Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

ce alte pagini cu vanzari auto(germania)mai stiti?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ce alte pagini cu vanzari auto(germania)mai stiti?

Salutare.Am auzit ca site-ul mobile are preturile cam mari in comparatie cu ce gasesti in germania,daca mai stiti si alte site-uri va rog sa ma ajutati(doresc sa achizitionez un w211 facelift)vreau sa fac o comparatie cu preturile din romania

Am vazut masini pe autovit la 16000 cu 150 160000 km ,daca te uiti pe mobile cu aceleasi optiuni si km sar de 18000,ma gandesc ca daca astea ar fi preturile in germania ce ar mai castiga baietii care le aduc??

Comment

Site-ul mobile.de, sau mai nou mobile.ro, are si masini si cu preţuri ok. Majoritatea samsarilor îţi găsesc maşinile acolo. Dacă vrei să găseşti ceva ieftin şi bun, trebuie să fii pe fază. Maşinile ieftine şi ok se dau şi la câteva ore după ce apar (sună, şi-o rezervă, şi pleacă după ea a doua zi sau chiar noptea respectivă).

În Romania ai să observi că maşinile sunt mai ieftine ca acolo sau au acelaşi preţ, în condiţiile în care maşinile din Romania se vând cu km mai puţini şi dotări mai multe. Asta datorită micilor şmecherii care le fac la maşini:
      • km daţi înapoi
      • cumparat maşina uşor accidentată, reparat în fugă în ţară cât să dea bine
      • cumpărat maşini care au stat mult timp prin parcuri auto, recondiţionat (polish + curăţare interior) şi vândut ca maşină impecabil / ţinută în garaj / etc
      • cumpărat maşini ieftine de prin Franţa, Italia, Spania (unde oamenii au grijă de maşini ca şi românii de obicei), o înmatriculează şi apoi îţi spun că e adusă din Germania
      • şi lista poate continua...

În general, Mercedesul se vinde scump în Germania, mai ales dacă e în stare bună. Cineva din Germania mi-a spus că Mercedesul e considerat mândrie naţională, şi de aia ţine la preţ sau o vinde ieftin când apar problemele la maşină.

Ce am spus mai sus sunt chestii generale, dar nu neaparat valabile în toate cazurile. Poţi să găseşti maşini ieftine şi bune şi aici şi în Germania. Poţi de asemenea să îţi iei ţeapă cu maşina şi aici şi acolo. Depinde pe cine ai lângă tine să te ajute să alegi, sau cât noroc ai.

Dacă mai vrei site-uri unde poţi căuta, îţi mai recomand:
      http://www.autoscout24.de/ (merge si cu .it / .ro / .nl / .fr)
      http://www.autotrader.nl/index.htm - site olandez (la ei sunt mari taxele pe maşini, şi preţurile sunt destul de scăzute)
      ...

Comment

pe http://www.autotrader.nl au preturi foarte mari...ori nu am cautat eu bine? ca am vazut din 2002 cu 17;800 :?? din 2006 32000 ciudat:Iti multumesc pentru sfaturi.o seara buna si mai astept si alte pareri>

Comment

Pe mobile.de e ok daca te uiti sa iti gasesti ceva bun. Pe autoscout sunt multe masini puse aiurea.
          Traditia puterii si rafinamentului
          Simfonia sportivitatii si elegantei

Mercedes-Benz

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF