Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Lasati va rog o parere despre aceasta masina

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lasati va rog o parere despre aceasta masina

Sunt interesat de masina asta http://www2.autovit.ro/vs2cautaauto....m=78&offset=15 si doresc sa strang cat mai multe informatii. Daca stiti ceva va rog scrieti aici. Si va mai rog sa-mi spuneti la ce ar trebuii sa fiu atent cand o cumpar ?

Care dintre ele ?
    sigpice60 525d

Comment

Intradevar, linck-ul duce la toata lista. Masina este cu detaliile urmatoare :
      31 ) MERCEDES E 220 BERLINA 2,1 D 98CP

http://www2.autovit.ro/vsdetalii8.ph...6offset%253D15

Comment

Masina este foarte probabil sa fi fost taxi (motorizare mica, diesel, culoare gri, varianta clasic de dotari). Cere o poza cu interiorul (bordul) si eventual cu consola (schimbatorul) si atunci se poate vedea exact daca are butoanele de taxi sau daca se cunosc gaurile unde era instalat aparatul de taxat.

Kilometrajul este foarte suspect. Un mercedes diesel din 2001-2002 are de obicei mai multi kilometrii decat ala de obicei, dar unul din 1996...

In rest masina arata destul de ok in poza (ca majoritatea), insa mie personal mi se pare putin cam ţigănită (aparatori de vant la geamuri, jenti pe 17, stopuri vopsite...)
        ...

Comment

Multumesc de indrumari si pentru intentia de ajutor. imi mai strang un pic pe vanzator sa vad ce zice...

Comment

Eu zic s`o lasi balta. Crede`ma ca vei regreta daca o cumperi. Masina dupa cum a zis si colegul Luxian probabil a fost taxi si mai mult ca sigur are undeja in jur de 7-8 sute mii km.

Daca te uiti atent masina a fost pupata bine in bot, uita`te la lufturile de la faruri. Cat despre stare ei impecabila... si despre consumul ala de 6% ia`ti gandul. Am avut motorizarea asta pe un C din 96 si consumul era undeva pe la 10-12 in oras, 8 afara... plus ca la 95 cai si vre`o tona 600 va accelera foarte greu, asta daca motorul este in regula, ceea ce este f putin probabil. In depasiri o sa cobori s`o impingi de la spate iti garantez.

Una peste alta sunt banii tai dar parerea mea personala e sa te feresti de astfel de masini care au fost lovite si refacute in graba iar proprietarii lor mai au si nerusinarea sa zica ca sunt in stare tehnica si estetica impecabila.

O zi buna!

Comment

citeste te rog

sint din craiova,iar pe forum la noi a aparut masina asta la vinzare.
              s-a dus cineva s-o vada si uite ce a scris
              "oferte serioase la cee????
              oameni buni am vazut masina azi. omul nu este serioos ABSOLUT DELOC.
              am batut 220 km DE POMANA masina e varzaa(cu toate ca a zis ca nu are nici o problema)
              1. a facut taxii
              2. bateee motoru
              3. a fost lovita frontal
              4. a fost sudata
              probleme vazute de un mecanic de la reprezentanta MERCEDES CRAIOVA
              aveti MARE GRIJA cu omu.... MINTE DE RUPEE "

Comment

Originally posted by DJ17SCS View Post
                sint din craiova,iar pe forum la noi a aparut masina asta la vinzare.
                s-a dus cineva s-o vada si uite ce a scris
                "oferte serioase la cee????
                oameni buni am vazut masina azi. omul nu este serioos ABSOLUT DELOC.
                am batut 220 km DE POMANA masina e varzaa(cu toate ca a zis ca nu are nici o problema)
                1. a facut taxii
                2. bateee motoru
                3. a fost lovita frontal
                4. a fost sudata
                probleme vazute de un mecanic de la reprezentanta MERCEDES CRAIOVA
                aveti MARE GRIJA cu omu.... MINTE DE RUPEE "
                Deci le am este? N`am mancat cacao degeaba cand i`am zis sa se fereasca de ea!

Comment

si asta s-a intimplat ieri 07.02.2010

Comment

Salut, Radu,

Exact ca si restu, si eu zic sa mai incerci... Masina aia nu poate avea numai 220,000 km. Un E din 2001-2002, e foarte greu sa il gasesti cu atat. Oricum, 98 de cai, e dezolant pt un E din zilele noastre.
                    Traditia puterii si rafinamentului
                    Simfonia sportivitatii si elegantei

Mercedes-Benz

Comment

Masina-i varza,daca te uiti mai atent la pozele din fata se si vede ca fost lovita,daca tot vrei asa ceva ia-ti modelul facelift,adica incepand din 2000 si cauta un Elegance sau chiar un Avantgarde ca la Classic ai toate sansele sa-l iei taxi.

Comment

Decat sa cumperi asa ceva mai bine iti iei un C din 96-97 in stare foarte buna, uita de masina asta cum ti-au spus si colegii de mai sus.
                        E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Comment

Din poze: lovita fata, lovita spate. De acord cu tziganeala. Subscriu la sfatul de a cauta altceva. Succes!
                          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Multumesc tuturor de indrumari. Am sa uit de masina asta. Are prea multe probleme...
                            Din partea mea se poate inchide.

Comment

Poti continua topicul cand gasesti alta masina, nu vad nevoia de a-l inchide. Mai sunt topicuri de genul asta deschise. Mult succes in cautarea masinii!
                              ...

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF