Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

E 220 2007 136hp???

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E 220 2007 136hp???

Doresc sa achizitionez un e220 2007 facelift si nu inteleg o chestie.
    De ce doar 136 de cai???stie cineva care e explicatia?am vazut model din 2006 170 de cai.Nu stiu ce sa fac,masina arata foarte bine costa 16000 si are cam 150000 km sau 160000,este elegance,piele xenon,carte service ,neinmatriculata....Nu e cam puturoasa?Este un pret ok 16000?

Dar cine ti-a zis tie ca are doar 136?vezi cati kw are in carte,dupa care calculam si caii putere,legat de pret este ok nu din 2007 dupa parerea mea.

Comment

Are 136 cp fiindca e 200 CDI, nu 220 cum crezi tu, posibil ca vanzatorul sa minta, sau sa fie 220 dar sa fi trecut gresit puterea.
      sigpice60 525d

Comment

Originally posted by stefan11 View Post
        Doresc sa achizitionez un e220 2007 facelift si nu inteleg o chestie.
        De ce doar 136 de cai???stie cineva care e explicatia?am vazut model din 2006 170 de cai.Nu stiu ce sa fac,masina arata foarte bine costa 16000 si are cam 150000 km sau 160000,este elegance,piele xenon,carte service ,neinmatriculata....Nu e cam puturoasa?Este un pret ok 16000?
        Motorul de 2,2cdi are 170 de cai putere.Varianta cu facelift s-a fabricat din 2006-2009 si ceea ce ai vazut tu este 200cdi.{au aceeasi capacitate cilindrica 2148 dar difera caii putere}
        Cat despre pret...parca este cam piperat,tinand cont ca nu e inmatriculat in Romania.Dar ii las pe colegii mei mai avizati sa se dea cu parerea in privinta pretului.
        Bafta.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Putere: 100 kw si scrie si pe masina e 220.....pfff nu mai stiu ce sa cred. e 2007 sigur
          Last edited by stefan11; 02-09-2010, 00:43 AM.

Comment

E200 2007 are 136cp
            E220 2007 are 170cp
            Vezi comparatie!

Acum depinde unde e eroare. Variante posibile:
            1. vanzatorul minte si masina este E200, si nu E220 (in acte ar trebui sa se vada adevarul - la tipul masinii)
            2. vanzatorul spune adevarul si e greseala in acte (asta cred ca se poate vedea dupa seria de sasiu - VIN)

Ramane sa studiezi tu problema mai departe. Noi nu putem sa dam mai multe detalii.
            ...

Comment

Originally posted by stefan11 View Post
              Putere: 100 kw si scrie si pe masina e 220.....pfff nu mai stiu ce sa cred. e 2007 sigur
              Cel mai bine te duci la un dealer Mercedes ii faci si un test sa o verifici, afli cat mai multe despre masina un istoric al ei daca are (ar trebuii sa il aibe), numar de km (daca ai dubii, dar cred ca sunt reali), accidente (daca a fost lovita si reparata la un service Mercedes este mentionat ce anume s-a reparat la masina), fostul propietar (firma, persoana fizica, taxi, etc.) si printre care si puterea reala a masinii, etc..
              Asta e sfatul meu, acolo poti sa gasesti raspunsuri si la alte intrebari care te macina (daca mai sunt).
              Last edited by no problem; 02-09-2010, 01:21 AM.
              E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Comment

E bine. Precum au spus si colegii de mai sus, exista varianta cu mai putini cai, dar acelasi motor.
                Personal, eu zic ca e un pic cam lenesa. Cand vezi pe cineva cu un E, model mai nou, te astepti sa rupa asfaltu, macar cand trebuie, iar asta nu prea cred ca poate face mare lucru. Dpdv al pretului, eu zic ca e un pic cam mult. 150-160,000 km sunt un pic cam multi pt banii astia.
                Un avantaj vei avea daca o cumperi.Motorul are viata mai lunga decat celalalt cu 170 BHP. Deci depinde ce vrei
                Spor
                Traditia puterii si rafinamentului
                Simfonia sportivitatii si elegantei

Mercedes-Benz

Comment

La 136 de cai chiar e cam lenesa , prea mica puterea pentru caroseria aia.La 220 cdi , 170 de cai altfel pleaca la semafor , altfel se simte la 150km/h cand apesi acceleratia.

Comment

De vreo 2 saptamani ma uit dupa aceiasi masina din 2007 cu 170 de cai cred ca e cea mai buna afacere la vreo 16000 de euro inmatricularea costa 1000 de euro problema este ca gasesti cu multi km dar pentru mercedes nu e mult deloc

Comment

160000- 2007 e posibil sa fi fost taxi....sunt cam multi km in 2 ani si ceva.Toata lumea imi zice sa ma feresc de taxiuri,dar nimeni nu imi zice de ce?ce au taxiurile?

Comment

Eu spun ca nu e o regula sa te feresti de taxi-uri . Am avut ocazia sa conduc un w210 din 2001 care avea in bord 999999 km ,dar proprietarul a zis ca are linistit inca vreo 400000 km peste cei din bord ,si crede-ma ,masina se comporta foarte bine .
                        La masina care vrei tu sa o cumperi ,sa sti ca nu e asa de mult 160000 km in 2 ani si ceva ,deci e posibil ca masina sa nu fi facut taxi .
                        Asta e masina ?

Daca tot vrei masina din 2007 ,cauta frumos pe internet si alege-ti cateva masini de acolo .Pleci in Germania cu un baiat care se pricepe la masini ( poate convingi vre-un coleg de-al nostru ) si fi sigur ca iti gasesti o masina buna si la bani mai putini . Acum ramane de vazut ce ai de gand sa faci ,dar daca te hotarasti la o anumita masina ,intra pe forum si spune-ne si noua ,dar cel mai important ,cere VIN-ul de la masina respectiva si posteaza-l aici ca sa ne dam cu parerea .
                        Spor la treaba si bafta.
                        Mercedes Benz C207 E250 CDI

Comment

dinescuionut are dreptate. În 2006, odată cu facelift-ul, la w211, au îmbunătaţit şi motorizările. Un E220 are 170cp, faţa de 150 în perioada 2002-2006, şi e la fel de puternic ca un E270 w210 (2000-2002) - doar că e mult mai economic.

@stefan11 dacă îţi permiţi, caută un w211 cu facelift. 160 mii km in 2 ani nu e mult, eu am un w210 e270, care in primii 2 ani a făcut 170 de mii de km. Un prieten şi-a luat recent un Audi S4 cu 200.000 km din 2008, culoare roşie. Aşa că nu e neapărat să fie taxi după numărul de kilometri.

Legat de taxiuri, majoritatea zic că sunt maşini mai solide (cică ar avea piese mai rezistente) şi că eşti sigur că are toate reviziile la zi şi făcute în reprezentanţă sau service-uri autorizate. Problema se pune însă de la cine cumperi taxi-ul. Dacă îl iei direct de la firma de taxi, ai şanse mai mari să fie ok, dacă îl cumperi de la dealeri de maşini (turci, arabi, marocani, etc), atunci e posibil ca maşina să fie aranjată (făcută să arate bine, şi defectele ascunse).
                          ...

Comment

asta e una din ele .si aia de pe mobile care ai puso tu (KOmp3)si mai era una avantgarde dar nu o mai gasesc.tot pe autovit sau asta http://www2.autovit.ro/vs2cautaauto....m=27&offset=15

Comment

Mercedes-Benz E 220 100 kW / 136 PS 2007 NU MAI INTELEG....CUM E POSIBIL???

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF