupa ce vezi sau auzi pe youtube.

                              Eu vorbesc cu tine cum vreau eu sa vb{cat despre ''cultura auto'' crede-ma ca am condus masini de n-ai tu fire de par in cap[ti-as da si dovezi dar esti neimportant ca sa-ti explic aceste lucruri] ...dar asta nu imi da dreptul sa fac pe desteptul pe aici}Aici este locul unde se strang posesorii si iubitorii de MERCEDES.
                              P.S. Te rog sa incepi sa-mi iei nick-ul la misto.
                              Last edited by mircea600sel; 10-27-2009, 13:13 PM.

                              sigpic

                              "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF