Nu e vina lor e vina cui le da dreptul de a decide.....daca cumperi,te asteptam sa ne uimeshti cu achizitzia...
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Reintinerire Interior W140
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Chiar superb interiorul, se vede ca o iubesti si a fost ingrijita. Merita tot ce e mai bun. Ma bucur ca si Putin admira W140-ul, acum am vazut si eu ca a fost cu The King of The Road la Summit.
Oare cum i-ar sta cu stegulet oficial?
Iti dai seama ca nici politia nu ar indrazni sa te opreasca daca ai avea numere de Bucuresti, geamuri fumurii, masina neagra si stegulet/e pe ea? Intimidare curata. Am deschis un thread nou cu subiectul asta pt ca e o tema diferita.
Last edited by manager; 10-08-2008, 22:13 PM.
Comment
-
W140 mania, boala foarte grea, singurul leac este achizitionarea unui exemplar... ________ ..
o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
(Oo\==/oO)
..U...............U.
Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif
Comment
-
Mersi! Ma bucur ca sunt aici. Indiferent daca voi lua acum sau mai tarziu S-ul asta(W140), tot va fi al meu pana la urma, chiar si numai pt weekend. Cum crezi ca ma simt acum conducand o alta masina, cu un bord din-ala fad de plastic, fara dimensiune, fara clasa... ca o femeie banala pe langa femeia pe care o porti in suflet(adevarul e ca fiecare dintre noi avem cate o femeie din asta, din trecut in general, care ramane lipita acolo undeva... grea boala...)
Ai dreptate, asta e solutia, traiul impreuna, nu e problema de bani de achizitionare, intretinere usoara, ori benzina pt weekend ori promenada prin centru, beleaua mare e sa cada motorul, cum am auzit multe povesti horror cu probleme specifice modelului, ori sa iti distruga cineva, ori singur in parcare
cateva piese mai importante, si acolo devine cosmar, nu imi permit sa pierd mii si mii de euro, sau un miliard cum ii cereau de la service unui membru de aici dupa accident.
Dar nu scapa, oricum, tot ajung eu in pozitia sa ma vreaLast edited by manager; 10-08-2008, 23:22 PM.
Comment
-
Mertzane, greku sunt din C-ta. Spune-mi te rog, ce inseamna aberant de scump... Este vorba de maciulia aia de la schimbator. Am cumparat cu o maciulie de ... manelisti. Un cap de cobra). Imi doresc f mult sa il schimb. Spune-mi un pret, nou sau aftre market. Merci, byee !!
Comment
-
Originally posted by greku View PostMertzane, greku sunt din C-ta. Spune-mi te rog, ce inseamna aberant de scump... Este vorba de maciulia aia de la schimbator. Am cumparat cu o maciulie de ... manelisti. Un cap de cobra). Imi doresc f mult sa il schimb. Spune-mi un pret, nou sau aftre market. Merci, byee !!
Iti dau urmatoarele alternative mai convenabile:
- am vazut pe net ca se gasesc replici de maciulii din astea, identice cu cele originale, dar la pret rezonabil
sau
- te uiti dupa mercedesuri date la dezmembrat
Comment
-
Originally posted by DMIHNEA View PostASTA te coafeaza?, costa 125+trimiterea, complet...
Last edited by orca; 12-24-2008, 00:21 AM... ________ ..
(Oo\==/oO)
..U...............U.
Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
Comment
-
-
Originally posted by DMIHNEA View PostAti pus botul la grila de viteze,dar ala ce am postat era de w140,dar optziune,costa bani,iar ceea ce postati voi e o zoaie de serie,si pentru w210,w140,optiune 731
Poza atashata de mine este exact de la W140, si este pusa doar pentru a clarifica cum trebuie sa arate pt. cutia in 5 trepte de la mashina colegului greku.Last edited by orca; 12-24-2008, 03:24 AM... ________ ..
(Oo\==/oO)
..U...............U.
Comment
-
Maciulie originala second-hand in stare fff buna am cumparat de la mecanicii mei (toata mecanica o fac la Mohhamad din Giulesti daca il cunoasteti) si a fost decent mi se pare 1 milion 1 milion si ceva, cea originala avea pielea rupta si iesea plastilina aia lipicioasa, mi s-a spus ca e boala lor, am vazut mai multe balene cu problema asta.
Comment
Comment