Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Mercedes E200 Classic. Nelămurire la dotări!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mercedes E200 Classic. Nelămurire la dotări!

Salutare tuturor! Am o mare nelămurire cu nivelurile astea de echipare! In principiu stiu prin ce se diferențiază dar am găsit un W211 la vânzare din 2008 Classic (atenție), care are niște dotări care par mai degrabă de Elegance sau Avangarde! Băiatul are piele pe ea, Airmatic, interior lemn, Xenon cu LIS etc. Este posibil propietarul sa fi luat Classic și sa fi cerut optionale de genul? Sau automat ii spunea Mercedes: prietene ce vrei tu e de la Elegance in sus? Ce mi-e mie frica sincer e sa nu fi facut cineva din 2-3 mașini una singura! Am tot căutat pe net, stiu ca acel Classic vine cu tapițerie textila! Exteriorul este de Classic: nu are inserții cromate are jante mici, dar interiorul și suspensia aia Airmatic pe perne de aer mă încurca. Aștept și părerile voastre. Mulțumesc !

Salutare...cere o serie de sasiu si aflam foarte usor cu ce dotari a iesit din fabrica masina!
    Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
    Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
    Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
    SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

Comment

Dai pe google free mb decoder, pui seria si afli care e echiparea de fabrica.
      toate echipările au lemn, la classic lemnul pe ușile din fata e scurt precum la cele din spate. La ele si avant e pe toata lungimea usii.
      Plus bordul la elegance e cu inele de crom pe ceas, la avant e cu fundal alb.

Piele iar e optional, depinde de care, sintetica sau nappa.
      DAca e e200 diesel eu l as lasa in pace din principiu.

Comment

Salutare! Mulțumesc de promptitudine am o serie: VIN): WDB2110411B307149
        Unde căutați!? Exista așa tool gratuit pe net?

Comment

Mulțumesc am găsit! Da mașina e Classic dar e echipata cu toate cele! Inclusiv airmatic! Nu e diesel e benzina! Nu vreau diesel ca eu fac cam 10 mii pe an și nu am chef sa schimb injectoare turbine și alte minuni! Va mulțumesc de sfaturi! Fantastica comunitate !

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF